Inlägg

Inlägg som milk^ har skrivit i forumet
Av milk^

som sagt testat att byta drivisar o hela kittet. till och med sänkt ner allt på lägsta i mafia setupen men inget funkar. ska formatera om hela datorn nu ikväll, inte bara pga spelet utan av behov.

testade patcha spelet men patchningen stannade vid 99% och stod still i 10 min.

ska formatera o spara mina saves o se sedan om det funkar..

annars finns det något mer??

Av milk^

10 FPS i spelet mafia?!!?!

installerade mafia precis tänkte spela igenom det sköna liret igen. men när ja skulle börja spela så märkte jag att min framerate är riktigt kass. körde me fraps o den visade att ja låg i 10 FPS vilket är sjukt LÅGT. har ett 7800 GT 1 gb RAM o en 3,4 ghz prolle så 10 FPS borde ju vara minsta lagret.

testat mekka inställningarna på spelet men inget verkar funka.
nån som vet vad man ska göra?

tack på förhand

Av milk^

största spelen ligger på 4,7 gb eftersom det är skivans max kapacitet så på en 200 gb så får du MINST plats med 40 spel men räkna mellan runt kanske 50 spel om du inte har några applicationer lr film/muisk osv.

du kan föra över spelen med ett program som heter dvd2disc. läs lite på xboxscene så du lär dig koppla xboxen via ett FTP program så går allt mkt lättare. där igenom för du över alla applicationer osv.

good luck

Av milk^

bästa spelet?

kolla länken ni kommer garva sönder er

http://www.expectnothing.com/pub/posts/attached/0002k1cc.gif

Av milk^

om ja inte har fel finns det skärman som kan köras i 1080i?

Av milk^

slackware kanske inte är det bästa för nybörjare direkt. är mkt komplicerat osv iofs är det väldig bra dist för att lära sig linux men jag tycker du ska testa ubuntu först o testa dig fram ett tag sen när du kan det så byt dist. att hoppa på slackware direkt är bara dumt och kan avskräcka en från linux ganska snabbt eftersom man får göra precis ALLT själv. i ubuntu så får du mkt hjälp på traven

Av milk^
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zeroqp
"Din" modd, va. -_-

Nåja, alla tillägg är ju välkomna. Har någon provat "min" modd nyligen? Jag håller på att tänka ut andra saker man kan göra, t.ex. låta en fläkt blåsa mot baksidan av chassit från botten, bakom grafikkortet, eller längre bak än grafikkortet.

jaja "min o min" det är jag som har gjort den sen om jag har tagt i den från nån annan har ju inte me saken o göra. då kan man dra det så långt som att säga att alla moddar där man lägger xtra fläktar fram/bak på grafikkortet inte är ens egna för nån har måste ju har gjort det långt tidigare

OT: happy modding guys

Av milk^
Av milk^
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr.Schnucky
Men vafan, Xbox 3 och PS4 är så yesterday.

Vad tror ni om Xbox4 och PS5?

Av milk^

men ja har tankat redhat 9 det tankade ja på någon sida kanske är redhat ver 9 just fedora?

Av milk^

Börja använda Redhat

tja
hittade en 80 gb disk o tänkte lägga in red hat på den för skojskull. ska installera det lite senare idag men efter som jag är helt ny när det kommer till linux o hela den biten så undrar jag om det är något speciellt ja behöver tänka på när ja ska köra me redhat??
nån som kanske har en bra sida o rekomendra att läsa igenom innan ja installerar/upptäcker redhat

mvh

Av milk^

Moms och tullavgifter?

tja
tänkte köpa lite grejer i omgångar från bland annat Canda. Det jag undrar är funkar "grejen" med att kryssa i "send as a gift" på paketen så jag slipper all tull- och momsavgifter? om det inte funkar hos företagen kan man beställa sakerna hem till en person som sedan skickar det till mig i sverige som "gift"??

har hört rykten att dom ska ta bort eller börja ta moms- och tullavgifter för saker o ting som även är "presenter". har detta verkställts eller kan man fortfarande skicka presenter till varandra?

mvh

Av milk^

spelade 14 timmar i sträck varje dag dom första 2 veckorna.. inte särskilt smart. efter dom 2 veckorna började ja jobba som en dåre och fick nästan ingen tid över till att spela, men den lilla tid som faktiskt blev över ägnade ja olyckligtvis åt WoW. Hann lvla upp 2 gubbar till lvl 31 o en 51. nu har mitt "abbonemang" gått ut o har inte köpt gamecard på 2 månader..känner mig heelt fri

"to play wow is to be in prison,not to play is to be free" / Home|Roz

bästa spelet på länge men väldigt beroendframkallande. ska försöka att inte spela så länge som möjligt.

Av milk^
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Haffe
Han efterfrågade väl rollspel? Inte klick'n'slash?

kanske inte direkt ett 100% rent rollspel,inte direkt diablo eller baldur's gate men ändå rollspel.

WoW=MMO->RPG<-

Av milk^

säger bara en sak..uppgradera din burk o kör WoW (World Of Warcraft) där räknar man inte spelade timmar utan spelade dagar

Av milk^

bästa va nog förra helgen, hade precis köpt en projektor (som skulle invigas) o en massa kompisar va hos mig.vi hade en Pro Evolution Soccer 4 tunering på xbox me riktiga pengar..insats va 200 kr/person och vinnaren tog allt ( 12 pers, totalt 2400 kr). kom till finalen mot en kompis som är skitgrym (50% av hans liv går åt fotboll o fotbolls tvspel, ganska inbiten sådan) hade satt matchen på 20 min riktiga minuter,riktiga byten,ändrat laguppställningen,tänkt igenom strategier & taktik,svåraste graden. allt va så verkligt som möjligt. min kompis gjorde 2 mål på mig ganska direkt menför min del var allt mållöst tills den 78:e minuten så fick ja chansen o satte ett mål. sedan i den 86:e minuten så satte ja ett mål till, alltså blev det lika 2-2. ordinare spel tid va slut och xtra tiden skulle börja.

Hela första perioden av xtra tiden var det lika o vi körde golden goal (den som gör första målet vinner), alltså mållöst i 1:a perioden. 2:a perioden började och det såg ut som om allt skulle gå till straffar, det är cirka 30 sekunder kvar av matchen och min kompis har precis för ett anfall och målvakten plockar bollen så ja passar den till en spelare i mitten av planen vänder uppåt o min kompis fäller mig så det blir frispark. när ja ska slå frisparken så är det cirka 7 sekunder kvar. ja tänkte göra ett inlägg till en spelare som stod i straff området o sedan nicka in den, men inlägget blev ett långskott och det blev RIBBA IN!!! FRÅN HALVA PLAN och sen va matchen SLUT. FATTA OM HAN BLEV FÖRSTÖRD LR VAD!!! HAHAHA. ALLA va som huliganer på en riktig allsvenska match typ som IFK vs. ÖIS lr något. det skulle ha blivit straffar och han e överlägsen i straffar men ICKE SA NICKE.JAG FÖRSTÖRDE HANS 3 kommande dagar hahah.

Klirr sa det i kassa oxå hahaha lätt roligaste spelkvällen på länge o ett tvspels minne för livet

ph34r me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av milk^

antar att dom flänsarna är för att kyla diskarna eftersom du redan har en zalma vga kylare där.. kommer bli fett niice.. btw va e för komponetner o mjukis du ska slänga in i lådan??

Av milk^

lvl 35 Human Warrior @ Spinebreaker (sämsta servern haha jävla spanska patrioter som vägrar snacka engelska och väldigt få svenskar )

lvl 12 Gnome Warlock @ Ragnaros

Av milk^

VideoIn VideoOut = ViVo

Av milk^

hmm torrenten finns inte..
men iaf ja börjat tröttna på spelet nu lite... spelar det bara nån gång då o då när ja inte har nått ogöra.. spelar mest WoW vilket flyter på...