Inlägg

Inlägg som Erixzzon har skrivit i forumet
Av Erixzzon

nej skärmen är inte en vanlig skärm låter det som. man ska väl ha en stor skräm till! touchskärmen är nog bara en kul grej!

Av Erixzzon

Men vad alla överdriver. jag kör 2gig ram, x2 5000+, 2 hdd och x1950pro på ett noname 250 watts agg. Burken har aldrig krånglat!

Av Erixzzon
Citat:

Ursprungligen inskrivet av robur15
Underbart=). Då får jag leta upp ett x1950pro! Tack för alla svar=)

Jag har ett!

Av Erixzzon

men herregud. vad ska du ha datorn till? Berätta det så kan vi nog hitta något optimalt för hälften av pengarna.

Av Erixzzon

Nätagget räcker till ditt nuvarande system men om du vill lägga till ett extra grafikkort i framtiden och en kraftfullare processor och ett par extra hårddiskar och så vidare kan du behöva uppgradera. Så sattsa på ett 650 eller 550 iaf för bara någon hundring mer. Angående grafikkortet så finns det väl en ganska stor risk att du kommer bli sugen på en 24" fullhd skärm så fort du fått hem datorn. Jag kan garantera dig det! Så 1gb kortet lönar sig!

Av Erixzzon

Högtalarna Dynavoice som finns på fynda är mycket bra. Levererar grym bas och klar diskant. Spöar utan tvekan vilka datorhögtalare som hellst. Men köp gärna en annan förstärkare än Proson.

Av Erixzzon

Gå upp i storlek! 40" kommer du tröttna på väldigt snabbt. Jag hjälpte min bror att ta en 46". Han ångrar sig inte en sekund! Hellre en lite sämre 46" typ sharp xd1 eller något än en super 40" från sony. Men självklart bör du ta dig en titt på tvn hos nån handlare innan du bestämmer dig. Be om att få demat med blueray. Förresten bör du gå till minhembio.com och söka i forumet. Där får du definitivt mer hjälp!

Av Erixzzon
Citat:

Ursprungligen inskrivet av link77
man behöver absolut inte mörklägga för att få bra bild med dagens projektorer....vill man ha stor bild så är det bara projektor som är bäst helt klart....å man behöver inte ha full hd, bara onödigt med pengar.....ja har en Optoma HD 65, å är väldigt nöjd...kör med en 80 tums duk

Att man inte måste mörklägga är väl självklart! Men det spelar stor roll när det kommer till bildkvalitet. Det är stor skillnad på att mörklägga och att ha lampan tänd. Det svarta i bilden blir aldrig mörkare än duken! Och ju ljusare i rummet desto sämre svärta. Duken är som du säkert känner till helt och hållet vit, eller i vissa fall grå!

När det kommer till full-hd eller hd-ready håller jag med. I storlekar upp till 80 tum är hd-ready klart tillräkligt. Jag körde själv med 840x480 innan och var mer än nöjd!

Det man ska tänka på är om man behöver lcd elle dlp projektor. Det skiljer inte lika mycket mellan teknikerna längre men det är värt att läsa på ordentligt om dem innan man bestämmer sig.

Av Erixzzon

Jag kan garanterat rekommendera en projektor! Har själv kört med det i 3 år ungefär. Det spöar skiten ur vilken lcd-tv som hellst och då har jag bara hd-ready. Kruxet är att du måste kunna mörklägga rummet helt och hållet. Då får du en bild som är svår att beskriva i ord Gå och titta på någon butik som demar och du kommer bli såld.

www.minhembio.com är att rekommendera! där kan du läsa allt.

Av Erixzzon

Fan jag tror du råkat ut för en lurare! Fick här om dagen reda på att en gammal polare som vart anstäld på tre blåst dem på hundratusentals kronor på detta vis. De har skickat ut telefoner till folk som inte velat ha dem. Sen har de själva tagit emot returen och sålt vidare på blocket! Verkar ju som om posten känner till detta som det nämns en bit upp i tråden.

Av Erixzzon

Jag kör med x1950pro med 300w nätagg utan problem.

Av Erixzzon

Varför en elkabel mellan HD och GPU?

Jag har en liten fundering. Jag köpte mig ett Sapphire ATI x1950pro vilken kräver en extra elkabel från Nätagget.

Men enligt beskrivningen ska man tydligen även koppla denna kabel till hårddisken också. Varför är det på detta viset?

Jag har inte gjort det eftersom min hårddisk inte har en vanlig sån där vit strömingång. Kontakten in i min är smalare och svart.

Men det fungerar ju så jag hajjar inte riktigt syftet.

Mvh

Av Erixzzon

300 watt

Jag har själv ett x1950pro 256mb och det fungerar utmärkt med mitt original 300 watt nätagg som satt i HPn. Är för överigt en Am2 5000+ 2gb 667ram o en hd. Så drar nog inte så mycket ström för övrigt.

Av Erixzzon

Bostream xstream 5+ problem med ping

Jag har haft linan ganska länge nu och alltid lirat online spel med en ping på runt 10 ms. Här om veckan så upptäckte jag att pingen på alla servrar gått upp till runt 24 och uppåt. Det samma hände för min polare som bor i närheten med samma lina. Någon annan som upptäckt samma fenomen?