Inlägg

Inlägg som Mordecaien har skrivit i forumet
Av Mordecaien

En bilist kommer tro att jag kör moped och svänga ut i en korsning framför mig så jag plockar honom i vänster framskärm och flyger ut över en åker och bryter nacken på fläcken.

Antingen det eller någon som inte ser mig i döda vinkeln så jag blir sushi i mitträcket.

Av Mordecaien

Nog för att jag bara övningskör ännu, men vägsniglar kan vara dryga. Själv är jag väl vägsnigel såpass att jag håller hastigheterna (av en outgrundlig anledning ). Men det finns EN sorts personer som är ännu mer störande. Det är de där satans idioterna som ska ligga preeeciiiiiis bakom bilen. Då brukar jag faktiskt vipps förvandlas till en vägsnigel om det är mitträcke och en fil. Man lägger sig och riktigt smyger fram och går lite åt sidan så det blir en lucka som är precis för liten för en bil. De blir så fruktansvärt förbannade så man bara njuter. Senast idag fick jag en volovjävel som lade sig precis bak i arslet i en dryg uppförslutande korsning som var nog så klurig eftersom jag har svårt att hitta dragläget på den bilen jag körde då (inte bara jag). Råkade rulla ett par cm bakåt men klarade det med marginal, likförbannat satt han där och viftade diverse fula tecken trots att det satt en skyltjävel bak i rutan som varnar för just sådant (övningskör). Sen då han skulle ut själv rullade han ännu längre bak. Jeez, jag säger då det.

Edit: Då du kör om får du aldrig överskrida gällande hastighetsbegränsning! App app!

Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av buck
[B]"Beror på vem det är". Är det en vän eller liknande är det klart jag gör dom en tjänst. Dessutom tycker jag 20års-gränsen är helt fel. När man fyller 18 år får man ta körkort för bil, körkort för mc[/], bli politiker, gifta sig, flytta hemifrån, komma in på krogen och en mängd andra saker, men du får inte köpa öl på systembolaget, staten anser att du inte är mogen nog. Helt sjukt enligt mig. Sätt en rimlig gräns för allt och sluta med allt jävla förmynderi!

Förutsatt att du har haft A-begränsad sen du var 18 ja! Annars är det bara snällt vänta tills 21årsdagen

Själv är jag bara 16 så tyvärr får jag inte handla på systemet än. Men jag brukar heller inte be folk köpa ut eftersom jag inte alls tycker om alkoholmonopolet (även om det medför att vi har ett av världens bästa utbud). Det är enklare att följa med någon till polen/tyskland om de ska dit och lasta med sig några flak hem, eller åka över till danmark några dagar och kröka.

Av Mordecaien

Aldrig upplevt problemet sålänge man inte ska ha just preciiiis den där drickan som inte råkar vara kyld. Annars är 33/50/1.5l/2l kylda. Bara 6-packen cola som skulle behövas ställas in i kylen då.

Av Mordecaien

Kommer i 9 fall av 10 inte ihåg vad jag drömt och av de gånger jag kommer ihåg det är det säkert 7/10 som jag har en "halucid" dröm och 2 av de återstående tre gångerna är det en rätt creepy dröm som slutar med att jag faller aslångt och vaknar precis EFTER att jag landat och börjar känna smärtan sprida sig i kroppen. Sen den där sista lilla gången ytterst sällan så drömmer jag något helt annat!

Häromsisten så drömde jag en av de där speciella drömmarna. Början kommer jag inte ihåg. Men jag kommer ihåg att jag hamnade i slagsmål och fick näsan bruten av ett slag (med ytterst realistisk smärta och blodförlust) men jag vaknade inte utan slogs klart. Sedan så slutade det blöda men gjorde fortfarande FRUKTANSVÄRT ont. Kommer inte riktikgt ihåg handlingen under resten av drömmen men vet att det kändes som ett par timmars förlopp (som det lätt gör) där jag gick runt med bruten näsa. När jag vaknade var jag faktiskt jävligt öm i näsan men hade inte blött så mycket som en droppe, så jag kan inte slagit den hårt om jag gjort det.

Av Mordecaien

Bygger om en vägg, beting, 15k då det är klart.

Av Mordecaien

"Your personality type:

Friendly, adaptable, action-oriented. 'Doers' who are focused on immediate results. Living in the here-and-now, they're risk-takers who live fast-paced lifestyles. Impatient with long explanations. Extremely loyal to their peers, but not usually respectful of laws and rules if they get in the way of getting things done. Great people skills.

Careers that could fit you includes:

Sales representatives, marketers, police, detectives, paramedics, medical technicians, computer technicians, computer technical support, entrepreneurs, comedians, agents, race car drivers, firefighters, military, loan sharks, con men, auditors, carpenters, craft workers, farmers, laborers, service workers, transportation operatives."

Stämmer väl lite halvt om halvt, men så brukar man vara dålig på att bedöma sig själv

Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av darkwingduck
kan man köra ett sånt på cykelvägar och sånt?

Det gäller endast moped klass 2, dvs vanlig gammal 30moppe. Men oftast brukar tillägsskylten "ej moped" se till att det ska vara helt moppefritt

Av Mordecaien

Ptja, knatte som man är så har man precis gått ut grundskolan. 245poäng där och jag förtjänar nog inte mer heller om jag tänker efter. Har just inte gjort så mycket

Av Mordecaien

Det där med inkörning är en hel vetenskap. Om man är osäker är det bästa att följa instruktionsbokens föreskrifter. Det är långt ifrån optimalt, men fungerar garanterat.

Av Mordecaien

Ska du ha en billig pendlarmoppe så kan du kika på diverse lifan, går köpa nytt för 4-5k på en del ställen. Ingen raket och ser ut som stryk men går.

http://www.blocket.se/vi/12174884.htm?ca=4_s han tog 4k förut, men de har väl blivit populära

Av Mordecaien

http://www.geting.se/image.php/48343-Softisarna.JPG

Jag, gilla Beretta? Vad säger du?!

Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dvärgen
Har inte www.combatzone.se det?

That's airsoft my dear

Av Mordecaien

Sparar till en ny skoter. Har knäckt ryggen en gång för mycket på gammaset...

Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av New
Det jag har fått höra är att så länge det går att bevisa att det är för eget bruk finns ingen gräns. Det vill säga, om du till exempel är påväg att fylla 50 och skall anordna i en stor fest får du ta in den mängd som verkar rimlig för festen. Är det då till ca 300 personer resulterar det i en ganska god mängd alkohol.

Detta är dock endast det jag har fått höra. Har inga som hellst källor eller bevis!

Det funkar alldeles utmärkt i praktiken. Har några nära vänner som körde hem från Polen med 900kg blandad sprit på släpet. Noteras bör att vagnen vägde 750kg på ditvägen, då de hade en isolermaskin på.

Av Mordecaien

Jag är själv inne på att skaffa utrustning till hösten, och jag är mest inne på luft. Dels därför att: det är stabilare och går få tag på gratis. Gasen blir så... skum vid kallgrader och måste dessutom köpas. Luft är lätt fixat, alltid går det få tag på någon med go-kompressor!

Av Mordecaien

16 bast

44-46 beroende på skor och modell.

Av Mordecaien

Kliar inget, men själv har man ett helvete att hålla det borta xD

Av Mordecaien

Lirade dragspel för 3-4 år sedan, men grunderna sitter fortfarande i

Av Mordecaien

Hmm, jag är ganska dålig på att komma med på kort och gör jag det ser jag antingen ledsen eller förbannad ut

http://www.geting.se/image.php/42846-Jag.JPG

Var det enda jag hittade som ser någorlunda "normal" ut..