Inlägg

Inlägg som mornn har skrivit i forumet
Av mornn

Borde du isåfall inte kunna stämma personen i fråga, antingen gå ihop med flera och lämna in en stämningsansökan och om han då inte svarar på den eller visar sig vid behandlingen av den så kommer du automatiskt att vinna, frågan är om de dömer dig att få tillbaka pengarna för isåfall är det nog bara att ta tag på kronofogden efteråt.

Av mornn

Re: Re: Ny mobiltelefon, ska ersätta Ericsson T65

Citat:

Ursprungligen inskrivet av sunkBurk
Mottagningen beror nog mer på vilken operatör man använder.

Mjo. Dumma oskar! grr ho ho

Edit: jag gjorde om hela inlägget

Av mornn

Som sunnis sa så ser K610i rätt så bra ut men jag tycker att du borde kolla upp hela Kx10-serien som ex K310 och K510. Rätt så sobra och enkla utseendemässigt och alla har java & GRPS. Priset är väl den faktorn som skiljer mest.

Av mornn

Mitt första exemplar som också var en utav de första de släppte på marknaden krånglade joysticken på men det fixades av att jag skickade in den. Efter det så krånglade den aldrig och inte heller på det andra exemplaret jag fick.

Men det som hade med joysticken att göra som krånglade är att den släppte in så otroligt mycket damm innanför displayen och det fanns inget sätt att åtgärda detta.

Har en vän som har öppnat sin K750i som säger att det beror på ett skumgummi-lager eller liknande vid joysticken som när man trycker ner knappen (har den i fickan) så trycks ju detta ner och som vi alla vet tar det en stund för skumgummi för att blåsa upp sig igen och in flyger dammet.

Av mornn

Älska sådana, en i min klass har en ipod kopia som i sin tur också är en kopia på Sony :/

Av mornn

Jag har för mig att den ska fungera. En kompis testade mitt HPM-82 (har W950i) på sin K750i. Det fungerade men jag minns inte om han använde kontrollen eller hur fint det egentligen fungerade.

Av mornn

Jag minns hur AOTS tog upp att de gjorde en sådan fake-bild och skickade runt den här och där.

Av mornn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av oee
Så man behöver inte ge sig på SE:s egna program? Jag har alltid ändå bara all min musik rakt upp och ner i en enda mapp så för mig spelar det ingen större roll hur det organisers. Bara jag slipper en massa extraprogram är jag nöjd=) Sedan vill jag kunna fylla på med musik hos andra utan att behöva ha med mig och installera en programvara varje gång.

Hur snabb är överföringen i detta läge? Tar det timmar att fylla de fyra gigabyten?

Jag vill kunna synka åt båda hållen. Men framför allt från Thunderbird till telefonen. Om jag lägger till någon ny info i Thunderbirds adressbok vill jag enkelt kunna få över detta till telefonen.

Jag har ett liknande program till Thunderbird som synkar mot min Windows Mobile-telefon och det skulle vara oerhört bra om det finns något liknande till SE:s telefoner.

Det är usb 2.0 så inte alls så farligt. Har tyvärr inte telefonen hos mig längre men bör komma i veckan. Vet inte riktigt om det går att säkerhetskopiera endast kontakterna och på så sätt importera i thunderbird eller liknande.

Av mornn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av oee
Jag är lite sugen på den här. Ett par frågot dyker upp:
När man kopplar den till datorn, dyker den snällt upp som en flyttbar disk då? Behövs någon programvara för att överföra musikfiler eller kan jag köra dra och släpp-metoden?

Laddas telefonen automatiskt när jag kopplar in den med en usb-kabel till datorn? Går det ladda telefonen genom datorn över huvud taget?

Finns det något sätt att synkronisera adressboken i Thunderbird med telefonens adressbok?

När man kopplar in telefonen i datorn så får man två alternativ på telefonen. Antingen synkroniseringsöverföring (seg men här laddas den också, kommer åt telefonminnet) eller snabb överföring så att telefonens mediaminne (4 gb-minnet) dyker upp som flyttbar disk. Du kan antingen drag och släpp men enklast är att använda Disc2phone och drag och släppa där med för att då så läggs den rätt med tanke på namnet på låtarna och menysystemet i walkmanspelare.

Synkronisera till telefonen från Thunderbird eller menar du tvärtom? Jag har bara använt outlook själv.

Av mornn

Re: Nån som vill byta??

Tre, En ful tre-logga på mobilen. Usch

Av mornn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RoleX
dåligt stil skickade pm till er 2 gånger har fortfarnde inte fått ett enda svar utav er och nu är de slut =(.

Haha, det är det ju inte. Det är ju du som inte kan läsa. Det är dålig stil av dig att aldrig ha lärt dig att läsa. Han sa till dig att du skulle skicka ett mail till honom. Mail != Pm

Av mornn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gascogne
Men ni som har köpt en W950i är ni nöjda med den?
Och ni får gärna kolla upp det där med klockan eftersom jag är en flitig användare av den på min w800i.

Jag är nöjd med den. Fast det finns problem med skalet måste jag säga. Kan ibland kännas plastigt tyvärr på ett par knappar.

När man kommer åt en knapp trots att knapplåset är på så brukar klockan visas samtidigt som den visar att knapplåset är på. Om man ändå ska hålla mobilen i handen kan man ju trycka på en knapp för att se klockan och då har man ju även bakgrundsljus istället för skärmsläckaren som finns på ex w800.

Av mornn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bpl
Hej. Jag fick min W950 igår och saknar 2 funktioner... Går det inte att ställa in equalizern manuellt? + går det inte att se klockan när skärmen har slocknat, som man kan med de flesta andra SE mobiler?

MVH Peter

Klockan minns jag inte och equalizern kan endast sättas i de förvalda inställningarna. Manuellt går inte.

Av mornn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Arne Anka
Om du vill komma undan så billigt som möjligt skulla jag rekomendera SE K750i http://www.katshing.se/index.asp?page=http://www.katshing.se/...
och Tango mini Samtal 0,68 kr/min och SMS: 0,19 kr/st
http://www.tangomini.se/prislista.asp

Tango är helt förjävligt!

Så jag förstod det så ville han ha kvar sitt gamla :/

Av mornn

Samsung E900? hittar inte om den har 3g men EDGE har den i alla fall.

K610i är 3g

Av mornn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pumas
Jag använder själv min k800 som mp3-spelare, visst du slipper ha två saker i fickan. Men jag anser det vara lite svårt att alltid ha med sig mobilen t.ex. när jag är ute och springer. Perfekta komplementet skulle vara en ipod nano eller nya shuffle som för övrigt har börjat levereras nu.

W710i kan du ju alltid ha istället Perfekt ifall någon vill nå dig när du är ute i motionspåret eller om något hemskt har hänt så du måste ha en telefon.

Av mornn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sucker121
Tjena, tänkte bara se om ni fått tag på ngn ny firmware och om det blivit några förändringar sedan dess? Är telefonen snabbare eller upplevs den lika seg?
//Robert

Jag har tyvärr ej kvar telefonen i handen då den är ivägskickad för service men så jag har förstått det så har de senare telefonerna ny firmware men detta upptäcks inte av de äldre med SE Update service. Ryktas dock om att en ny firmware ska komma inom en snar framtid. Om det är den som de nya telefonerna verkar ha eller är en ännu nyare vet jag dock inte.

Av mornn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mufty
"Mobilen som lanseras i New York i dag (2006-09-27)(http://www.aftonbladet.se/vss/mobil/story/0,2789,894267,00.ht...)"

Det är iofs Aftonbladet men ajg hittade det även på en till sida. Jag kan bara ta hem saker genom företaget och det är mindre.. populärt. SÅ om någon känner någon så är jag på

Det de menar är väl helt enkelt att de har gått fram och visat "kolla den här telefonen har vi gjort men ni får inte köpa den än" precis som alla andra gör?

Av mornn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tobben2
Ja:/jo jag har tänkt en del på den också,skit vad svårt det är att bestämma sej:( man vill ju gärna ha en telefon som ingen annan har tänkte jag men det kanske inte går så bra:( hehe är lite prylbög av mej;)

Jag har då aldrig sett den här telefonen på något annat ställe än den länken du skrev och jag har haft en större koll på deras Q3-telefoner då jag har suktat efter W950i i ungefär ett halvår men visst. även jag kan begå misstag Även om den skulle släppas inom en snar framtid så skulle jag nog ändå tipsa dig om att köpa K610i. Du förlorar ju inget på det i form av funktionalitet. Jag är också en halvaktig prylbög av mig och jag vill då ha prylarna ASAP så är det värt mödan, för övrigt svarar inte SE kundtjänst så flitigt på mail heller

Av mornn

Varför i hela friden skulle den ha släppts där nu? Nokia om några borde väl vara snälla för oss insnöade Europeér. Och för övrigt så har jag förstått att det är olagligt att importera på det sättet, därför gick ett företag som skulle importera PS3 till Europa från Japan i konkurs då Sony stämde ärslet av företaget. Var en nyhet @ Attack of the show.
Jag har dock kontakter som kan skicka mig lite prylar från amerika men då jag har en W950i känner jag ingen större anledning att göra det om det du säger allt skulle vara sant.