Inlägg

Inlägg som lighty har skrivit i forumet
Av lighty
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Alcazaar
Jag har samma problem men det är segt hela tiden.
Jag har också spray 8Mbit. Det har funkat innan vi bytte till Trådlöst.

Du tror inte de beror på de trådlösa då?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av hax2k
jag ahr ingen router o har exakt samma problem ! jag ahr tiscali/spray 0.5 mbit

Så du har okså en :

Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=AgV=-

edit: splittern var kass.

Av lighty

.....

Av lighty

Men uppdatera nätverkskortsdrivare, stäng av mjukvarubrandvägg. Kör en Adaware scan och sen bootar du datorn, stäng alla processer (max 20st igång) som du inte använder och sen ett tptest.

P.s
Du säger att 6881 är blockad. Tankar du på swebits eller?

Av lighty

PortF vilka portar varför? MTU, u som i urban. Nic = nätverkskort.

Av lighty

Har du pillat nå på MTU´n? Drivare till nic? FW? AV? Varför i hela he*vete kör du "cFoSpeed"? Du tror att din UL/DL blir bättre av de?

Av lighty

http://www.netshop.se/aspx/prdinfo.aspx?plid=6151

Shoppa de minnet istället om du kan. Dvs att du inte vill köpa allt på DB.
OCZ´as Cas2 är bättre i mina ögon.

Av lighty

Nae... De blir nog ganska dyrt va... billigare att nyttja ...hmmm... nu kommer jag inte på vart de finns men de heter wall photo maker de som jag har testat och de fungerar KANONN! sen bara å ta tapetklister och sätta upp de..

Av lighty
Citat:

Ursprungligen inskrivet av peteypete
Må inte vara något att skryta med.. Men om KRAVEN är sämre än det jag har så ska det ju faktiskt fungera... Och eftersom Battlefield 2 funkar helt utan problem med ganska krävande inställningar så tycker jag allt att även detta ska fungera iaf nästan lika bra.

Ska testa en väldigt drastisk sak snart tror jag... En jätteformatering kommer antagligen snart att ske, om jag någonsin orkar vill säga...

Nu hänger jag inte med när du säger att BF2 funkar utan probs... vare inte de som var problemét? Jätteformatera du och shoppa på dig lite stickor och prollar.. så ska du se att de fungerar sen..

Av lighty

512 Ram är fan inte mycke... å Athlon 2400 är inte å skryta med heller.. MEN, jag tror iaf inte att datorn borde stenhänga sig.. men troliga är nog datorn, uppgradera... öppna plånboken, de var ett tag sen sist va?

Närå, lite allvar då. Hjälpte de att ta bort sidan? hur många processer harru igång när du lirar? testat att stänga av AV när du lirar? Du säger spelet? Är de orginal eller har du installerat din säkerhetskopia och du kanske tror att de är den som inte fungerar som den ska?

Av lighty

Jag hänger inte med varför du vill ta bort dämpningen? De är inte så att den syns eller tar plats... bara "alu-dämp-alu" så man ser de inte...

Ser inte en enda nackdel med den utformingen.. alla BORDE vara gjorda på det viset i min värld.

Av lighty
Citat:

Ursprungligen inskrivet av [krook]
vet ej, går inte i skolan

Samma lika jag.

Av lighty

http://www.inter-craft.co.jp/NK_BP/new_page_3.htm

Google is your friend perhaps... kollade bara lite fort på sidan... Men iaf så hittar du lite info om ti4200 vs ti4600

Av lighty
Citat:

Ursprungligen inskrivet av <==Ic3==>oscar
jag vet bara att nàr mitt ABIT tjòt som en siren sà var det processorn som làg pà 80 grader...

Så nu var de: jag vet bara.... LMAO! Men som sagt, vi väntar på Trådskaparen och hör med vad han tror att de kan vara...

Men tipset är jue uteslutningsmetoden, och vad de kan vara är ganska svårt kanske å säga men om "streamium" har testat utan graffet i moderkortet och startat datorn och den piper iaf, så äre iaf inte graffet som skapar pipet.. Kanske stickorna? Eller processorn? Svårt, men testa med uteslutningsmetoden och du kommer finna felet.

Av lighty

Yeah! Vi har rätt vi...

Men nu tycker jag att vi väntar på ett inlägg av trådskaparen innan vi kommer med nå mera spekulationer..

Av lighty

Så du tycker att han ska kolla i bios vad han har för temp? När han inte ser bios nästan? Och du tycker att han ska peta dit mer kylpasta... Mjoe mjoe... jag ska inte säga emot, men det låter lite skumt... skulle testa andra saker före, men det kan kanske vara lättmekat så han kan testa de.. vad vet ja....

Sen så har jag okså haft probs med tjutande bios och om du inte visste så betyder PIP´en olika för olika moderkort. Men om den BÖRJAR med att pipa... låter de väl inte som om de skulle vara värme va? Menar, de tar väl iaf 30s innan det börjar bli de minsta varmt va?

Av lighty
Citat:

Ursprungligen inskrivet av <==Ic3==>oscar
men snàlla! det e tempen pà processorn som e fòr hòg dà piper det som en snut siren! gà in i bios fòr att vara sàker att det e det som e felet! sen tar du bort blocket o har pà NY kylpasta typ silverpasta!

Jag tror att du har de lite för varmt på din semester ja... Ta och chilla lite på semestern istället, och skippa skriva här iaf när du har semester....

OT: jag tror inte de är tempen heller... iaf inte om de är direkt i uppstart och om det kommer upp massa "bokstäver".... Kanske de hade kunnat vara temp om de kom efter X antal sekunder och då slocknade hela datorn och den bara pep som en "snut siren"...

Av lighty

Jag tänkte 3000:- eventuellt 4000:- och sen kollade jag blocket och denna annons är väl UNGEFÄR vad du har... eller?

http://www.blocket.se/view/5686175.htm?caller=ggl_s&l=0&c=1&c...

Av lighty

Då borde du testa din kamera på en annan dator eller testa en annan kamera på din dator. Iaf testa de gamla bebrövade "kors-testandet" tycker jag. Kameran ger inte ifrån sig ett ljud när du pluggar i den i datorn.. nåt är knas med kameran eller kabeln till kameran då tycker jag att de låter som.

Av lighty

Okay, kanon att du provat allt vi tipsat om. Men vad händer då? De är intressant.. hittar den ny hårdvara när guiden startar? Var det tomt i bärbara medie enheter?

Av lighty

Kolla under kontrollpanelen och sedan bärbara mediaenheter. Kanske du hittar den?