Inlägg

Inlägg som Hattifnatt_40 har skrivit i forumet
Av Hattifnatt_40

Jobba för mig är att slösa bort livet

Hej

Vet att det låter dåligt men det är så jag innerst inne känner. Fick nyligen en tillsvidare anställning efter en månads praktik och jag försökte verkligen känna glädje. Men jag kände bara ångest över det. Jag har jobbat i 13 år av mitt liv är 33 år idag. Och jag har aldrig mått bra av att jobba ändå ifall jag får lön. Att jobba fem dagar i veckan och bara vara ledig två dagar att behöva tänka på matlåda varje söndag kväll upp gå och lägga sig tidigt och gå upp halv sex varje morgon för att sitta och lyssna på samma ointressanta svammel på arbetsplatsen ger mig bara ångest och sedan känna att detta är det man ska ägna sig åt och känna sig som en robot som alla andra för att glädjas åt den dagen då man går i pension då man kanske är fär svag och sjuk att orka något är inte för mig ett liv. Pengar är inte så pass viktigt för mig att jag vill slösa bort det på detta viset. Så min plan nu är att kunna spara så mycket jag kan så jag kan säga upp mig om två år eller så. Vad tycker ni?

Av Hattifnatt_40

Prövade måla med svart färg får se hur det blir när det har torkat. Hade ni brytt er?

Av Hattifnatt_40

Hur fixar man detta?

Hej

Köpte en gaming stol på blocket. Och jag upptäckte detta när jag fick den. Kan man laga detta? Eller är det inget att bry sig om?

Av Hattifnatt_40

Fler än jag som tycker krogen är tråkigt?

Hej

Fler än jag som tycker att gå på krogen är tråkigt när man är 30+? Ser ingen mening med att gå ut som ensam längre. Ser bara desperat och patetisk ut. Eller har man gått och blivit gammal och tråkig?

Av Hattifnatt_40

Ser många som har kombinationslås till elscootrar. Är det bättre ellet ska man köpa bygellås istället?

Av Hattifnatt_40

Hur låser man fast den ifall man köper ett bygellås till den? Och går den att montera fast i ramen med ett bygellås?

Av Hattifnatt_40

Varför använder folk elscooter istället för att cykla?

Hej

Ni som har och använder en elscooter.
Varför cyklar ni inte istället?