Inlägg

Inlägg som Neurology7137 har skrivit i forumet
Av Neurology7137

Jag tror dom flesta Japanska säljarna är seriösa. När jag köpte mina så tog jag bara första bästa, paketet skickades med FedEx och jag fick vänta 14 dagar tills tull-avgiften skulle betalas.

Av Neurology7137

Personligen tycker jag inte det fungerar så bra att jobba med om man kodar eller skriver mycket små plottrig text. Men för film, spel och kanske surfa lite är dom helt klockrena bildmässigt och ljudet är "ok" (men inte mer).

När du kopplar in dom i datorn eller telefonen (du lär ha usb-c) så identifieras dom som en vanlig skärm utan några problem men dom har en statisk positionering i glasögonen - inte i "3d rymd" alltså.

Man får med nån sorts svarta lock man kan sätta på så man slipper se igenom men man kan även ställa upp ljusstyrkan på skärmen att vara riktigt stark så det fungerar skapligt även om man inte "blockar" utsidan med svarta locken.

Kör du nån äldre Samsung lur med qualcomm cpu kan du antagligen använda 3d-läget också.

Överlag väldigt enkla att använda, man kopplar in och kör utan konstigheter. Som sagt så om du har minsta synfel skulle jag se till att kolla upp om du kan justera det med linser. För min del har jag väldigt litet synfel men utan linser tycker jag glasögonen blir helt oanvändbara.

Av Neurology7137

Beställde från Japan och fick dom på nån vecka. Bilden är riktigt bra men då jag är närsynt så måste man korrigera med antingen linser eller specialtillverkade inlägg (ingen aning om var man får tåg på dessa) om det skall bli skarp bild.

Dom fungerar som en extra skärm när man kopplar in dom i en dator eller telefon. Har man även en kompatibel telefon kan man köra MR läge (augmented reality med 3d) vilket jag ej har (har en Samsung s22 med icke kompatibel Exynos cpu så har ej provat detta).

Man får räkna med att det blir lite extra på priset med tullen, typ en tusing eller så.