Inlägg

Inlägg som Darc har skrivit i forumet
Av Darc
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Juhb
Jag har ett problem med mitt 9800 pro.. väldigt konstigt enligt mig själv.. det hela började med när jag satt och spelade World of Warcraft och jag tyckte det gick så slött.... så efter många om och men så installerade jag om windows (win XP sp2) och efter att ha installerat alla drivisar och program så testade jag spelet igen.. nu hade jag 80 fps istället för 18-20 som jag haft innan och en del detaljer i spelet som jag inte kunde se innan var nu där så jag tänkte direkt: "fan vad gött".

men efter ett tags spelande så blir skärmen svart och datorn låser sig... jag tänkte att det kanske beror på drivisarna så jag installerade dom nyaste jag kunde hitta på nätet, men utan resultat. sammma problem att efter ett tags spelande så blir skärmen svart och sen låser det till sig igen... nån gång så kommer det upp en ruta i windows att VPU recover har gjort sina mästerdåd och fixat nått som har med ATI drivisar att göra så jag tänkte jag installerar dom äldsta... men nu märkte jag att samma problem uppstår...

Jag har inte gjort något med kortet (dvs. bytt fläkt m.m.) och jag har inte klockat det någonting..

Har nu även installerat catalyst 5.9 utan Control Panel men får samma problem... nån som

är det nån som har erfarat samma problem eller kanske vet en lösning?

Tack på förhand!

//Juhb

Jag fick exakt samma fel som jag antar uppkom när jag uppdaterade till Catalyst 5.8. Testade (då nyaste) Catalyst 5.9 men det hjälpte inte. Rensade kortet från damm utan resultat. Provade att installera 5.6 som jag hade innan och då fungerar det helt plötsligt igen.

Du har visserligen redan testat äldre drivrutiner, men jag skulle tro att det har med drivrutinerna att göra. Testa också att rengöra fläkten på kortet från damm. Annars kanske det är något fel kortet (fast mitt verkar ju funka nu...)

Av Darc

Hade precis samma problem i spelet.

Om vi utgår ifrån båten så går du tillbaka tills du kommer till stället där man var tvungen att knuffa ett block för att ta sig över ett elektriskt fällt (rummet med hissen), hoppar över det och fortsätter nerför trapporna till höger (rummet med fläktarna och där det hänger elektriska ledningar från taket), sedan rakt fram och genom dörren (det var här jag gjorde mitt misstag, såg inte att dörren redan var öppen) till rummet med en rund maskinliknande grej i mitten. På den sitter den sista fusen.