Inlägg

Inlägg som Pumba har skrivit i forumet
Av Pumba

hur menar du skriker ?

Av Pumba

Ny fläkt till Zepto Nox a15 + rengöra tgtbord

Tjenare sitter på en Zepto Nox a15 och min fläkt är kass, bor på irland och orkar inte skicka in den för att dom skall byta fläkt som ja själv kan göra! hade isär datorn förut och fläkten var lätt att ta ut .

nu till min fråga , vart kan man köpa sådana fläktar i sverige eller annanstans ju för laptops ? samt vet någon hur man rengör under tangenterna på en zepto nox 15 kan man lyfta hela tgt bordet , eller måste man ta lös en och en ?

tacksam för svar.

Av Pumba

fan va gött , kollade mailen nu och har fått att den är på väg med ups nu. detta uppdaterades kl 3 hos ups datorn skall skickas till ibm här i irland där jag jobbar , någon som vet hur det är med leveranser osv hos ups ? hade varit gött å ha den innan fredag eller helgen rättare sagt. borde hinna det tycker man

hoppas bara den funkar som den skall nu då!

Av Pumba

Ringde magnus nu på morgonen och enl honom så var min dator färdigtestad och klar i går! jag frågade när den skickas

öhhhhhh den borde /bör jag tror den skickas i dag sa han dom verkar ha noll koll!

Av Pumba

haha fy fan va bra! hot e de bästa å grejer! jasså han lovade att du skulle ha den innan fredag det var inte dåligt! får fanimej ringa i morgon och kolla i morgon också , börjar fan bli lack alltså!
hade din också failat testet eller ?

du får skriva här om det är så att du får mail från ups i morgon då med levereansdatum å grejer så får jag hålla utkik ja me!

Av Pumba

har försökt ringa zepto i dag utan framgång fortfarande ingen info om datorn börjar bli lack nu dom säger att den e på g men inte fan händer det så mycket! får la se i morgon om jag får tag på dom!

Av Pumba

Hmmm känns som dom försöker köpa sig mer tid känns skumt att våra 3 datorer har fått fail på testet! lackar fan ur om det är så att han ljuger för mig det vet man ju inte , men det är bättre å vara ärlig och säga i så fall att det kommer ta typ 1 månad till innan du har den, för då vet man och kan avbeställa skiten!

fan va sne jag blir , han sa dock att dom skulle byta ut något och ev skicka den på fredagen som var nu , men det tror jag så mycket jag vill på ! känns som dom förhalar det hela tiden på zepto det är fan bättre att vara ärliga i så fall .

jaja vi får la se hur detta går! F

Av Pumba

ahhh pratade med magnus i går och min dator hade fått fail i testet så vet ej när den kommer nu han hade ingen aning om vad det var som var fel utan att den måste bytas ut eller vissa komponenter och sedan testas om =/

surt som bara den.

Av Pumba

skulle nog inte räkna med det i alla fall

Av Pumba

ahh har du fått din inte dåligt försökte ringa magnus i dag inget svar!
har inte ens fått mail om att den är klar och skall skickas med ups.

den var ju enl honom testad och klar i tis eller i går då! borde ju vara på väg snart med ups tycker man ju men men

grattis till din i alla fall! jag börjar bli otålig

Av Pumba

Ringde in och pratade med magnus på zepto i dag och enl honom så var min dator färdigbygd i alla fall , den stod och väntade på något test som skulle göras , vilket enl honom egentligen skulle vara gjort i slutet på förra veckan!

han sa dock att den skulle skickas i morgon eller övermorgon , jag menar vad är det för monstertest dom kör , de e la bara det att dom kör en form av standardtest för att se så datorns prestanda och komponenter verkar vara okay! hoppas fanimej att den skickas i morgon nu för jag är i stort behov av min dator , han sa att jag borde ha den ev i slutet av veckan vilket jag starkt betvivlar då den skall testas i dag eller i morgon! men man får något mail då misstänker jag från ups när den är på väg ?

Av Pumba
Citat:

Ursprungligen inskrivet av koSmiQ
Pratat med (aka telefontrakasserat) Zepto idag igen och kom fram till Magnus hos dom återigen (har märkligt nog endast pratat med Magnus och Peter hos dom vad jag kan minnas, mest Magnus) och min dator ska enligt uppgift vara byggd men väntar på test vilket jag först trodde den skulle få genomgå i fredags. Pratas om "flaskhals" och att de "testar för fullt" vilket jag inte har någon anledning att misstro såklart.

Värt att nämna (som var lite roligt bara) är att när jag frågade om leveranstid när den väl skickats så nämnde han först 3 dagar då jag "bor så långt upp i Sverige" varav jag helt enkelt fick upplysa denna skåning om att Östersund ligger mitt i Sverige och inte uppe vid finska gränsen som han fick det att låta som... 2 dagar ändrade han sig till samt la till nån lam ursäkt om "jag bor i skåne jag så det blir som så långt upp i sverige" eller nåt sånt. Skyllde på dåliga geografikunskaper gjorde han också...

Snabb fråga bara här beställde du din dator ? min skulle skickas den 6e enl magnus men har inte fått någon bekräftelse på att den skickats osv, har dom inte något sätt som man kan följa sin orderstatus på btw ?

haha jag skulle me ringa å terrorisera dom i dag men då var det väl du som var på tråde hela tiden för jag kom aldrig fram min beställdes den 28 oktober btw

Av Pumba

hehe jag förstår dig! satt å tänkte på detta innan jag beställde men gillar inte dom andras utseende osv!

gillar noxen och som sagt den verkar ju bra osv bara dessa förbannade lev tider som verka ställa till och det är ordentligt för dom!

magnus sa till mig den 28 när jag frågade när kommer datorn, så sa han ja den skickas den 6 från danmar så runt den 9-10 skall du ha den får väl se nu i veckan! hoppas verkligen ,

Av Pumba

men helt seriöst! ok jag kan förstå om han säger när man beställer den att , du det kommer kanske dröja mellan 4-6 veckor innan du har den tex, då vet man ju men om det är så att dom säger den skall komma mellan den 7-10 dagar tex och den inte gör det då borde man automatiskt bli kontaktad av dom kanske på e-mail att det blir försenat och vad det beror på osv , och då kolla hur kunden ställer sig till detta.

Jag menar datorn är säkert kanonbra, när den nu väl kommer! men som man läser på deras hemsida så står det normal leveranstid är 3-5 arbetsdagar tror jag det var! jag menar har väl inte läst om någon som fått sin zepto inom dessa dagar så dom borde kanske ändra detta!

hoppas nu min dator kommer nästa vecka orkar inte leecha på polarnas mera nu !

Av Pumba

undrar hur det går med leveranserna!
min skulle enl beställningen ha skickats den 6:e har dock varken fått info om att den har skickats eller att den ej e färdig ännu ! mailade magnus men har ej fått svar -någon annan som beställde sin runt den 25e okt som vetnågon om sin beställning ?

Av Pumba

hmmm okay! beställde du btw 9650 grafikkortet för det är väl där dom haft mestadels problem tror jag! för jag pratade med dom för typ 2 veckor sedan och då skulle dom få in grafikkorten den 28e oktober nu! kan ju hoppas din order kommer snart!

har dock beställt min men inte betalat skall ringa och kolla med magnus på måndag innan jag gör det för tänker inte vänta några 2 månader på en dator kan jag säga!

Av Pumba

funderade på en sak när man går in och skall beställa en dator typ noxen så står det ju leverans typ 10 dagar ! stämmer detta verkligen! man har ju hört som sagt att det strular som fan!

någon som beställt nu dom senaste 2 veckorna och fått datorn inom snar tid ?

ha de gött!

Av Pumba

jag skall köpa en zepto nox a15 men det verkar ju vara ett väldans strul med leveranserna! jag hade inte tvekat att åka till computer city och köpa den om det bara vore rätt konfi på den , jag vill ha 7200rpm disk, och 9650 grafikortet!

så jag antar att jag får vänta en evighet innan man får den från zepto.se
är det någon btw som beställt den nyss osv och fått lev på den ?`

blir väl till att vänta! =/

Av Pumba

fick nu mitt rma nummer , dock så tillverkas inte tracer minnena längre , så dom skickar mig vanliga ballistix.

men det måste väl vara bättre än att skicka dom till komplett.se
och få kanske sämre minnen.

jaja nu är det hem och packa ner sina minnen så får datorn stå avstängd i en vecka =(

/Pumba

Av Pumba

jo jag har precis slängt i väg ett mail till cruicals kundtjänst så får vi se vad dom säger.
ballistix minnena har ju inte hållt världens bästa kvalite tyvärr

Mvh Stefan