Inlägg

Inlägg som mornn har skrivit i forumet
Av mornn

http://pici.se/pictures/YRHpcV.jpg

Höhö, ja det är jag till höger.

Av mornn

Ett litet utbud:
Lock stock & Two smoking barrels, Full metal jacket, Fotbollsfabriken och till viss del Green street Hooligans (Wood passar inte :/))

Av mornn

Lite osäker hur det ligger till. Allt jag vet är att det finns något som SE flashade med i takt med alla sina Walkmantelefoner där det ska rymma 1000 låtar/GB. :/

Av mornn

Det är allt en intressant telefon. Får väl se hur länge man kan gå på den nyvarande. Har inte direkt kollat upp storleken men den verkar i stil med M600 så liite osäkert.

Av mornn

http://pici.se/pictures/616O6R.jpg

Har fotat mycket men aldrig lagt upp det här, eller mycket och mycket. Precis börjat och tagit några foton, mest till en fotokurs.

edit: om ni inte dödar min bandbredd kan ni här se den samlade portfolion under kursen:
http://photos.zeroisless.com/

Av mornn

Obegränsat och obegränsat, jag har då bara 997 st kvar.

Av mornn

LG has achieved this with a picture-enhancing chip called the F-Engine, which is used to adjust the image with a process called DFC (Digital Fine Contrast).
http://www.itreviews.co.uk/hardware/h966.htm

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=84481 LG L2000C verkar verkligen rekordelig. Ungefär samma pris fast iofs inte ws

Av mornn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Password
Det några säkert vill säga är att de enda skärmarna som ger 2ms har TN panel. TN paneler kan inte återge 16,7 milj. färger.

W-Word. Lite Moment 22 utöver det annars.

Av mornn

Visst så är jag väl inte så otrolig kunnig som vissa ute men jag får också min del av folk som vill ha hjälp. Känner igen mig hos krönikören och gillar själv att hålla på det så smått.
Jeeq, själv blir jag väldigt irriterad när personen inte förstår vad jag säger eller inte ens kan förklara problemet så jag kan hjälpa honom. Eller som Herman skrev, problem som inte kan lösas över telefon eller mail utan man behöver komma dit. Fast jag börjar oftast skratta - ibland blir jag sur, när folk med D-link routrar kommer och frågar om hjälp.

Av mornn

Jag har då ingen kamera men det består utav 1 styck P2 400 mhz, kör m0n0wall med livecd och har diskett som lagringsutrymme och ut till en 100/100 3Com switch och såklart de andra datorerna.

Av mornn

www.godaddy.com de har lite funktioner som man kan använda om man ska ha e-handel. Köper man något annat utöver en domän så får man en .com för 1.99 dollar. Köper du bara en domän just nu får du ett gratis webhotell i ett år, dock får du på det inte tjäna några pengar så vitt jag förstod det.

Av mornn

Aldrig, man kan donera pengarna till välgörenhet istället. Jag vill ju för bövelen också upp i rymden, donera till mig istället

Av mornn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av GAPa
De har ju tyvärr kamera.

Jag har fått höra om följande: Nokia 3120, Siemens A31, Motorola C139 och Nokia 6030. Är någon av dem något att ha?

Vad är fel på en kamera? Kameramodulen i dagens telefoner verkar ju ohyggligt små. Även om de är katastrofalt dåliga så behöver du ju inte använda skiten utan bara ha där, jag vet inte många av dagens nya telefoner som inte kommer med kamera och som inte har något utav det du rabblade upp

Av mornn

Sony Ericsson KX10 ex K310 & K510.

Av mornn

4,3 miljoner

edit:
156,4 miljoner

Av mornn

Bah, 1.2 miljoner nu. För låg sens på musen

Av mornn

1 054 160

Av mornn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sucker121
HAHA måste man ha det så då ska man nog se över sitt liv.

Själv sitter man på en gammal k750 som knapparna lossnat på.
Väntar ivrigt på att nya uppdateringar släpps till w950 då skall en inhandlas ögonblickligen,

Uppdateringar till den är något som verkligen behövs. Min har nästan börjat låsa och hänga sig stup i kvarten när jag försöker få tag på mina mail.

Av mornn

En W950i. Som jag dock funderar på att sälja.

Av mornn

Ge kunden isåfall all möjlighet i världen att få reda på om den är stulen eller inte, antar att man säger numret som finns på den? fast vad vet jag.