Inlägg

Inlägg som Ekan.se har skrivit i forumet
Av Ekan.se

Det som är bra är ju helt klart att den är så tunn, alla polare står med hakan i golvet när de ser den Sen har den bluetooth vilket jag ville ha.
Den har enkla och snabba menyer, betydligt snabbare än z800.
Nackdelarna är väll att kameran är kass, duger väll för mms som bäst.
Sen kan man ju inte sätta in minneskort, vilket är lite konstigt eftersom den har inbyggd mp3 spelare, för mig så spelare de då ingen roll då jag använder ipoden.
Vet inte jur det är på samsungs andra nyare lurar men har känt på en e700 tidigare och gillade int alls menyerna, men denna är mycket bätte, samma uppälgg som SE med ett "skrivbord" med ikoner.
Nått som man kanske önskar är att välja egna sms signaler vilket inte går finns typ 5 att välja mellan och de är ganska kass allihopa i min mening...
Sen kan det komenteras att vibratorn är extremt stark, om det är posetivt eller negativt vet jag inte riktigt, men det är iaf ingen risk att man inte känner att det ringer.
Jag tog den med bomben och då kostar den 100 kr/mån i 18 månader.

Exempelbild med kameran...

Edit: Kan även vara värt att nämna att det inte finns någon "3" logga på skalet som det mig vetligen finns på alla andra 3 lurar, tycker iaf jag är ett plus.

Av Ekan.se

Tog samsung z150 i fredags när jag förlängde hos tre, och jag är kanon nöjd med den.
Hade z800 innan och jag tyckte inte att jag utnyttjade alla funktioner som kamera och minne på den, så för mig var det skit samma att kameran bara är vga och att minnet bara är 50mb.
Jag ville ha en tunn lur som man inte märker att man har i fickan samt att den skulle ha bt och vara snabb i menyerna och då var denna helt perfekt, är helt sjukt tunn!

Av Ekan.se

Skaffade luren i fredags, och jag är toknöjd med den! Helt sjukt vad tunn den är!
Vist kameran är inte mycket att hänga i granen och minnet är inte det största, men utnyttjade aldrig dessa funktioner på min z800 så för mig spelade det ingen roll. Menyerna är blixtsnabba!
Tog några jämförelsebilder med min z800...
http://web.telia.com/~u55009543/mobil/PICT0002.JPG
http://web.telia.com/~u55009543/mobil/PICT0004.JPG

Av Ekan.se
Citat:

Ursprungligen inskrivet av wixia
Då är det helt enkelt en taskig förstärkare i dem, eller något annat som gör att det brusar.

Det är inget som är fel, alla är tyvär så. Tycker personligen att det är väldigt dåligt när man lägger 1500+ för ett par hötalare att de inte ens kan vara tysta! Jag märkte de tyvär inte föens efter någon månad när jag hade bytt fläktar i datorn så den blev tyst, hade jag märkt de tidigare hade jag lämnat tillbaka dem, men var tyvär försent för det.

Av Ekan.se

Problemet med MX5021, är att de brusar ganska rejält så fort man slåt på dem, även om man inte har någon signalkälla ansluten. Det är alltså ett konstant brus jämt, det har inget med signslkällan, line-in eller micingången att göra.

Av Ekan.se

Stämmer tyvär att alltid finns ett konstant brus i högtalarna.
Någon som vet ifall detta gäller alla högtalre eller bara just MX5021?
Hur är det t.ex. med Creative MegaWorks 250D?

Av Ekan.se

Tycker absolut att du ska sattsa på en med hdd inspelning, har själv haft det i snart 2 år, och det är otroligt smidigt!

Av Ekan.se

Kan rekomendera dem starkt! Kanonljud! Ibland kanske inte basen räcker till, iaf om man kör på ipoden, men där har man ju nästan alltid lite dåligt tryck i basen oavsett lurar... Köpte nyligen ett shure "fit kit" alltså ett paket med alla sleeaves som ingår när man köper shures lurar. Och jag måste säga att jag får ännu bättre ljud nu med shures flex sleeves. Både de "vanliga" flex sleeves och "soft" flex sleves gör att jag tycker mig få bättre och fylligare ljud med något mer bas än etymotics sleaves. Kom inte alls överens med triflange plopparna eller va de nu heter, passade inte överhuvudtaget, köpte även large foms som egentligen är till er-4:an och de var lite bätte, tyckte orginal foam var lite små, men nu är ja verkligen helnöjd! Lurarna är utan tvekan värda varenda öre.

Av Ekan.se

Låter lovande, kör med Etymotic ER-6i lurar så de ska nog räckatill.
Gillar också att det skärmen är på fjärren, man kan ju alltid ha den i fickan vilket ja tycker är kanon, hade alltid mini discen i fickan innan ja skaffade minin.

Av Ekan.se

iAudio M3L - Bra ljud?

Har tröttnat på både ljudet och det lilla utrymmet på min Ipod Mini 4gb, och funderar på att införskaffa en brgagnad iAudio M3L då dessa verkar ligga ganska bra till i pris och jag gillar designen.
Den stora frågan är dock hur ljudet är i denna, någon som har eftarenhet?

Av Ekan.se

Fick ett par MX5021 i julklapp, och ja måste säga att jag är grymt nöjd.
Låter mycket bra i diskant och mellanregister, basen är mycket bra den med distinkt, men utan att ta övehanden. Så om du som jag vill ha neutralt ljud så tycker ja definitift att du ska slå till!

Av Ekan.se

Cyr:s recension av Samsung SyncMaster 193P ska vara 193P+...

Av Ekan.se

Du kan ha båda korten aktiverade sammtidigt, sen är det bara att ändra i ljudegenskaper när du vill byta kort.

Av Ekan.se

Provade också att installera 4.0 det fungerade dock inte! Skärmen blev helt psyco! Såg bara halva "riktiga" bilden som blev stretchad över hela skärmen, och muspekaren var bara halv, och om man lickade där muspekaren var så klickade man i själva verket ett par centimerter längre ner + att den åkte upp i vänsterhörnet som för Dr650se... hade jag inte haft 2 skärmar hade det nog bli svårt att få tillbaka det, eftersom inställningarna la sig på autostart...

Av Ekan.se

Har en 193P+ Och den är jag mycket nöjd med... Kan säga att det är STOR skillnad mot lg:n.

Av Ekan.se

Lacknafta går nog utmärkt, eller någon annan alkohol... Man brukar ju aldrig göra rent metall med vatten iaf.

Av Ekan.se

Ladda ner MozBackup, sparar allt, mail o inställningar o tilläg... går att göra backup på alla firefox intsällningar och bokmärken o skit oxå, fungerar super.

Edit: Länk

Av Ekan.se
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kanel
Är det ingen av er i tråden som köpt skärmen som orkar göra en minirecension av 193P+? Eller blev ni så besvikna på den att ni avstår?

Hur hänger den med i spel typ BF2, hur är svärtan, ljusstyrkan, ljusläckor etc?

Finns redan en minirecension här på swec http://forum.sweclockers.com/showthread.php?s=&threadid=49846...

Är för övrigt mycket nöjd med skärmen själv, bra svärta (speciellt när jag har min LG 1715S brevid...) bra ljus, kör på 80% annars blir det tok ljust! Tycker den fungerar kanon i spel och film, bra och jämn färgåtergivning.

Av Ekan.se
Citat:

Ursprungligen inskrivet av IcemanDIF
ja jag kör 1280x1024 i windows å i cs kör jag 1024x768 ska höja i cs när jag fått mitt nya grafikkort

min förra skärm va en crt

har ändrat till 1152x864 i windows texten ser bättre ut då

Ser konstigt ut för att du inte kör i 1280x1024, så är det med allt, om du inte kör i skärmens sekomenderade upplösning så blir det inte så bra...

Edit: Hur kan de se bättre ut i 1152x864?? ställer ja in de på min så blir de skit!

Av Ekan.se

Du hittar de nog under "läg till eller ta bort program" heter nog nått i stil med realtek ac97 drivers eller liknande, se till att ta dissable på det i bios också.