Inlägg

Inlägg som Lunk har skrivit i forumet
Av Lunk

Gah vad jag saknar den tiden! Vilka spel, säg ett spel idag som man kan sitta lika länge vid utan att tröttna. Nu handlar allt bara om grafik :/

Crusader no remorse och no regret om jag inte minns fel var riktiga pang spel
ufo 1 och 2

Av Lunk

Tragiskt att i varje forum tråd är 50% av inläggen bara folk som gnäller på stavfel. Har ni verkligen inge bättre för er?

Av Lunk

Jag läste att dom skulle rensa ur lite program ur windows för att slippa framtida lagtvister. Tex e-post klienten skulle bort även så program för hantering av bilder osv.

Håller med Stormload hur svårt kan det vara?

Av Lunk

Den såg trevlig ut!

Är det någon som vet något om hur snabb ati 3200 och 3470 är i hybrid crossfire?

Av Lunk

Köpråd

Godkväll

Ska köpa mig en ny laptop till helgen för runt 7500kr någon som har något tips.
Skulle helst vilja kunna spela hyffsat nya spel laggfritt åtminstone på low

Av Lunk

Tack för informationen

Av Lunk

Finns det hdmi -> tvout

Goddag som rubriken lyder undrar jag ifall det finns någon sorts hdmi till s-video converter.

Av Lunk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pontus_mRI
- Ja, du är ju iallafall inte den personen som jag skulle sätta på förstaplatsen vad gällande dina hårdvarukunskaper.

Jag har heller aldrig haft problem med Msi tycker dom fungerar klockrent
Och bara för att du inte klarar av att hantera ett betyder det inte att du är bättre snarare sämre

Av Lunk

För det första sluta hacka på hur folk stavar det är bara omoget, dessutom är Svenskan rätt död redan.

Piratkopiering kommer aldrig att försvinna så dom borde sluta att ens försöka. Dessutom är det inte stöld. Jag tror att piratkopiering hjälper försäljningen mer än dom försöker få det att låta. Jag tankar rätt flitigt, men när jag väl hittar en grupp eller film jag tycker om köper jag det också. Vilket inte hade hänt om jag inte hade "provat" varan innan. Jag ser det mer som en självklarhet, om jag är ute efter en produkt borde jag få testa den innan jag köper den eftersom 95% (enligt mig) av det som finns på marknaden i dag är rent skit. Visst finns det alltid folk som vägrar att köpa saker och ser det som gratis är gott. Men hade dom verkligen köpt den om dom inte hade kunnat ladda hem det? Så hur mycket förlorar dom då? Man kan inte räkna med att varje person som laddar hem en låt är en förlust. Nu säger jag inte att det borde vara gratis då hade vi ju inte fått några nya filmer7musik heller. Men systemet borde byggas om!

Och varför i he****te är det reklam på köpfilm :s

Särskrivning och stavfel är min melodi, klaga inte

Av Lunk

Jag älskar verkligen att sätta mig framför sweclockers och läsa förum. Får mig alltid ett gott skratt! På tal om 486or ovanför så har jag kvar min fina amd 120mhz prolle med windows logga på. Men ni bryr er nog lika mycket om det som att jag också smekt datorer i 15 år. Men domifuling du verkar veta det mesta snälla förklara för oss mindre vetande istället för att bara lalla runt. Ungefär som en politiker som pratar i 60min om förbättringar men i slutändan fick man aldrig veta något.

Särskrivningar och felstavningar är min melodi så ingen ide att klaga.

Förresten vem var ansvarig för cyrix processorn? och vad hände sedan

Av Lunk

Svenskköpt anime

godkväll

Satt och kikade runt på cdon och såg att animen börjar komma till Sverige, och undrar ifall någon har köpt anime serier/filmer med svensk textning och isåfall hur är textningen? Jag klarar t.ex inte se en anime på engelska det förstör allt. 1 kille som gör rösterna till alla karaktärer usch. Så frågan lyder är svenska textningen okej eller har dom fjantat till den?

mvh
lunk

Av Lunk

Alltid kört msi och inte ett ända moderkort har gått sönder. Jag gillar verkligen MSI. Bra uppdateringar, drivers och support. Hemsidan är slö dock :>

Av Lunk

Vart hittade ni ett superPi där amd kan köra mer än singelcore
Alla verisioner jag har hittat så kan amd bara testa en kärna inte alla som funkar för intel. Hur kör spider fsbn kör den 800x4 eller?

ingen onödig mobbning tack

Av Lunk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sl2wm-rocks
På vilket sätt skulle du ha fler kärnör över än med quadcore ?

Ingen på quad, men det förstår vad jag menar ändå?

Av Lunk

Jag tycker det låter intresant. För det som stör mig med dualcore/quadcore när programmet stödjer det så har man ju ingen kraft över. tex rippar en film. Så med 3 kärnor har man ju en över att leka med ^^ Visst kan man stänga av så han bara kör en kärna ändå men det är ju tråkigt.

Av Lunk

Har aldrig förstått det hela. Allt detta tjat mot amds dualcore. Inte ett ända test jag sett har dom kört med sina hela 1000fsb utan kör i 800. Satt ihop en 6400+ och kör den i 1000fsb då fräser den förbi intel. så prestanda har den. Varför moderkorten kör 800 standard vet jag inte heller. Tycker det är orättvist att dom inte kör den fullt ut i testerna mot intel.

Av Lunk

Ny lcdskärm

Godkväll jag sitter och kikar lite på lcd skärmar till datorn. Det jag funderar över hur stor skillnad det är på ms, jag vill ju kunna spela på skärmen. Räcker det med 5ms eller ska man ha 2ms?

Av Lunk

Tips behövs letar m atx kort

Hej ja skulle behöva ett tips på ett micro atx kort

krav:
amd
SPDIF och/eller tv-out port
resten var inte så noga

Av Lunk

Peer to Peer vägrar fungera

Godkväll alla

Jag delar internet med min granne och det funkar bra. Men sen köpte jag mig en laptop och ett usbtrådlöst till stationära. Problemet är att det trådlösa dör konstant fungerar ibland några minuter sen dyker det startar upp igen fungerar allt från 10 sec till 5 min sen dör det igen och så håller det på hela tiden börjar bli tokig på det.

Kör båda lanen bryggat. Trådlösa är testat mot andra och fungerar. Någon som har något tips

Av Lunk

Har haft sata diskar sen dom kom i princip. Har kört med samma kablar hela tiden har aldrig blivit nått fel. Hur mycket slår ni på era datorer igentligen ^^