Inlägg

Inlägg som Supra-GeeK har skrivit i forumet
Av Supra-GeeK
Citat:

Ursprungligen inskrivet av EvilNed
Det är en uppdaterat story av filmen, om man säger så. Men The Zone, Wishgranter, Guide och STALKERserna själva är tagna ur filmen. Sen är vissa element också tagna ur Roadside Picnic, vilken är novellen filmen baserades på. Därifrån kommer alla artifacts och faktioner.

Men mycket är ju såklart eget ihopkok. Men ändå, det är ju löst baserat på filmen med samma namn... Så it gets my vote!

Där ser man, tackar för infon, nästan så att man skulle ta o försöka se den filmen!

Av Supra-GeeK
Citat:

Ursprungligen inskrivet av EvilNed
S.T.A.L.K.E.R.!

Är S.T.A.L.K.E.R. ett filmlicensspel?

Av Supra-GeeK

En story som jag blev imponerad av är Hitman - Blood money. Riktigt bra upplägg på det spelet. Blev rejält tagen. Visst kan man tycka att det är ett enkelt o förutsägbart upplägg, men jag älskade det!!

(spelar igenom de tre första hitmanspelen nu igen för att uppdatera mig om storyn på dem)

Sen måste jag säga att storyn i Half-life 1 & 2 är förbaskat bra.

Av Supra-GeeK

Smaken är som baken! (Delad)

On-topic!
Jag ser Half-Life 2 som ett självklart köp, har man inte spelat det innan är det många timmar underhållning man kommer få.

Av Supra-GeeK

Efter att ha sett detta på amazon: http://www.amazon.co.uk/Take-2-Interactive-Nukem-Forever/dp/B...

Det är ju nästan så att man börjar hoppas på att det är något på G. Skulle dock tro att det tyvärr tar ett tag till innan vi får se spelet ute på marknaden.

Av Supra-GeeK

Hej och tack för ditt e-postmeddelande!

0,5 mbit finns ej längre att nybeställa, 2 mbit för 199:- är ett nytecknande erbjudande med 12 månader bindningstid.

Du kan ej ta del av detta erbjudande då du har bindningstid på ett erbjudande du tecknade förut.

Med vänlig hälsning

Com Hem AB
Kundservice

----------------------------

Kan ju säga att man känner sig väldigt liten som kund. Känner sig lite blåst eftersom man endast har haft sitt 0,5 mbit i 2 månader. Kunde endast ta det pga min studentekonomi. Men jag förstår fullt ut varför jag inte får 2mbit.

Av Supra-GeeK

Sitter här i Jönköping och väntar på uppgradering. Har inte fått något medelande om det men jag antar att jag ska få snabbare eftersom jag just nu sitter på 0.5mbit för 199kr, men på deras sida är det 2mbit man får för det priset. Borde jag förvänta mig en uppgradering eller ej? Vore ju surt om man inte fick det.

Av Supra-GeeK

Server: Frostmane

Supra-GeeK/Thaxe - Dwarf/Warrior
Supra-GeeK/Carmela - Human/Mage

Server: Ahn'Qiraj

Supra-GeeK/Mowiz - Tauren/Hunter

Av Supra-GeeK
Av Supra-GeeK

Byte från Antec Super Lanboy till ett tystare chassi?

Hej, har fått för mig att jag sitter med ett chassi som inte jätteljuddämpande (Antec Super Lanboy). Skulle nu vilja ha tips på ett chassi som verkligen har fått bra kritik på att dämpa ljud från komponenterna i datorn. Bytte nyss kylare på mitt grafikkort till en Zalman VF900-Cu men är inte riktigt nöjd med ljudnivån ändå.

Har funderat lite på Antec p180, skulle det vara en stor skillnad? Jag vet att det är lättare att bygga ett nytt system som är tyst än att tysta ett nuvarande system. Men nu är det endast aktuellt med ett chassibyte. Då jag tror att mitt nuvarande chassi är helt och hållet riktat mot låg vikt istället för ljuddämpning.

//J

Av Supra-GeeK

Spelet jag tänker prata om nedan är World of Warcraft, ni som inte gillar det spelet kan hoppa över detta inlägg!

Var maintank i ZG och var taggad o vi körde på, sen så dyker en portal upp och jag tror vi ska summona någon. Det var tal om att vi behövde healers, så jag tänkte att jag skulle vara snäll o hjälpa till, men ack så fel jag hade. Precis när jag klickar så ser jag "Portal to stormwind".

Hela raiden blev lagom förvånade kan jag ju säga. Dock inga arga reaktioner och folk som började kalla en n00b som man hör rätt mkt i detta mycket underhållande spel.

Men men, jag bara skrattade och fick ta mig ner till instansen igen

Offtopic:

Tycker nästan att wow har blivit det nya CS, där folk kallar varandra n00bs i chatten varje sekund, och enligt mig har folk en allt för seriös inställning när de spelar, jag menar herregud, det är bara ett spel! Om jag råkar orsaka en wipe ngn gång behöver väl inte betyda att himlen trillar ner? Eller är jag helt fel ute? Är det jag som har en allt för oseriös inställning?

Av Supra-GeeK

Köpte spelet för två veckor sen och då fick jag samma fel, men det fungerade med UK-versionen av patchen, testa att dra hem den så ska du se att det fungerar!

EDIT: http://www.gamershell.com/download_14030.shtml

Av Supra-GeeK

testa att dra hem programmet "Winkey killer", jag är helnöjd

Du hittar det säkert på www.download.com eller www.google.se

// Supra-GeeK

Av Supra-GeeK

100% avklarat på Gran Turismo 2,3 och 4 (även prologue) Kanske inte så svårt. Men man måste ha tålamod och orka köra alla tävlingar

Skäms nästan lite över att inte ha klarat av första spelet ännu. Får väl ta o göra det nu över semestern

Av Supra-GeeK
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Snoddas87
Gissa spelet!!!

Efter att ha sett några interaktiva filmer under banans gång, hoppar du över till ett omklädningsrum, sekunden senare dyker en nedknarkande zombie look-a-like varelse fram bakom en vägg, du plockar genast upp tazern men märker snart att han inte är ensam, varav två av hans polare slänger sig frenetiskt fram på golvet bara några decimeter från din kropp i hopp om att om möjligt få slita dig sönder och samman.

Lyckligtvis har den första varelsen hamnat i yrsel efter att ha fått 20 000 volt i kroppen, så det blir till att ta fram gamla bettan, två skott upp mot hjärtat och en fiende ligger på marken livlös vilket också din bössa gör vid det här lagret.
Av en ren reflex vänder du dig om och märker att en skåpdörr har gått av och ligger längs det nedblodiga golvet.
Beväpnad till tänderna rusar du mot denna man som verkar sakna all koppling av mänsklighet kvar... en toppad backhand rakt upp mot panbenet och vi har en fiende mindre att oroa oss över.
"two down and one to go"

Den siste och kvarvarande zombien springer av rädsla iväg, kanske har han insett sitt slut? Eller kanske så försöker han hämta hjälp? Men istället tar han striden i egna händer och hämtar ett järnrör från ett av vattenledningarna som går runt lokalen.
Då du märkt att du slängt ifrån dig ditt vapen redan tidigare, försöker du i panik hitta nåt nytt att använda dig mot denna vansinniga varelse som bara befinner sig några meter ifrån dig...i sista sekunden fungerar tazern igen och ännu en gång befinner sig din fiende på det kalla och smutsiga golvet, då du tror att han tagit sitt sista andetag reser han sig plötsligt upp på knäna "FINISH HIM", du greppar tag om hans hals och vrider till ordentligt...

Efter allt detta fortsätter du ditt uppdrag och får efter ett tips från din vän att undersöka ett av skåpen. Du öppnar men anar vad som kan finnas i den, självfallet ligger där ett lik från just den person du sökte efter, ett snabbt foto och du ger dig av fortast möjligast då du plötsligt blir stoppad av din vän via telefon som vill att du ska undersöka kroppen lite närmare.
"Bah, okay då" svarar du och börjar zooma in mot huvudet.......
PLÖTSLIGT får kroppen liv och mannen börjar tala till dig i nån slags, psykiskt stönande röst som verkligen får dig att förstå hans lidande.

Allt detta händer i bara några få sekunder och du hinner knappt tänka förrän du märkt att ditt vänstra/högra pekfinger har sträckt sig ner mot reset knappen och startat om datorn samtidigt som dina ben börjar bära din kropp ut från rummet.

Detta spel som troligen alla vet vilket jag pratar om, har väll inte direkt samma klass som AvP 1-2, men just den delen klarade jag inte av, och har fortfarande inte gjort det...bad en kompis köra igenom banan åt mig, men bara 5 min efter att han spelat ringde han ytterligare en polare som sedan barnsben sett rysare fick lira genom den delen.

Låter som condemed (stavning), tycker inte det var så värst skrämmande =/

Av Supra-GeeK

Någon mer än jag som älskar slutet på spelet?

Av Supra-GeeK

WoW: Disconnect i IF & BG =S

Hej, jag har en del problem med wow, och det är endast när jag spelar på min dator. Hela tiden får jag disconnect om jag befinner mig i Ironforge eller inne i någon Battleground.

Det går bra att springa runt själv någonstans o jag kan spela i timmar men så fort jag går till ironforge eller går med i en BG så får jag disconnect "stup i kvarten". Vad är det som spökar? Tacksam för svar!

[EDIT] Min kompis säger att det löser sig om jag installerar om datorn, men jag tycker det låter lite väl överdrivet. Jag har testat att installera om spelet.

// Supra-GeeK

Av Supra-GeeK

Vill spela NHL 98 men är det möjligt på windows xp?

Hej, jag och en polare hittade våra gamla EA-Sports spel som tex NHL 98 och vi försökte kränga i gång det på våra datorer. Men tyvärr sitter vi båda på windows xp och det verkar vara en omöjlighet att spela de äldre spelen.

Ska vi behöva damma av en äldre windows 95 dator för att kunna spela eller finns det ngn patch eller lösning på det hela. Jag har redan testat kompabilitets-fliken och där blev det inte bättre.

// Supra-GeeK

Av Supra-GeeK

hon har en amd-processor på ett asusmoderkort om jag inte minns helt fel, var ett halvår sen jag satte in mitt huvud i den burken. Men men... jag testar i eftermiddag och ser om det går.

//Supra-GeeK

Av Supra-GeeK

Byta upp från 512 pc3200 till 1024 pc2700??

Hej, har en polare här som sitter på 512mb minne, antingen så är det 1*512mb eller så är det 2*256mb. (antar att det är pc3200)

Nu är det så att JAG har 2 minnesstickor liggandes som är 2*256 pc2700.

Polaren är i stort behov av mer minne pga wow-spelande och annat. Tjänar hon på att plocka över mina minnen?

(jag vet att det är omöjligt att köra med 3 minnen så om det bara sitter en 512:a i burken så går alternativen bort)