Inlägg

Inlägg som Ton har skrivit i forumet
Av Ton

Det är läge att uppdatera tråden. Information är lite väl gammal plus att det snart kommer nya spelare på den svenska marknaden.

Av Ton

Shagy jag bjuder 1800kr för produkten om den klarar av:

Sjunga introlåten till Sailor Moon när onemanga är nere.
Klarar av att rensa avloppet vid behov.
Hurra på mig när jag smiskar skiten ur noobs i Dawn of War 2.
Har en avstängningsknapp.
Inga snarkljud i viloläge.
Simulerar blodiga specialeffekter vid total breakdown.

On-topic så tror jag chassit mm. är värt ca 1500 kr. Något mer beroende på skick och garanti.

Av Ton

Men era nötter:P hade inte alla varit så inriktade på att såga honom så hade ni fattat vad han menat.

Svaret på din fråga är att det är tillåtet att göra "Vad är den här saken värd"-trådar även om det är din egen produkt som du tänker sälja.

Du får dock inte dra en tråd i stil med jag säljer denna produkt blabla. Nordichardware och 64bits etc. kör med det då de saknar en kommersiell annonsavdelning.

PS. Jag ser fortfarande ingen produkt.

Av Ton
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Firkraag
Svarade inte enbart på vad du skrev, tycker hela denna Kerrigan debatten är löjlig.

Så som jag ser det så är Blizzard nog bra mycket mer insatt i varför än vad ni är, och med tanke på deras historia så litar jag bra mycket mer på deras omdöme än erat.

Punkt slut.

Något ska man ju diskutera:P Det är inte direkt så jag tar debatten på dödligt allvar så jag drar mig ur innan någon tar illa upp.

Av Ton
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Firkraag
Äh löjligt, jävla konspirations teorier. Glynnis hade sin chans men sumpade den. Blizzard behöver då fan ingen halv-kändis för att sälja sina spel.

Orkar inte diskutera saken vidare.

Blizzard har aldrig gjort någonting för att man ska börja tveka på deras val och kvalitén på deras spel.

Återkom gärna när SC2 släpps och floppar. Innan dess så har Blizzard mitt fulla förtroende.

Kul att du läser inläggen tillräckligt noga för att förstå vad man säger:P Läs om, läs rätt.

Av Ton

Enligt lagen så behöver du inte lyfta ett finger:P

Men schyssta människor tar och skickar tillbaka filmen efter mottagen "fraktlapp". Ex. du skriver ut ett mail, stoppar filmen i ett kuvert, klistrar på fraktlappen, postar brevet.

Av Ton
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Firkraag
Premium maps är ett privilegium inte en nödvändighet. Om det finns de som vill göra en tower defence map så bra att de förtjänar pengar sure, men jag kan ändå välja att lira en som är gratis.

Battle.net är fortfarande gratis hur du än vrider och vänder på det.

Varför tror du att de hellre vill ha ett känt namn? Det är blizzard, dom vill ha en bra röst. Annars hade vi väl sett en jävla massa kändisar som raynor, mengsk osv osv. Men nu är det helt vanliga röst skådespelare eller hur?

Angående att det hade kunnat vara bättre utan activision, vi kan spekulera i all evighet, men om spelet är hur bra som helst ändå så kommer ingen bry sig.

Jag tror inte stjärnor som vill medverka i SC2 växer på träd. Framförallt inte stjärnor med någorlunda skills som röstskådisar (ja Tricia har faktiskt erfarenhet inom branschen).

Dessutom så lär kändisar kosta och Kerrigan är troligen den bästa PR-karaktären då hon är synonym med SC och enda kvinnan. Genom att bara byta ut Kerrigan så kan de dessutom använda samma resonemang som du använde samtidigt som de glider på stjärnstatus.

Av Ton

Ärkedum är den bästa definitionen:P

Om ämnet så tror jag iofs att Blizzards byte till Tricia Helfer bara har att göra med hennes kändisskap. Detta betyder inte att hon är en dålig röstskådespelare men jag har svårt att tro att hon är bättre än etablerade röstskådisar som Glynnis eller Karen som båda uppenbarligen har varit påtänkta alternativ. Glynnis har ju också fördelen att vara "canon" så Tricia måste alltså ha en otroligt mycket bättre röst för att få rollen enbart pga. sina skills som röstskådis.

PS. Jag har i övrigt sett alla säsonger av BSG och gillar Tricia som skådis.

En riktigt lömsk tanke som smög sig in i bakhuvudet är att man kanske planerar med betoning på planerar att göra en Starcraft film. Om så är fallet så faller en del bitar på plats.

Av Ton
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Joppes
Handlar inte om orkar vänta, har inte så mkt till val. Jag har Fru och barn men ser fortfarande fram emot sömnlösa nätter och att nöta ladder som en tolvåring!

Var det något speciellt med frun och starcraft som man bör veta om:P?

Kan vara bra att veta när det blir dags för mig

(Undrar då Fru var med stort F)

Av Ton

Fram med penismätaren:P Här kommer min.

Min bästa bedrift var nog i Rome Total War då jag var högst rankad 1v1 och medlem i lagen top 5 2v2 och 3v3. Vi pratar inte den officiella noobladdern där folk själva registrerade sina resultat, även om jag vann ett par monthly gamespyturneringar.

Övriga prestationer i RTW var att jag (åtminstone tror jag det) var först med att designa den efter det allmänt kända kanonmatsstrategin. Alla fick dille på att köpa bönder och därefter townwatch.

Inte lika känt men för mig lika värdefullt är att jag kom på en sjuk strategi med selucids som involverade chariots som ansågs som rent ut sagt värdelösa bland toppspelarna. Strategin hade en statistik 5-0 mot rank nr 2 i 1v1. Kanske en av anledningarna till att samma kille gick över till EVE online några veckor efteråt:P. Idag är han rankad nr 3 alternativt nr 1 om man lägger ihop sina karaktärer.

Själv hatar jag MMORPG, då var det sagt:)

Av Ton

Finns nu flertalet bra videos på blizzcon 09 lorepanel.

Där visar de förutom röstskådisarna en del klipp som aldrig visats förut.

"Do you hear them Zeratul, whispering from the stars? The galaxy will burn with their coming"

/Kerrigan

Skönast är han som spelar Arcuturs Mengsk och trodde han var Zerateul de senaste 10 åren.

Av Ton

Kan nog skilja mellan olika moderkort. Dock så brukar ljudet fungera alldeles utmärkt till den bakre ljudingången. Om du använder den främre som vissa chassin har så måste du koppla in rätt sladd. Står då i manualen men brukar sitta vid samma sladdar som on/off, reset, diverse lampor lampor, etc.

Av Ton

Det lät ju inte så bra. Jag är inte insatt så skulle du kort kunna förklara problematiken? Annars så läser jag på as we speak.

Ok tror jag har fått grepp om problemet. Med Wii-kontrollen så kan du om du sätter sensorn ex. till höger om TV:n sitta och skjuta till höger om TV:n men ändå pricka som om du siktade på ditt mål. Min fråga är hur off det verkliga sikter är. Är det bara någon centimeter så är det ju ganska lugnt.

1. Det går alltså inte att kalibrera så det stämmer?

2. Går det att köpa äkta light gun pistoler? Jag har en gammal crt-TV hemma också.

Av Ton
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ton
Tror inte medlemmer på SC betalar överpriser:P

Jag var lite ironisk i inlägget. För övrigt så kollar nog de nyreggade killarna på blocket också så det är ju inte direkt någon förlust om annonsen även ligger här. Mer pengar till Sweclockers:P

Av Ton
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MarkoV
Var inte direkt min mening med att hänga ut honom men jag ångrar det inte, jag vill inte att medlemmar på SweC betalar överpris för en dator, enligt mig är det att luras.

Tror inte medlemmer på SC betalar överpriser:P

Av Ton
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MarkoV
Roligt är att killen skriver att jag är efter flötet när jag säger att hans GPU MAX är värd 1500kr, han verkar inte luras utan tror verkligen på det han skriver.

Ett 4870x2 är iofs mer värt än 1500 kr kan jag garantera dig. Dock så håller jag med om att han har övervärderat sin dator.

I övrigt så är det poänglöst att skapa en specifik tråd om detta ämne. Framförallt i tanke på att du hänger ut en viss person.

Av Ton

Om jag köper Dark Ops pistolen, behöver jag då inte Perfect shot? Eller gör de olika saker?

Av Ton

TV-spelsnybörjare, angående Wii och rail shooters

Hej!

Jag har lite pengar över och blev riktigt sugen på att köra några bra light gun games. Hade helst velat köra i arkadmaskinsformat men det blev lite väl dyrt i tanke på vad man fick för pengarna. Alternativet blev då rail shooters och bästa konsolen efter lite efterforskningar verkar vara Wii. Om någon har andra synpunkter så är det bara att säga till.

Till saken. De spel jag tänkte spela är framförallt HotD Overkill, samt RE Umbrella Chronicles och senare även Dark Chronicles. Spelen går loss på en knapp femhundring.

Jag letar därför efter den billigaste Wiikonsolen på blocket vilket nu är på 1650kr samt tänker jag köpa två Nyko Perfect Shot pistoler för ca 150kr/st.

Totalt blir då detta 2500 kr för att spela två spel vilket kanske inte verkar vara det smartaste. Dock så räknar jag med att kunna sälja rubbet för åtminstone 1500 kr när jag tröttnat på spelen.

Jag undrar nu om jag kommer att få den upplevelsen som jag förväntar mig. Det ska nämnas att livslängden på spelen inte är något problem utan det är endast upplevelsen det ställs krav på. Konsolen kommer endast användas vid besök och fester därför hållbarheten blir lång i vilket fall.

Jag är för övrigt van vid modern datorgrafik men förväntar mig inte Crysis eller EAX5 ljud. Jag har inga problem att spela t.ex. CSS.

PS. Som den nybörjare jag är så undrar jag även vad en nunchuk gör (jo fattar att det är en slags kontroll) och till vilka slags spel använder man en sådan? Finns det dessutom några mer grejer man behöver för att få ut full upplevelse?

Av Ton

Meh, vad sysslar Blizzard med? Gör de någon marknadsföringsgrej? Nu har de bytt röstskådis för Kerrigan igen:P

Det skulle iofs inte förvåna mig om de tänker introducera några nya karaktärer ex. Nova och därför sitter och varvar röstskådisar hit och dit för hypens skull utan att behöva avslöja något.

Gillar iofs Tricia Helfer i BSG även om vissa av hennes karaktärer där suger balle (Ja hon spelar flera versioner av samma person, för de som inte är insatta).

Tro det eller ej men det var inte i BSG hon fick min respekt utan i Tiberium Wars. På något sätt så lyckades hon få det sämsta scriptet i världshistorien att bli åtminstone "sebart". I NODs introscen kläckte någon nöt att det var smartast att ge spelaren bakgrundshistorien i en 4 minuter lång scen med en orörlig kamera med endast Tricia som skådis:P Då bevisade hon att hon inte var en i mängden av de skådisar som endast lever på sitt utseende.

http://www.joystiq.com/2009/08/22/blizzcon-2009-bsgs-tricia-h...

Satt även å kollade igenom Costume competition på Youtube:P E riktig komiskt:P

Av Ton

Jag tror också att det kommer att lösa sig av sig självt. Du har ju inte direkt någonting att förlora. Annars så går det säkert att göra någon deal med komplett så att du får ett moderkort som med säkerhet stöder din processor.

I övrigt så är min åsikt att alternativ 1 gäller. Komplett har sålt en produkt som följer de specifikationer de angav vid köpetillfället. Inget fel har begåtts här.

När sedan produkten går sönder så måste de ersätta kunden med en likvärdig. I detta fall är en likvärdig produkt sådan som du fick den levererad från början dvs. med gammalt bios.