Inlägg

Inlägg som sibbor har skrivit i forumet
Av sibbor
Citat:

Ursprungligen inskrivet av UndaC

Enligt Tom så är korten (och de är att döma av bilderna identiska med de som finsn i Swecs artikel) tre olika kort, eller iaf två.

Dvs alla är inte 5200 "icke-Ultra" utan åtminstånde ett elelr två av dem verkar va Ultra-versionerna som är högre klockade.

Ah, okej ;)... men diggar inte riktigt det här med "världsexklusiv" :P... Då får SweC faktiskt komma med mer konkreta fakta

Av sibbor

Ja? Bilderna hade jag redan sett, undrar vad det är för övriga skillnader bortsett från fläktar och flänsar, och PCB:na då.

Av sibbor

Ehm, klockfrekvenserna är desamma på alla kort, bortsett från Asus V9520 Magic /T med 64MB minne. DVI, och Video-In samt lite mjukvara är det enda som skiljer?? Vaffan ser korten så annorlunda ut för i sådana fall? Lungt att jag skulle satsa på ett Asus V9520 Magic /T 128MB utan ngn högljudd fläkt i sådana fall... måste vara ngt mer!?

Av sibbor

Har inte orkat läsa igenom alla svar så kanske skriver exakt samma som ngn annan. Lite onödigt, menmen.

Istället för att Intel skall låsa sina vanliga processorer kan de la tillverka processorer vid namn Intel Locked-version (;)) och sälja dem till företag och dylikt. Då kan ju inte ngn försäljare bluffa med dem iaf. Sen ang privatpersoner så kan dem också köpa sådana. Märkesdatorer som tillverkas kan innehålla denna CPU med. För dem lite mer avancerade användarna (hmm, alla? ) kan Intel lansera sin Non-Locked-version och allt fortsätter som vanligt. Återförsäljare som säljer ö.k. "ihop-plock" för helt enkelt med Intel och polisen att göra :D! Om dem inte skriver med det i specsen över datorerna; att dem är ö.k. asså.

Usch, nu ska jag iaf sova.

Av sibbor
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Olle Hungrig
vad är det som kostar ?

jag har tittat på olika program med att rädda hd och det var det ända som jag förstod och som är enkelt att använda... + det funkar jätte bra

Fungerar jättebra? Hmm, jo kanske det.. den söker igenom hela hdd:n å visar massa data i form av mappar och kataloger. Sen skall man kopiera datan man är intresserad av därifrån till det "normala".. Simpelt som fan, men det bör tilläggas att det inte är gratis, och massa data är korrupt - dessvärre.

Av sibbor
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Olit
Hur lång tid tog det för er att få ett konto?

Några timmar... 2-5 h.

Av sibbor
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Olle Hungrig

det har ingen betydelse
http://www.ontrack.com/easyrecoveryprofessional/

Hmm... oj fan.. kan man få tilbaks allt mån tro? Hade ju samlat en hel del. Läste lite om programen... verkar krångligt, å dyrt.. Vem har råd att punga ut pengar på dem liksom!?

Av sibbor
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lord.Lazaruz.
Det finns ju program för att få tillbaka allt som var på disken innnan. Kolla på download.com (om du hade NTFS så finns --> http://download.com.com/3000-2094-6758938.html?tag=lst-0-2)

Kolla också på http://www.r-tt.com/

Att kloka personer som dig inte kunde hört av sig tidigare.. Eller så kanske inte orkade leta, eller nåt..

Antar att jag inet kan göra ngt åt saken nu när jag formaterat och börjat skriva ny data på disken!?

Av sibbor
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Untitled
NVidia renderade en kraftigt nedskalad version av Final Fantasy för ett tag sen. ATI svarade med sagan om ringen...

Har en känsla av att Final Fantasy faktiskt är något tyngre att rendera än Sagan om ringen. Fast, ehm... vet inte.. jävla massa detaljer i SoR. Hmm, aja...

Ser framemot framtidens graffen hur som helst :D... vill kunna lira ALLA nutidens spel med högsta upplösning (1600*1200 för min skärm) med kantutjämning på å behålla flytat = 70+ FPS konstant :D!

Av sibbor
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Aijoj

DX10 lär du ju få vänta ett tag på iofs

Mmm ;)..
men en riktigt fanatiker/fantast/man är beredd på att vänta länge :D!

Av sibbor

Lol på er :P!

Haha, jag satsar mina framtida stålar på det kommande Radeon 9900 eller ett kommande nVIDA-graffe med 256 bits minnesbuss + 0.13 micron samt DDR2 minne och fullt DX9-DX10 stöd

Av sibbor
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dot
Har nollkoll, men vid lite eftersökningar på Googles och dess grupper verkar RAW-filsystem vara något som hör Linux till. Raw betyder ju rått. Rawdata = rådata, alltså data som inte är mifflat.

Tror det har gått nåt knas med Linux när du pillrade med det, så att det ändrade på D-disken och om det inte ersatte hela filsystemet med en rawpartition så ändrade den åtminstone skylten från FAT32/NTFS (eller va du nu kör) till RAW...

Windows fattar väl inte rawformatet.

Pröva något konverteringsprogram (Partition Magic t ex) och försök konvertera disken. Eller pröva att köra recover på nåt sätt...

Kej, kej...

Har formaterat.. gjorde det igår. Antar att det var min lilla disk som ställde till det under installationen av Linux... att den fick slut på utrymme och fortsatte skriva på D:... aja..

Tack för hjälpen alla!

Av sibbor
Citat:

Ursprungligen inskrivet av intelligens
Testat Scandisk? Och vad gjorde du i linux-fdisk, måntro?

Scandisk finner ej disken, inte heller defrag. Alltså Win som har prob.. Eller menar att Win inte hittade disken, ty jag formaterade och alla data gick i spillo, utan den lilla del jag hunnit säkerhetskopiera.

Av sibbor

RAW filsystem!? Usch!?

:confused:... Jag vet inte vad som hänt, men min fina Seagate Barracude IV 80GB, 7200 rpm:are fungerar inte mer. Inte i Windows iaf; BIOS finner den, och i SiSoft Sandra kan jag se antal cylindrar, sektorer m.m.

Allt började igår när jag plockade ur min disk med WinXP på - C: - för att sätta i en liiiten disk på 1.6GB och testa Mandrake på. Visst, installerade Mandrake, men plockade snarast ut disken (Mandrake är ju inte alltför kul). Pluggade i IDE-kablen i min WinXP-disk och bootade upp. Inte för ens senare under natten märkte jag att jag inte kunde komma åt mina dokument, mina PS-bilder samt andra dokument och filer av betydelse.

All min media + andra viktiga dokument ligger på min Seagate 80GB ( D: ) emedan WinXP körs på en IBM 30GB.

"Den här datorn" > "D:" = "Fil eller katalogen är skadad och kan inte läsas".

Kan det vara Mandrake som spökar eller har disken på annat sätt skadats? Finns datan kvar på disken tror ni?
Här får ni en liten glimt av egenskaperna för "disken":

http://game-power.nu/~sibbor/NH/seagate80gb_raw.jpg

Tacksam för all hjälp jag kan få !

Av sibbor
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dimmuxx

Har ingen källa egentligen men massor tjatar om hur skumt det skulle vara om det verkligen var 460 med tanke på att det ska ha DDR-I. Men den som lever får se.

Du är då verkligen idiotisk då du skriver i första inlägget att det är fel. Hur fan ska lille DU veta det ? Argghhh! Förstår mig inte på idioter asså. "Klockfrekvenserna kommer ligga på 360. Har inga källor, jag avgör vad ATi och tekniken sätter för klockfrekvens på graffet"... Hmm, så lät det ungefär. /Pissed off

Btw, urläckert graffet :D! Lär bli det kraftigaste på marknaden i dagens läge, med tanka på att ATi Radeon 9700 äger för tillfället. Vill ha!!

Av sibbor

Vilket grafikkort var det som skulle var så extremt billigt? Kollade nyhetsarkivet men hittade inte artikeln. Var inte det ett SiS?

EDIT: "Inte sis det, utan S3 som också snart kommer med nytt kort SavageXP som ska prestera i klass med radeon9700pro och kosta 1000-1500kr" -- uberola

På det viset... nån som vet när det kommer? Till vintern var det la va? Hoppas dem lyckas med drivisar nu då :D!

Av sibbor

Du behöver inte forwarda port 21 på ditt externa IP till port 21 på ditt interna IP då? Om nu port 21 är inställt på FTP:n!?

Av sibbor

Allvarligt. Låter helt sinnesrubbat. Skulle själv vilja arbeta där så jag vet hur allvarligt det verkligen är.
Nåja, sak samma. Ni är ju ett gäng snubbar här som har samma prob. Anordna ett möte på arbetsplatsen och snacka igenom hela situationen, eller gå ut i media. Vad gör det om ni blir kickade när ni "lider" på det här viset? Våga påverka, eller säg upp er, allesammans :D.

Av sibbor
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ptz0n
inen dricker cola... de är jolt eller julmust som gäller...

Pffft! vad säger du ptz0n? Helt ifrån vettet eller? Jag är en stolt Cola-drickare :o! Så det så.
Ang. dina skapelser... finurliga och najsa. Äkta aeg i dem. Diggar den fälg-liknande, UT- och Jolt-fläktgallren mest. Fortsätt i samma stil.

Ny sidor tillkommer hela tiden :D! Hinner fan inte med och läsa i samma takt som nya inlägg skrivs.

Bokning någonstans? Kan dock ej scripta beställningssida.

Av sibbor

Dåligt av mig att inte sök på det.. men verkade verkligen udda så skuttade sökningen denna ggn. Tack för svart :D!