Inlägg

Inlägg som Konne- har skrivit i forumet
Av Konne-
Skrivet av wartech:

Hur menar du? Det jag tycker är svårt är att förenkla det;)

Skickades från m.sweclockers.com

Men förstår du vart (3x*(2y+1))-(x*(3y-4)) kommer ifrån? själva förenklingen är bara att du följer vanliga räkneregeler och gångrar in i paranteserna. dvs. 3x*2y+3x*1-x*3y+4x
sen förkortar du bort och får rätt svar

Av Konne-

Är det uppgift 12 du syftar på alltså? Då räknar du ju bara ut aren för hela rektangeln först och tar sedan bort den inre rektangeln? dvs. (3x*(2y+1))-(x*(3y-4))

Går väl att skriva ut och förkorta bort en del saker där.

EDIT: blir svaret 3xy+7x eller kanske x(3y+7)?

Av Konne-

Första tenta resultatet levererat. EZ!

Av Konne-

Fick med ett ragg hem igår. Hon var riktigt het, pluggade sjuksköterska och verkade allmänt kick ass. Var iofs lite äldre än mig. Hur som så ligger vi och pratar lite imorse och det visar sig att hon är 28, nyskild och har 2 barn. Inte direkt sur ledsen eller galen men lite förvirrad :S

EDIT: Kom på att det var ju iaf rekord

Av Konne-

Alltså, jag fick ett simkort och killen sa att han flyttade mitt gammla nummer till det på engång. Skulle max ta en halvtimme för det hela att gå igenom. Har dock fortfarande ingen mottagning på min iPhone

Av Konne-
Skrivet av TobbeG92:

Okej gött. Men har avyn uppdaterats på postens hemsida än? Jag måste ju vänta på det för att se vart jag kan hämta den, eftersom jag inte kan få sms avy :(.

Ja! Nu ska jag cykla och hämta mig ett simkort

Av Konne-
Skrivet av TobbeG92:

Ja, det är posten som man kan spåra paketet med. Men jag menar att dom kan ju inte skicka ut avy till mig när dom inte här mitt nummer :). När uppdaterades din avy på postens hemsida då? Eller kan man inte hämta ut paketet utan en avy, ifall nu posten skulle uppdatera och den är klar att hämta.

Jag är ny kund hos tre och beställde abonnemang med nytt nummer där, då borde jag väl få med ett micro sim eftersom jag beställde med en IPhone, eller måste jag fixa det separat?

Jag kollade på posten med mitt kollinr kl 10 imorse typ. då stog det fortfarande stockholm. 1 timme senare fick jag sms om att jag kunde hämta den. Du behöver ingen avi om du har kollinummer och leg. Så om du ser att paketet är framme på posten kan du gå dit utan att du fått avin!

Av Konne-
Skrivet av TobbeG92:

Okej. Beställde du ifrån tre med? Jag fick aldrig lämna mitt nuvarande nummer så sms avi ser lite mörkt ut att få.

Beställde iofs från Telia men det är väl Posten som spårar paketen?

Skrivet av Wifi:

Man kan tro det, men på Telias hemsida står det följande:

"Hur leveraras mitt mikrosim-kort?
I vissa fall levereras sim-kortet till dig innan din iPhone 4 kommit, du kan använda det i en vanlig mobiltelefon (den kan dock inte vara operatörslåst till någon annan operatör än Telia). När du sedan får din iPhone 4 levererad så bryter du det "vanliga simkortet" så att det lilla mikrosimkortet kommer fram. I andra fall levereras mikrosim-kortet inklusive abonnemangshandlingar till dig när vi fått information om att din iPhone 4 är på väg till dig. Simkortet kan då komma några dagar efter att din iPhone 4 levererats. Om du vill kunna använda din iPhone 4 innan sim-kortet kommer kan du gå till någon av Telias butiker så hjälper vi dig med ett tillfälligt Mikrosim-kort. Byt till ditt ordinarie sim-kort så snart du får det på posten då det tillfälliga slutar att fungera efter ett tag. Tänk också på att du måste ansluta din iPhone 4 till en dator med iTunes när du bytt sim-kort får att den åter ska aktivera sig."

Okay, då får jag ta cykla in till stan då antar jag! Tack så mycket

Av Konne-
Skrivet av TobbeG92:

Från:
3
Till:
------------------
Här är din försändelse:
28 okt kl 01:49
Stockholm, Sorterad

--

Har jag någon chans att få den idag eller? Den är ju i Stockholm, men har inte skickats ut till affären ännu där jag kan hämta den, men det var ju för drygt 11 timmar sedan.

För mig skedde ingen skillnad i status förens jag fick sms avin. Så det kan finnas hopp fortfarande!

Av Konne-

Hämtat min nu men jag fick ju inte med något simkort? Skickas det separat eller? Jag beställde ju trots allt ett nytt abonemang och flyttade mitt numer, då borde det väl komma ett sim automatiskt?

Av Konne-
Skrivet av Wifi:

Som sagt så har jag inget ordernummer. :\

Jag fick ordernr direkt i beställnigsbekräftelsen :S Har svårt att tänka mig att jag hamnade före ikön pga av mecenat. Om det inte var så att dem hade en specielkvot vilket låter lite konstigt ändå.

EDIT: inte heller fått nått sms trots att det står sms avisering på posten. Men min telefon ska finnas i ljungby verkar det som

Av Konne-

Kanske fel tråd men jag kan inte aktivera mitt spotify premium jag fick med min beställning. Är det fler som inte kan det eller bara jag?

Av Konne-
Skrivet av majje:

Det var konstigt. Jag har inte fått något sådant mail och när jag idag ringde Telia så sa de att de inte ska börja skicka några telefoner förens under morgondagen vilket skulle innebära att ingen får sin iphone från dem förens på måndag eller tisdag. Hon sa dessutom att folk inte har fått något beräknat leveransdatum ännu.

Du tror inte att du skulle kunna ta en bild på sidan du kommer till med estimerat leveransdatum?

mvh
Mattias

http://www.bilddump.se/bilder/20111027155703-130.243.144.79.png

Så där. Nu har jag fått kollinr också. Så har jag tur är det imorgon jag kan hämta den! Hon på Telia verkar inte ha haft någon superkoll?

Av Konne-
Skrivet av Alexandberg:

Funderar på att beställa en iPhone 4S 16GB direkt från apple och sedan köpa till ett Telia Max 25 abonnemang. Då får jag gratis SMS, 1GB surf/månad, ringer gratis till andra telefoner med Telia och 0,69kr/min till övriga för endast 99 kr/mån. Kan även köpa det med CSN-kort, då blir det bara 78 kr/mån.

Alltså 5800kr + 99/mån.
Inte kan det bli så mycket billigare än om man köper ett abonnemang tillsammans med telefonen? Tänkte ifall Telia kommer med något erbjudande med Max 25 abonnemang efter release, men det är väl bara bättre om man vill betala allt på avbetalning?

Du kan beställa en iPhone 4s från mecenat med telia max 25 abonnemang. Jag kmr betala 200 kr för telefonen och 78 kr för abonnemanget i månaden. Så det blir 4800 för telefonen på 2 år. Bara så du vet. Men du kanske vill kunna uppgradera tidigare?

Av Konne-
Skrivet av dammskog:

jag har fått en beställningsbekräftelse från telia men ingenstans står det "följ din beställning"
ska man få ett till mail efter det?

beställde min den 22a så det vore surt om de missat mig trots att jag beställde så tidigt.

"Tack för att du handlat av oss. Detta E-post är en bekräftelse på din beställning.

Du kan följa din beställning genom att klicka på denna länk."

Så står det i mitt mail iaf. Klickar man på länken kommer man till en sida där det står estimeratleveransdatum bland annat

Av Konne-
Skrivet av majje:

Vet du exakt när du gjorde din beställning? Var det via telefon eller internet? Beställde i Söndags och väntar fortfarande på min leveransbekräftelse!

14.13 fick jag ett mail som bekräftade min beställning.

Sen om jag klickar på "följ din beställning" så står det estimerat leveransdatum 28/10
Beställde via mecenats erbjudande på internet

EDIT: kanske ska säga att det 16gig också. 32 o 64 var slut stog det

Av Konne-
Skrivet av dammskog:

från telias kundtjänsttwitter
De som var snabbast att beställa kommer få sina telefoner skickade 27/10 vilket för de flesta innebär att paketet är -
framme på lanseringsdagen. På vilken exakt plats en person ligger i kö kan vi däremot inte kontrollera. Tar de telefoner ->
vi till en början blivit tilldelade slut, skickas överskjutande best ut i turordning allt eftersom vi får in fler. //TL

Butikerna blir tilldelade en egen mängd telefoner, säljer dessa slut så läggs du i samma kö som de kunder som beställer ->
genom telia.se eller kundtjänst. Vilka mängder vi pratar om har jag dessvärre inga uppgifter kring. //TL

Okay, tack!

Beställde och efter ett tag så fick jag leveransdatum 28/10 så jag hoppas. Beställde med Telia max 25 surf med studentrabbat. 278 i månaden

Av Konne-

Nån som vet hur lång leveranstid telia har? Är sugen men jag orkar inte vänta 1 månad på ny telefon

Av Konne-

http://pro.majorleaguegaming.com/live/starcraft_2

Det är ju MLG Orlando nu. eller ja, senare ikväll iaf. Kolla in för epic play av SaSe!
Kan dessutom tipsa om "quad view" som finns på hemsidan, mkt coolt och bra!

Av Konne-

Okay, då var jag rätt ute när jag sneglat på hdd iaf. Tack så mycket! Hoppas det get en extra boost!