Inlägg

Inlägg som Lysdioden har skrivit i forumet
Av Lysdioden
Skrivet av Grumbledock:

Activision är nog att tacka för en stor del av detta. Det tycks generellt som om Xbox avdelningen fortsätter underpresters och rent krasst så är det inte konstigt heller, många år sedan MS kändes slagkraftigt på konsolfronten. Gamepass I all ära men även där känns som om kvalitén på "buffén" också blir sämre och sämre.

https://twitter.com/BenjiSales/status/1752467310441333225?s=2...

Skrivet av Luminous:

Wow, man kan ju nästan tro att Microsoft aldrig behövde den personalen till att börja med :S

2024 och framåt blir bra år med många bra spel till låg kostnad då man enkelt får 6mån gratis för sina poäng. Kan förmodligen vara fler månader. Dom behöver inte den personalen då hade inte Microsoft gjort sig av med dom. Vi spelare kommer ju inte märka något eftersom vi nu får ut spel mycket snabbare mot när Activision skötte det hela. Samt fokus på andra spel och inte enbart Call Of Duty eftersom Microsoft valt att bromsa och inte släppa Call Of Duty varje år utan vart annat år istället. Tror det startar 2025 om inte så är det 2026. Xcloud som jag använder på min Samsung TV är fantastiskt och kommer växa otroligt mycket när fattiga länder kan se reklam för gratis Xcloud hela tiden samt när alla TV med HDMI får en box och kan spela Xcloud billigt samt alla dag 1 släpp. Kommer som sagt riktigt bra spel 2024 som Indiana Jones,Avowed m.fl

Av Lysdioden
Skrivet av Edin1984:

Jag föredrar ändå att äga mina egna spel. Dessutom jag tvivlar starkt på att utvecklingen kommer gå snabbare av nya spel nu när man sparkar nästan 2000 personer. Jag har haft game pass tidigare till sonen och inte fått en enda månad gratis. Förmodligen pga okunskap och bristande intresse att hålla på med uppgifter varje dag bara för att spara en hundring i månaden. Slår man ut det per dag på en hel månad så skulle jag spara 4kr per dag😊 jag värdesätter min tid högre än så. Tur att vi är alla olika och det finns folk som orkar spendera 5min varje dag på olika uppgifter från microsoft för att spara 4kr om dagen. Jag är för lat för det helt enkelt och därför är det förmodligen dyrare med ett game pass för min del åtminstone😃

Kommer gå mycket snabbare nu med Microsoft. Har ju varit helt dött med Activision som ledare ju. Bara Call Of Duty ju. Nu kommer vi äntligen få en massa nya spel från Blizzard och Activision. 👍🏻❤️

Av Lysdioden

Därför jag tycker fler borde sluta använda Iphone så kanske apple ändra sig. Kanske kan ändra sig nu när Microsoft ska göra sin mobila affär och antigen stämmer Apple eller helt enkelt struntar i att lansera den på Iphone och fler går över till Android för att komma åt de bra spelen inte Iphone får.

Av Lysdioden
Skrivet av Edin1984:

Så du menar att vem som helst får 8-10mån gratis per år? 😁

Ja sålänge man spelar och gör alla poäng i Game Pass Ultimate samt söker på bing varje dag får man minst 6 månader enkelt gratis. Förmodligen mer nu så gissar på att man får runt 9 månader.

Av Lysdioden
Skrivet av Edin1984:

I slutändan blir det ändå dyrare än om man hade köpt spelet.

Blir mycket billigare eftersom man får 8-10mån gratis om året samt många fler spel. Skulle jag köpa spelen skulle det ju bli flera tusen om året ju då dom kostar 7-800kr dag 1.

Totalt får jag ut fler spel på 1år för mindre pengar mot vad det skulle kosta att köpa varje spel.

Av Lysdioden
Skrivet av Edin1984:

Och vad kostar game pass i månaden?🙄

155kr efter det får man flera månader gratis under 1år för sina rewards när man spelar varje dag samt söker på Bing. Kört Game Pass gratis nu typ 5 månader. Kan snart köpa 3mån Game Pass Ultimate till för mina poäng.

Av Lysdioden
Skrivet av Edin1984:

Tror du själv på att spelen kommer att bli billigare för slutkund bara för att MS har sparkat massa folk? Ärligt?

Förbättra genom att sparka 1900 personer? Ja du, dem kommer att spotta ut nu en massa jäkla bra spel enligt din logik

Ja eftersom spelen hamnar på Game Pass och Xcloud utan extra kostnad blir det ett billigare alternativ då alla företag som Microsoft äger blir spel som aldrig tas bort från Game Pass och Xcloud. Så då blir det ju fler som skaffar Game Pass ju om nu spelen skulle bli dyrare så winwin både för fler spelare och Microsoft.

Av Lysdioden
Skrivet av friArsenik:

Detta är endast posetivt för spelarna. När vi sedan får in en massa nya spel till Game Pass och Xcloud helt utan extra kostnad kommer typ ingen längre klaga ju.

Vet ej varför spelarna bryr sig. Först klagar typ alla att inte Blizzard släpper spel när Activision äger dom och nu när Microsoft försöker förbättra genom att ta bort 1900st som inte behövs och effektivisera Blizzard få ut spel snabbare m.m så ska alla klaga på Microsoft.

Jag är 99.9% säker att detta leder till efektivisering och vi kommer få ut fler spel nu med denna efektivisering. Bra gjort av Microsoft. 👍🏻❤️

Av Lysdioden

Nu tror jag endast detta påverkar dom drabbade 1900. Kommer inte märkas ett dugg för fler nya spel m.m. När vi väl får fler nya spel på Game Pass dag 1 kommer ju spelarna glömma detta. Är så dom flesta är och endast tänker på spelen till Game Pass och Xcloud.

Av Lysdioden

Xbox Cloud Gaming

Fler här inne som spelar i Xcloud?

Av Lysdioden

Som väntat. Visste man ju att massor kommer köpa och spela. Är snart 25-30 miljoner