Inlägg

Inlägg som Konne- har skrivit i forumet
Av Konne-
Skrivet av Kazen:

Det där är ganska bra Solade du eller hade du nån/några mates? En kompis till mig klarade 39 matcher utan förlust. dock spelde han med minst 2 mates varje match och spelade olika hjältar

Av Konne-

nomadskinnet äger

Av Konne-
Skrivet av NisseG91:

haha, ja!
Sprang runt och ksade som en liten räka, men vad gör man inte för att hamna på 1200G/M? (sen att jag lirade NH och motståndarlaget inte köpte rev wards, eye eller dust gjorde ju inte saken sämre när man sprang runt och hade 900max damage..

Borde haft en crit på det där också.. Hade kunnat bli fina röda siffror

Av Konne-
Skrivet av Essin:

Det är alltid lågt folk som snackar om att MMR/PSR inte fungerar som det ska av någon "konstig" anledning

Förstår inte heller wajnet på psr/mmr. Vinner du mkt är du bättre. och är man upp på 1700 och vinner 50% av matcherna kanske man itne förtjänar att vara högre...

Ärligt talat så säger win% ganska mkt efter 100 matcher än kd. Aldrig spelat med/mot någon som har 60-70% efter 100 matcher som är dålig, och eftersom mmr/psr bygger på vinst% på ett sätt så tycker jag det säger mer än tillräckligt. självklart finns det idioter som är undantag eller blivit carryad av sina vänner men det är ganska sällan.

Av Konne-
Skrivet av Ninotramp:

Haha klart dom är!

Dock går det inte komma undan att S2 Games inte tar sig åt det som folk säger till dom. Fixa ryska och brasiljanska servrar. Går inte lira med dom. Innan detta MMR kom kickade jag ALLTID folk som det var ryss varning på. MMR förstörde spelet. MMR är bara till för om man ska spela 5 stycken.

Word.

Jag är inte som vissa här inne som kan se på när en går och feedar med mening bara för att reta upp folk. Jag är där för att vinna. Vissa här inne verkar vara inbitna datornördar som inte gör mer än att spela. Säg mig har ni någonsin utövat en sport?

Dags att fatta S2 Games har ballat ur totalt.

/Gammal HoN spelare (Juli 2009)

PS. Det var bättre förr

Jag har seriöst haft kanske 2 st som jag antingen spelat mot eller haft i mitt lag som verklige feedat med flit. Och det var under betan. Kanske haft tur men har iaf aldrig haft problem med det.

Visst folk är dåliga och kanske vägrar att lyssna men då får man göra sitt bästa ändå. Brukar dock fungera att säga till på ett vänligt sätt, påpeka att det kanske inte smart att farma där just nu etc. kanske offra 100 g som carry på en ward som gör så du kan farma. Sen ska man komma ihåg att alla spelar ett dåligt game då och då, till och med n0tail.

Sen att säga att s2 inte lyssnar är BS. De kanske inte lyssnar på alla random noobs som flamar som/om ryssar. Dock så lyssnar de extremt mkt på de competativa spelarna och i princip alla balanseringar och förändringar som görs är på grund av dem. Till exempel förändringen på hur mappen ser ut.

Av Konne-

1,3 kd 1750+ mmr 1850 psr spelar allt och spelar på fyllan. adda superphuun

Av Konne-

En telefon för att kolla på film och som har en hyffsad kamera.

Tja,

har flyttat till dublin och tappade bort min telefon på nyår. Det var en gammal sliten sak så jag brydde mig inte så mkt men nu när den ska ersättas så hade jag tänkt mig en iPhone. Vet att man kan köpa den utan operatör här (eftersom jag bara ska vara här i 6-7 månader så kan jag inte binda mig på ett kontrakt någonstans) och som jag sedan skulle kunna ta med mig hem till sverige för att skaffa ett abbonemang där. Men den var slut i hela Dublin verkar det som och jag har inte riktigt tid att beställa en då det är hemskt tråkigt att inte ha en telefon.

Det jag kommer att använda den till är följande; Kolla på serier när jag pendlar 1.5 timmar om dagen. Lyssna på musik, ringa, sms och ta nått enstaka kort för att föreviga dublin.

Eftersom jag kommer att ha ett kontant kort så kommer jag inte direkt surfa på mobilen annat än om jag har wifi tillgängligt men det vore trevligt att kunna ladda ner ett eller annat spel när jag sitter på wifi.

Tillverkare spelar inte så stor roll men telefonen får kosta nånstans runt 4000. Alternativt att jag köper någon billigare och en annan när jag kommer till sverige. Men jag skulle vilja kunna kolla på serier i duglig kvalite iaf.

Någon som har ett tips

Tack

Av Konne-

Jag köpte precis en macbook pro från usa. billigaste 15". av någon anledning så fick jag den för 100 dollar billigare, dvs 1699. Vet inte om det var för att dem håller på att fasa ut den modellen eller för att han som köpte den var student. Jag kände att jag inte kunde vänta 1 månad till utan dator så jag köpte en. Kommer det en ny awesome så får jag väl sälja den till någon dum som inte är så uppdaterad.

Av Konne-
Skrivet av Devlaska:

Alla hjältar är OP i mid ifall man möter skit.

True enough, men få är lika rolig som legio!

Av Konne-

Min Far var och lekte i elskåpet nyss, hela huset dog och jag blev discad när jag hade 3-0 med valk. Btw, nångon som prövat gå legionaire mid? Lovar, det är helt op på 1600 nivå. Gjort det 7-8 gånger nu!!

Av Konne-

too slow -.-

Av Konne-
Skrivet av Fire_Ice:

Jag tycker att spelarna har blivit trevligare och lite lugnare i alla fall. Jag tror att det beror på RAP, den senaste statistiken visar att 36% (?) av alla rapporter är giltiga och straff utdelas.

Betyder ju dock tyvärr inte att dem har blivit bättre ^^

Av Konne-

hmm, okay. Tack för era inlägg. Köper den nog inte då han fick en bud på 11000 för den (jag får fortfarande köpa den för 9.5 om jag vill men det känns taskigt på nått sätt) så jag väntar tills jag börjar plugga ist.

Av Konne-

Okay, om jag köper den så blir det för att ha när jag börjar studera nästa höst. och eftersom jag ska påbörja en 5årig utbildning så känns det ganska värt att köpa en ny då som fortfarande kanske är lite rolig om 5 år? Känns inte så roligt att spendera 20papp på en dator mitt i utbildningen

Av Konne-

Begagnad macbook pro

Hoj!
Har möjlighet att få köpa en Macbook Pro, 15" och kostade 22000 när den köptes. Vet inte så mkt specs på rak arm men det är den första unibodymodellen. Nån som vet exakt hur gammal den är då?
Sitter väldigt dåligt till och kan inte söka själv, och jag har inte så stora kunskaper om macar... Han vill ha 10000 för den. Är det ett skäligt pris? nyligen servad och 2 år garantikvar också. Hur länge skulle man kunna tänka sig att den överlever och vad kan man förvänta sig för prestanda. Jag känner säljaren så jag tror inte han skulle lura mig men det skadar aldrig att kolla läget innan

Tacksam för svar

Av Konne-

klev in på 100 blankt tror jag. Hade tydligen 7 fel på statistiken. Vilket jag aldrig hade trott när jag skrev det eller om jag jämfört med de 2 andra gångerna då jag i princip spikat den. Hade fett med otur på orden också kändes det som. Valde nog fel på alla som det stod emellan 2 på 100 rätt är väl 1.7 eller 1.8 va? brukar vara iaf?
Edit: 1.7 verkar det som.

Av Konne-
Av Konne-

jo, men jag jag tabbade upp genom att använda windows+tab ist för alt+tab. Så då klickade jag på hon där och det blev typ dubbelklick eller något för token går sönder, kollat på replayen och det är bara jag i närheten också. Nu i efterhand så är det mest roligt dock

Av Konne-

OOOOHHH!! Jag är så arg på mig själv! Vi hade nyss vänt ett game som såg helt hopplöst ut i början och jag hade carryat sönder med tdl. pushat 2 rax och alla kvar själv. Går för kongor, dödar utan problem, blir urtabbad och när jag tabbar in igen så har jag aktiverat A på något sätt så jag SLÅR sönder tooken!!!!! Deras cd vänder och vinner matchen :((((((( Alla flamar och hatar mig så hårt och jag vill bara gråta

Av Konne-

konne- - Suuperphuun