Inlägg

Inlägg som Mordecaien har skrivit i forumet
Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ako
Nej tack och lov för det! En gång var det nära jag åkte dit, hade jag fått det hade jag blivit ledsen och bedrövlig.

Äsch, en vecka piller så är det klart å betart. Ingen fara.

Kondylom däremot...

Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=FULLMOON=-
tänkte med med paraffin.. fast vanlig veke som är lindad 3-4gånger går kansek?

frågan är ju om det blir billigt? annars brukar man kunna hitta typ 3pack för 12kr på ställen.

Eller 20l bensin i lååånga grävda diken runt huset där man lagt en liten stäng. brinner nog bara någon min men roligt och farligt dessutom

Har du otur med ångorna från bensinen diket kan det låta KERBOUM. Diesel är ett bättre val, om än jävligt dumt.

Av Mordecaien

Logohjälp, hemsida

Hej!

Jag håller på att starta en hemsida:

http://www.geting.se/viewimage.php?image=135706-Hastresultat....
Ungefär så långt har jag kommit designmässigt.

Som ni kanske listat handlar det om hästar och resultat. Jag har spånat fram något i stil med en ponny som står på en resultatlista:
http://www.geting.se/viewimage.php?image=135715-logga.JPG

Det är inte alls absolut så den måste se ut, men det är något att gå på iaf.
Så är det någon som skulle kunna tänka sig att skapa någon passande logga (behöver inte alls vara fancy) så skulle jag bli ytterst tacksam.

Anledningen till att jag tog med "designen" på hemsidan är att det vore ett stort plus om den "smälter" in med sidan i övrigt

//Patrik

Av Mordecaien

Jajjemen, tror hela familjen lyckades få typ dirr!

Av Mordecaien
Av Mordecaien

Jag gnisslar tänder som en idiot då jag sover, oberoende på hur jag somnar. Fast på dagtid gnisslar jag inte alls, men kan komma på mig själv med att bita ihop stenhårt ibland utan att jag tänker på det. Rätt lustigt egentligen.

Av Mordecaien

Audi S1 helt klart!

http://www.geting.se/image.php/70712-AudiS1.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=6skNSFMgNDc

Kanske inte ultimata bilen för att hämta fjortisar vid korvmojjen (volvo) eller åka till sitt kebabhak på morgonen (Merca/BMW), men ack så brutal!

Av Mordecaien

N.I.N.A.: Networked Immediate Nullification Android

M.O.R.D.E.C.A.I.E.N.: Mechanical Operational Replicant Designed for Efficient Calculation, Accurate Infiltration and Efficacious Nullification

Av Mordecaien

"Hör av mej sen :)"

Av Mordecaien

Jodå

Lappy-Lisa (skolburk)
Boel (main-burk)
Fisk (servern)

Av Mordecaien
Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av AzzEX FX
Åh vad häftigt det är att komma in på krogen!
Åh vad häftigt det är att supa!
Åh vad häftigt det är att däcka!
Åh vad häftigt det är att supa ngn under bordet!
Åh vad häftigt det är att köra en bil på fyllan!

Men det är inte häftigt längre när man har stryckit med på kuppen.
Det är inte häftigt längre när kompisen inte andas.
Det är inte häftigt längre när man tvingas ringa efter en ambulans.
Det är inte häftigt längre när A-HLR startas.
Det är inte häftigt längre när man läggs över till en brits.
det är inte häftigt längre när man kopplas upp.
Det är inte häftigt längre när man magpumpas.
Det är inte häftigt längre när mamma och pappa kommer.
Det är inte häftigt längre när kompisen är död.
Det är inte häftigt längre när mamma och pappa sörjer vid graven.
Det är inte häftigt längre när eftertankarna kommer.
Det är itne häftigt längre när skuldkänslorna kommer.

äh, att han dör innebär ju gratis sprit på festen till minne av honom.
Inget ont som inte har något gott med sig!

Av Mordecaien

Stor Torsk

Alex har fanget en af havet kæmper! En torsk på hele 27,8 kr

Av Mordecaien

Det är ju aldrig "dags" att dricka. Tycker det där är en svår fråga. Vet många som är 15 som klarar av sprit mycket bättre än många 18åringar (eller ja, ingen tål ju sprit. Men vissa kan behärska sig). Det finns helt enkelt inget konkret svar. Världen är inte svart eller vit. Vissa klarar det, andra inte. Nog för att jag inte är emot 18årsgränsen, det är väl ungefär då de flesta "mognat" så pass att de vet vad det handlar om och att man får stå sitt kast.

Av Mordecaien
Av Mordecaien

http://www.geting.se/image.php/61868-dolphlundgren4_1143323050.j...

Det där är fan i mig PERFEKT tränad utseendemässigt.

Edit: Dolphan är mannen av män, punkt.

Av Mordecaien

3310an låg ett halvår ute i snön innan någon hade lämnat in den så jag fick tillbaka den. Inget fel på den. Min S700i hamnade i ett vattenfyllt dike en vecka innan vi hittade den. Bara torka och starta. 3310an är fortfarande i livet, om än med kasst batteri. Men S700in dog mikrofonen på efter lite övervåld... Tangentbordet jag har nu är otroligt stryktåligt. Det värsta det varit med om var nog när jag lackade på något och drog en blyertspenna rakt ner i J-tangenten med rätt saftig kraft. Pennan gick av och tangenten fick en liten repa.

Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pelleplu
Det beror ju helt enkelt på att man inte vill bli överkörd. Många bilister verkar ha extremt svårt att se när det kommer motorcyklar, så om det kan hjälpa till att undvika olyckor genom att ha helljuset på så är jag helt för det. Helljuset på motorcyklar är ju dessutom mycket ljussvagare än helljuset på bilar så det blir ju inte riktigt samma effekt som när bilister åker omkring med helljuset påslaget. Det bästa vore ju att utbilda alla att bli mer uppmärksamma på motorcyklar i trafiken, speciellt som det bara blir fler och fler motorcyklar för varje år.

Precis därför. Även om det är lika olagligt som med bil så ser polisen genom fingrarna och körskolorna tipsar om att ha helljuset på även på dagstid. Även polishojarna brukar köra med helljus på (de jag sett). Just därför att bilister har svårt att se hojar (för att inte tala om last/skåpbilar). Bilister verkar också ha någon inbyggd avundsjuka på hojåkare och avskyr dem. Så de lägger sig precis i arslet, ska till vilket pris som helst köra om (att det är enkelfiligt och mitträcken spelar ingen större roll) eller så ska de lägga sig jämnsides eftersom en hoj "inte tar någon plats".

En annars vanlig orsak till otrevliga olyckor på hoj är att bilisterna ska köra ut på en väg och mycket tydligt ser hojen men antar att det är en moped och smiter ut ändå. Det enda man kan göra som hojförare då är att försöka väja och troligtvis sätta sig i framskärmen, eller om man är hämndlysten försöka sätta hojen i dörren och plocka bilisten också.

Jag gillar inte det faktum att man alltid måste sitta med två fingrar på bromsen i "tät" trafik och måste sakta ner vid korsningar (och fingrarna på bromsen, såklart) för att vara säker på att bilen inte struntar i väjningsplikten, men annars stryker man åt fort.

Av Mordecaien
Citat:

Ursprungligen inskrivet av darkmoon
Vi tar den här situationen då. Långt fram ser jag en lastbil. De som ligger före mig i högerfilen börjar köra om, jag hänger på, även om det saktar ner mig, så får man inte köra om i högerfilen. Därför ligger jag i vänsterfilen och harvar i väntan på att få plats att köra om de som ligger framför mig. Då kommer nån tjomme och kör om i högerfilen och försöker tränga sig in i vänsterfilen längre fram, när korrekt handlade hade varit att lägga sig snällt bakom mig i vänsterfilen och vänta på sin tur att köra om.

Ibland kan det bli rätt många meters "kö" i vänsterfilen när det t ex är en lastbil som ska köra om en annan lastbil. Och det är oftast då det sker en omkörning i högerfilen.

Klarade A-teorin i fredags, så jag har läst en hel del teori på sistone

Du FÅR köra om på högersidan om det är skyltat att filerna leder till olika mål eller om de i vänsterfilen ligger i eller under 70km/h. Även om de båda situationerna uppstår relativt sällan

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Cloudstone

...

Så jag förstår inte hur det är mitt fel? Dessutom är det fullt lagligt att köra i 130 tillfälligt för att göra en omkörning.

Det är däremot INTE lagligt att köra om i 130km/h. Du får inte under NÅGRA omständigheter (såvida du inte är barnmorska, veterinär, polis eller jada jada) köra över gällande hastighetsbegränsning. Vet tom personer som åkt dit på det. Så nej, man får fortfarande inte köra "för fort" då man kör om.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av pr0nandy

Påfarts-sniglar är värst. Som lugnt gasar lite i tvåan, för att sedan gå till trean, sedan fyran, sedan femman...

FÖR HELVETE MAN BEHÖVER INTE ANVÄNDA ALLA VÄXLAR!

Påfart till motorväg är det ju bara att acca i tvåan, trean för att komma upp i 100-110, för att sedan lägga i högsta växlen i lugn och ro innan man ens har kommit ut på motorvägen.

[ironi]Nä men något som är ännu mer störande är alla jobbiga bilister som användar tvåan trean och sedan högsta växeln. Varför inte göra som hojfolket? Upp i 110 på ettan och sedan växlar man lungt upp till lagom marschväxel.[/ironi]

Var bara tvungen, men det är fullt möjligt med många nyare hojar.

Av Mordecaien

De är skitbra! Vi som har dosa från företaget slipper alla dryga sthlmare i inner stan!