Inlägg

Inlägg som brickN har skrivit i forumet
Av brickN

Oväntat

Av brickN

Ni som beställt, Hör av er i den här tråden för sjutton om ni mot all formodan får en hemskickad för ett så lågt pris.

Av brickN

ok tack så mycket, har ingen fläkt där för tillfället men om jag sätter in en i framtiden, är det honan eller hanen som ska sättas in till strömförsörjningen?

Av brickN

Exakt det där problemet hade jag med Warcarft3 och andra D3D-spel ett par år sedan. Felet var inte minnena utan att jag hade netlimiter installerat, jag skojar inte. Läste dumpfilen och kollade vilka filer som hade varit igång och då såg jag netlimiter, liksom vad fan har det med warcraft3 att göra kan man tänka sig. Avinstallerade netlimiter och vips problemet försvann.

Det där felmeddelandet verkar dyka upp frekvent vare sig det är grafikkortet, minnena eller nån mjukvara som är kajko.

Av brickN

Tycker det är så kul med nätagg. När jag köpte mitt Hiper rekommenderade hela forumet det, nu hatar hela forumet Hiper Mitt funkar klockrent iaf.

Av brickN

Coolermaster Centurion Strömkabel

Hej hej, jag har ett http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=318669 och jag är helt lost när det gäller en strömkabel. Från fronten utöver dom vanliga pinkablarna till startknappen, usb osv så finns det en 2tvinnad kabel tror jag den är som har både en hona och en hane i slutet, sådan som man sätter i som ström i IDEenheterna. Vad är den till för? Jag hittar inget i manualen om den och deras FAQ på deras hemsida ger inte mer svar för mig heller. Är det strömkabel till LEDen längst fram kanske eller vad är det till? Och vilken ska man använda till nätagget, honan eller hanen? Så jävla dåligt att det inte finns med i manualen.

Av brickN

Den kör jag på iaf. Det som lockade mig var priset, att den har passiv kylning samt ide och sata. det finns 1 plats för en "idekabel" på den och jag är nöjd iaf. Vet absolut ingenting om klockningsmöjligheter eftersom jag inte ens kollat det. Finns säkert dyrare och bättre men om du har dåligt med pengar så tipsar jag det här.

Av brickN

Om jag kör max på fläkten så ligger min 4,2+a på drygt 38 grader full load. Men nu låter jag smart fan ta hand om det, då ligger den på 38 grader / 900rpm. Originalfläkt, pasta och öppet chassi. brukar sticka upp mot ~47 efter nån timmes bf2 typ och stannar där.

Av brickN

Både och. grafikkortet har ett max och skärmen har ett max. max på hz har väl bara skärmen antar jag.

Av brickN

Menar som ovanstående. Har skickat filer mellan två datorer i 1gbithastighet med korsad kabel hur många gånger som helst. Har alltid funkat, den kabeln är 10 meter tror jag om det har någon betydelse. Annars duger väl ett vanligt nätverk med 100mbit speed till princip allt.

Av brickN

"The opposite of subtle" 'Pling!' "Who is tomaaas?"

ot: sirmacke, asnajs klock, grattis Önskar jag kunde klocka min sådär, kanske i en annan verklighet.

Av brickN

du ska ha 2 1 där fram som drar in luft, en där bak som drar ur luft. på så vis får du in ny rumstempererad luft i lådan för att kyla dina grejjer samtidigt som den där bak drar ur varm luft som nyss kylt grafikkort och processor. om jag hade 1 fläkt att leka med så skulle jag köra öppet chassi och låta den dra ur använd varmluft men det är jag det.

Av brickN

Core Center visar konstiga värden

Hej hej.

Jag är lite förbryllad över vad mitt core center visa för värden. Jag kan inte förklara allt, det skulle bara bli en soppa för er att läsa så jag skickar med en bild istället. Varför är det NA på cpu volt och varför är cpu fan på 0? Jag har inga fläktar insatta förutom cpu och det på grafikkortet. Moderkortet har passiv kylning och är ett MSI K9N Neo nForce 550.

http://img441.imageshack.us/img441/142/ccenterkf3.jpg

Tack i förhand.

Av brickN

Kolla det då i bios

Av brickN

Skulle just skriva det, sänk inställningarna till lite normala nivåer istället.

Av brickN

4653

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectT...

Med datorn i min sign helt oklockat. Ganska okej tycker jag, lite smått överaskad ändå.

Av brickN

Skillnaden mellan 10ms och 3ms när det gäller spel där man rör sig mycket (first person och liknande) är sisådär Enorm. Jag kan inte spela vissa spel med 10ms på skärmen, det går bara inte. Det känns som om du har ett riktigt skumt lagg även om du har bra fps, det är snuskigt. Eftersom försäljarens specifikation på msen är det enda du kan gå på så får man helt enkelt göra det även om det inte är 100% i vid alla tillfällen. Tips är att kolla runt på sidor som har tester och artiklar om vissa skärmar och se vad som sägs. En sak är klar iaf att "vilken ny lcd som helst" inte alls duger om du ska spela spel. Visst, om du ska spela lite xbox 30 minuter om dagen och inte alls bryr dig om du träffar så spelar det ingen roll men annars är det svinviktigt. 4ms och ner är helt helt okej.

imo

Av brickN

När jag satt uppe som parvel och lirade doom2 på vintern i ett mörkt rum, vilka adrenalinkickar man fick, oslagbart. Hexxen var också riktigt läskigt (utan fuskcommandon ) och goldeneye på n64 var riktigt spännande med.

Av brickN

Jag skaffade ett nytt modem i samband med bytet av adsl. Jag har testat att tanka stora filer och så från riktigt bra servrar (sunet, endpoint osv) och ligger runt 1200kb/sek. Det är liksom en markant skillnad från mitt gamla 0,5 telia så jag är glad men ändå! Jag betalar för 24mbit, annars kunde jag lika gärna tagit 8mbit eller hur och fått i princip samma hastigheter till ett billigare pris. Tycker fan det är dåligt att det är såhär. Jag visste att om man har långt till telestationen så kan man inte maxxa men jag ser min telestation 20 meter från mitt fönster. Jag har riktigt kass hårdvara för tillfället men det kan väl knappast vara problemet? Jag har även kört nätverksguiden. Får helt ny hårdvara om några dagar, får hoppas att det blir bättre annars lär jag använda ångerrätten.

Av brickN

Jag bor ca 20 meter från telestationen. Om det är kassa ledningar vet jag inte. Jag bytte från telia eftersom jag fick 24mbit till samma pris som telia8mbit om inte billigare än så hos glocalnet. Ganska trist om man inte får 24mbit för "kassa ledningar" det gör mig fan lite sur.