Inlägg

Inlägg som Supra-GeeK har skrivit i forumet
Av Supra-GeeK

Tycker de skjuter sig själva i foten med grafiken, alla helt underbara screens man sett, sen får man det här. Hoppas det tar ett par steg i rätt riktning till release av hela spelet.

Kontrollen däremot är ju äckligt skön, var lite besviken att jag inte hade någon ratt att köra med, men men ps3-dosan i handen o väl ute på banan var det som en dröm att köra.

Repriserna är jag helt mållös om, plockade upp hakan från golvet ett par gånger. Är det lagligt för repriser att vara så snygga?

Av Supra-GeeK
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mathwarp
Hej nu har jag stött på ett litet problem när jag skapar en ny användare för att göra ett Us-account, frågar den först efter masteraccount password som ska vara samma på det nya som det gamla.
Sen när jag klickar vidare påstår den att landet inte stämmer överens med master-accountets land =/ vad ska jag göra för att få det o fungera?!

Måste man ändra master-accountet oxå då?

Snälla kan ngn förklara stegvis hur jag ska gå tillväga för att skapa ett US-account?

PS vore skönt om man kunde har kvar sitt vanliga svenska konto oxå.

Mdvh/ matte

Du får helt enkelt göra ett nytt master-account, det går har både ett till svenska, ett till USA osv..dvs du har flera master-account på en ps3-maskin.

Av Supra-GeeK

Hur är det att köra test drive unlimited nuförtiden, har de fixat så det är lite roligare att köra multiplayer eller är det fortfarande stora problem som det var i början?

Av Supra-GeeK
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Triton.se
har inte alls kollat upp tidigare floks..men exp Extraction Points e bättre än FEAR....lite probs på vägen(EXPERT TIPS!!!!)...men..nä..fear lockar inte ett myggskit...köpte exp för en fri vecka

ok, kan väl redan nu tipsa om fel (FEAR XP) som kan hända?? vad vet jag, har ju allt i huvet nu

fps droppar till "bajs"...efter 200 fps innan: avaktivera HID kompatiba enheter i Windows

thats it

Kan du vara vänlig o förklara vad du menar? Och vad betyder ordet floks?

Av Supra-GeeK

Oj oj oj! Ska bli skoj med detta spel, mörk källare + hörlurar = Trevliga speltimmar framför mig. Tycker även att det verkar vara en något finputsad grafik, lite bättre ljuseffekter och sånt. det verkar bli en höjdare!

Nästan att man måste spela igenom F.E.A.R. med exp igen för att göra minnet färskt. Vet att jag satt med ett leende på läpparna och tvingade en polare spela igenom demot till 1:an och han var inte glad på mig sen. (Trots det köpte han senare spelet.)

Av Supra-GeeK
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mangemani
nä,i och för sej inte:p

visst ska alla usb tngt bord funka på ps3an?har ett här nu men det verkar inte vilja funka(testat genom internet genom ps3an).ska testa med ett som jag har på jobbet också,men om inte det skulle funka,är det då nån inställning man måste göra för att det ska funka?

Köpte ett paket med både trådlös mus o tangentbord (labtec) på giganten för 199kr, o tro det eller ej så fungerar det utan problem, blev själv lite förvånad men otroligt glad. Jag pillade dock inte på någon inställning så varför ditt inte fungerar kan jag tyvärr inte svara på.

Av Supra-GeeK
Citat:

Ursprungligen inskrivet av wixia
Jag spelade WoW på 0.5 mbit radio-lan connection (sån anslutning där man tar emot bredbandet med en antenn från en mast som står i mitten av byn) och det fungerade hur bra som helst.

Verkade vara någon liknande min kompis har, testade för en stund sen och låg på 400-500ms vilket jag anser får vara spelbart, hade dock hoppats på lite bättre.

Av Supra-GeeK

Tack ElyziuM och blaze101 för snabba svar! Glömde bort att det borde stå på systemkraven.

Då är man iaf lite hoppfull när man åker ut nästa vecka o testar.

Av Supra-GeeK
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DarKRoachesX
aight, tack för svaret,, tbh så vet jag ingeting om vista

http://sv.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista

Av Supra-GeeK

Har sökt runt nu ett par dagar men inte kunnat hitta svar. Sitter med ett stort hjärnsläpp.

Vilken uppkoppling måste man minst ha för att kunna köra wow på hyfsad bra latency? Kan man gå lägre än 0.5mbit?

Anledningen till att jag frågar är att en gammal wow-kompis har fått internet ute på landet men vet inte vilken hastighet det är. Men tror det rör sig om runt 0.25mbit-0.36mbit. Jag ska ut o testa nästa vecka ifall det fungerar men vill bara höra om någon här har en hint om hur det fungerar?

Tacksam för snabbt svar.

// Jonas

Av Supra-GeeK
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zarnexx
hallå!

Jag fick en HDTV(720i) men den har bara en HDMI ingång, den tänker jag använda till datorn(dvi>HDMI), fungerar det lika bra med "Component Cable" (http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=335679)?

Det fungerar, men inte lika bra. Ps3an är gjord för att köras med hdmi tycker jag, finns det ingen så kallad pc-igång på tvn? dvi/vga? Hdmi till datorn är onödigt, skulle jag bara köra på ifall det var enda möjligheten.

Av Supra-GeeK

Hämtade spelet "The Darkness (PS3)" på posten idag. Har inte hunnit köra igång pga arbetssysslor, men eftersom jag har testat demot vet jag på ett ungefär vad jag har att vänta mig. Dock har jag ett par frågor.

Hur är multiplayerdelen? Kan man likna det lite vid alien vs predator eftersom man kan spela som darkling och springa på väggar osv?

Har jag många speltimmar framför mig? Tänkte spendera 1-2 timmar per kväll på storydelen.

Kommer det något soundtrack till spelet? (lite felplacerad fråga men musiken är ju underbar!)

/Jonas

Av Supra-GeeK

Yey, nybliven ps3-ägare!

Har bara hunnit testa Motorstorm och Duck-spelet, båda två har varit grymt bra. Mest impad av att rädda ankor. Senare ska Resistance och Spiderman 3 testas. Funderar även på att dra ner darkness demot för det ser intressant ut på filmerna.

Är lite sugen på att köpa tekken 5 också, men det får nog vänta tills imorgon. Ska även köpas en HDMI-kabel oxå så man kan nyttja ps3an ännu bättre.

Första bedömningen:
+ "Lyxkänslan + designen" Känns väldigt najs att starta konsollen och sätta sig vid den. Faller mig helt i smaken.
+ Kontrollen, gamla trogna ps-dosan nu med sixaxis.
+ Ljudnivå

- Lite kort usb-kabel för att ladda dosan (iofs inte tänkt att man ska sitta o spela med den, men den kunde vart 1m längre.)
- Att jag inte har ngt usb-tangentbord.
- Motorstormintrot på svenska, jag som bara ville köra svenska menyer. *blää*

Ge mig GT5, MGS4 och LBP nu ;).

// Jonas

Av Supra-GeeK

Bah, blev att jag beställde ett paket från giganten, tycker det blev ganska prisvärt med 3 spel och 2 handkontroller för 5700:-. Även om det var 3 spel jag själv inte skulle köpt i affären tror jag de kommer fungera bra som underhållning tills Colin Mcrae Dirt, MGS4, >>>GT5<<< osv kommer.

Behövde ändå köpa ny dvd-spelare till min nyinköpta platt-tv eftersom min gamla dvd inte klarar av att leverera. Ps3 borde väl fungera hyfsat nu när de har uppdaterat med uppskalning på dvdfilmer om jag fattat rätt?

Men hur fungerar det här med Playstation Store och Network? Har inte läst på i dessa områden innan. Förstår att man kan ladda ner demos o köpa lite mindre spel, men är det någon som vet lite mer nöjen och användningsområden?

Och jag har hört talas om att man kan köra linux på maskinen, är det något att rekommendera?

/ Sulan

Av Supra-GeeK
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ingemansson
grejen är den att det inte bara är att åka in o byta produkten, jag bor ganska långt ifrån affären och har inget körkort + att jag jobbar 7-4 och efter 4 går det inga bussar, känns lite dumt att be om ledigt för att åka in till storstan för att byta ett spel.

Du har inga bekanta som kan åka o byta det åt dig? Ska väl inte vara så förbaskat svårt.

Av Supra-GeeK
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Danne888
Diablo II böarjar vara ganska ute nu

Diablo 2 ute? Nja.. började lira det efter ett års wow, det är fortfarande stort på bnet.

Av Supra-GeeK
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Snejk
Mall Maniacs?

Haha, du är ju go, tack för ett snabbt svar

Har även kört Pick-up express, roliga spel det där.

Av Supra-GeeK
Citat:

Ursprungligen inskrivet av freknemuff
Haha, kan dom inte välja spel som faktiskt har en story? Eller ska filmen kanske handla om en barabar som kör bailruns i 3h och i slutet får han sin efterlängtade gröna hjälm. Spel som faktiskt kan bli bra filmer: Gothic 1&2, Mafia, Max Payne osv osv. Och se istället vilka spel dom väljer att göra filmer av: Dungeon sige, doom, alone in the dark mfl. Det här kommer bara bli som vilken fantasyfilm som helst där dom bara bytt ut namnen så det mostvarar det i diablo. Hoppas jag iaf, för försöker dom ta något av storyn gräver dom sin egen grav.

Tycker du gör en ganska dålig beskrivning av STORYN i diablo, (diablo 2) Om man följer den är den helt okej för att kunna bli en film, sen hur man spelar spelet nu är väl en annan sak.

Ta tex Max payne, hur kan de göra film av ett spel där man bara slänger sig i slowmotion runt varje hörn. (Obs, tycker själv om storyn i max payne, skulle bara göra lika som han jag citerade)

Tror du fattar vad jag vill säga.

Av Supra-GeeK

Gammalt gratis spel från Ica/Mcdonalds?

Sitter här och försöker komma på vad ett gammalt spel hette, har för mig att man fick det av ICA eller mcdonalds, spelet går ut på att man springer runt i en ICA-affär med sin kundvagn och samlar ihop varor på tid.

Något säger mig att namnet hade "Maniac(s)" i sig. Är det någon som vet vad det heter?

Av Supra-GeeK

Inga Bmw i Test Drive Unlimited, och inga dodge charger/challenger av de äldre modellerna, finns som vanligt dodge viper, möjligtvis någon mer dodge men ingen värd att nämnas tyvärr =/

EDIT: Finns en 1971 Dodge Challenger RT från ett Nerladdningspaket till Xbox360, så chansen att den kommer till pc ser jag som ganska stor.