Inlägg

Inlägg som Rick-James har skrivit i forumet
Av Rick-James

Det fungerar inte. Finns det något sätt att komma åt enskilda filer som ligger packade i filen som guiden skapat?

Av Rick-James

BUMP!

Samma problem. Vad gör man?

Av Rick-James

GPS till datorn?

Jag har tänkt skaffa mig en GPS enhet och koppla till min laptop. Har hittat en del olika modeller i olika prisklasser. Allt ifrån prylar för 250 kr och uppemot 2500 för Garmin grejer inklusive kartprogram. Har sökt lite efter trådar om detta men inte hittat något användbart. Finns här någon som har koll på GPS?

- Vad är viktigt att tänka på?

- Koppling till datorn, bluetooth eller USB?

- Är det stor skillnad på prylarna som finns, vilken prisklass bör man sikta på?

- Vad bör man ha för programvara till, vilka är skillnaderna, och vad kostar den?

- Finns det open source programvara man kan använda i Linux?

Är mycket tacksam för svar!

/RJ

Av Rick-James

Grafikkort till laptop?

Sitter på ett litet problem som jag skulle vara mycket tacksam om jag fick hjälp med. Jag har några spel som jag skulle vilja kunna köra på min dator som är en laptop med ganska klent grafikkort, dock 512 RAM. Hursomhelst, vad finns det för alternativ att uppgradera/byta ut grafikkortet på en laptop? Finns det grafikkort som passar i PCMCIA porten eller får man skruva upp hela skiten och stoppa i ett nytt? Finns det andra lösningar? Priser?

Av Rick-James

Njaee... Saken var den att jag "köpte" programvaran via The Pirate Bay och det där "klabbet" jag skrev om var alltså när jag på omvägar skulle aktivera Photoshop. Och det lilla "hjälpprogrammet" jag använde mig av var det som ställde till alltihop. Från början så var alltså alltihop på engelska, så jag antar att det bör finnas kvar någonstans...

Av Rick-James

Photoshop CS - språk?

Har nyss börjat använda Photoshop CS och råkade ut för ett litet problem. Jag "klabbade" lite och vips så var standardspråket franska, det var engelska från början. Hjälpavsnittet är på engelska men jag kan inte hitta något om språk. Någon som vet hur man ändrar tillbaka...?