Inlägg

Inlägg som GamlingH har skrivit i forumet
Av GamlingH

Snygg men dyr...

Av GamlingH

Senaste datorn 32GB, 16GB när jag köpte min 2600K när den va ny. Får se vad man behöver nästa gång man köper nytt.

Av GamlingH

Där ser man jag har inte lösen kortare än 16 random tecken helst över 20, har även använt som är 100 tecken långt. Så om inte det läcker på något sätt så sitter man räck lugnt...

Av GamlingH

33.6k modem, IRC, Quake, Altavista.

Av GamlingH

9/10, svara fel på frågan me Zalman kylaren Cube för att kom bara ihåg att den hette Zalman FX100, men men...

Av GamlingH

Hmm.. får väl se vad som händer, Windows blir bara mer som en OS för en surfplatta. Efter Windows 2000 har det bara blivit mer och mer bloatware...

Av GamlingH

Typ 80cm för sitt bra distans från skärmen.

Av GamlingH

Just nu är det mitt 3070 som jag fick för 6500kr en månad efter release.

Av GamlingH
Skrivet av Buulaa:

Siffror är inte en åsikt dock, kvartalsrapporter ljuger inte men för att svara på frågan om dom tänker behålla strukturen eller bara kasta allt utom IP återstår att se.

Det sant dom har tappar spelare, men som sagt så länge spelen inte är låsta via deras store med MS konto. Samt att dom kan komma med nya idéer och få en bättre miljö för alla så är jag nöjd.

Av GamlingH
Skrivet av Buulaa:

Blizzard spel i dagsläget är redan trams så vet inte vad för ribba du försöker höja här, finns inte ett enda actiblizz spel det går bra för.

Har inget med någon ribba att göra, bara att jag vill inte ha något via store eller xbox, för det e inget jag använder. Samt vad din åsikt är gällande spelen intresserar mig mindre, då det inte är min åsikt gällande spelen jag spelar.

Av GamlingH

Där ser man, bara det fortfarande e battle.net för att spela så och inget M$ Store eller Xbox trams, för det inget jag har på datorn och inget jag kommer använda för att spela.

Av GamlingH

Har en gammal 42" från typ 2008 eller något som står o samlar damm, tittar typ aldrig på tv. Har bättre saker att göra vid datorn än titta på reklam...

Av GamlingH

Har datorn på golvet, men har tagit ett hyllplan i trä och satt fast hjul under till. Så den är lätt att flytta på när man ska komma åt.

Av GamlingH

Använder USB-minne väldigt sparsamt, mest till installera om dator eller om det är en fil som man ska ha med sig. Men för att spara filer externt så använder jag hårddisk.

Av GamlingH

Sluta titta på F1 när dom gick över till V6...

Av GamlingH

Jag är mest intresserad av skärmar med 10bit färg.

Av GamlingH

Farming Simulator 22 prestanda

Jag har dryga 20 fps när jag står stilla och typ 9 fps när jag rör på musen, oavsett lägsta eller högsta grafikinställningar. Använder senaste grafikdrivrutinerna och windows 10 med senaste uppdateringarna, datorspecifikation i signaturfältet.

Nån annan med samma problem och eventuellt en lösning på problemet?

Löst problemet, var visst tvungen att stänga av adaptiv vsync och istället köra med fast i nvidia kontrollpanelen, samt ta bort en mod som var trasig.

Av GamlingH

Uppdatera drivrutiner när jag kollar om där är en nyare, så väldigt varierande.

Av GamlingH

Mest använt det för att packa privata filer med password, annars för packa mods till spel.

Av GamlingH
Skrivet av jnsson:

Vad är det som inte fungerar? På den bärbara datorn jag använder dagligen så är det bara en sak i batterihistoriken samt Widgets som inte fungerar för mig

Använder mig av Stardock Object Desktop (kom aldrig använda mig av Windows egna utseende, för det suger *#¤.), samt att det e en hel del buggar i Windows 11 överlag.
Men så fort det e lika stabilt som Windows 10 så kan ja tänka mig att använda det igen.