Inlägg

Inlägg som Konne- har skrivit i forumet
Av Konne-
Skrivet av Kr0cket boy:

Hallå alla HoN-spelare!

Jag är en gammal dotaspelare som för lite mer än ett år sedan övergick till HoN. När betan tog slut tog det några månader och sedan köpte jag spelet.

Har nu börjat lira mer och mer igen pga att skolan har börjat igen, har för närvarande 1.0 i kd vilket ja är lite missnöjd me:P.

Har mest lirat med vänner jag spelade dota med förr men de har slutat spela / tappat kontakten. Så nu letar jag efter några sweclockare att lira 5v5 med.

Så om ni har över 1.0:1 i kd (måste ju i alla fall vara dugliga) så PM:a gärna mig alt. adda:Bodils_Godis så drar vi ihop ett gäng från sweclockers :D!

Vi borde lätt dra ihop en lite vänlig scrim iaf. Alltid roligt med sånna matcher

Av Konne-
Skrivet av Mafnus:

Well, lite baktanke fanns det väl. Som anställd, oavsett företag, bör man väl tänka lite på vad man skriver på nätet. Helt anonym är man ju inte bara för att man finns bakom en datorskärm.

Om du läser det jag skrev, tycker du att det verkligen känns som att jag tycker att dessa personer bokstavligt talat ska gå och dö? Och när folk och fä ringer in till dig och du gör ditt bästa för att hjälpa dem och de sedan, trots lugna och ihärdiga förklaringar inte kan inse att bara under postorten stockholm finns över 200 Erik Johansson folkbokförda. Varav 95 % har minst en telefon registrerad på sig så utan ytterligare information så kan jag tyvärr inte hjälpa till mer om dom nu inte vill ta alla nummer. Och att sedan bli kallad diverse mindre roliga saker varav "gå och dö" skulle vara snällt sagt är inte roligt. Om nu den procenten kunder verkligen inte ringer tillbaka så är det inte den största förlusten och jag är nästan glad att mina kollegor slipper få höra de jag fick höra. Ifall chefen verkligen skulle ta illa vid sig av att jag uttrycker mig på det sättet på ett internetforum om någon enstaka kund i ett icke särskilt seriöst tonfall (antar att det kanske inte uppfattades i texten) så skulle han ha problem med över halva personalen.

Av Konne-
Skrivet av tifius:

Har precis börjat på Teknisk Fysik i Uppsala, jobbigt värre!

Då går du kanske med en kompis till mig. Jag var intagen men bestämde mig för att inte gå. Kanske syns nästa år ist

Av Konne-

Var ut i helgen, 4 fina 0.5 kg abborar och en gädda på 4 kg. Såg även en utter och det var väldigt nära att en gädda tog abborren min kompis hade på kroken, och det hade varit ganska fränt! Den följde efter tills alleles vid båten där den högg men missade och försvann.

Av Konne-

Apprå på flera par skor. Spelade Balpha när jag var lite glad i mössan kl 3 på natten och hade en kille som spelar i unZ som satt brevid mig. På nått sätt vågade jag inte spela seriöst (tänk om han skulle tycka att jag sög) så jag bestämde mig för köpa alla sorters skor som finns! Striders fanns inte då. Det roliga var att ingen i mitt lag märkte nått förens efter 45 min för att jag spelade mot alla odds ganska, och det var när motståndarlaget blev arg för att baplha med kass invent hade bloodbath.

Av Konne-

Jobbar som nr upplysare på enrio 118 118 och är väl bra. Chefen vill att jag ska ta på min fast anställning och fulltid samt gå utbildningen för numerupplysning utomlands också. I princip aldrig någon kund som blir arg för att jag inte hittar snabbt nog eller nått sånt. Oftast bara sånna som vill ha "Erik Johansson, mellan 25-40 år inom 08-området, kan vara sollentuna eller bromma. Kanske upplands väsby." som blir arg när man har lite svårt att hitta personen dom vill ha. Men sånna kan gå och dö

Svarade alternativ 2

Av Konne-

010 är oftast någon form av centrexväxel eller liknande. Anväds av många landsting och större företag

Av Konne-

Nån som sa att Dom har en vigselring när han drömmer och ingen IRL, och han ska tydligen ha en ring på sig på slutet. Inget jag har hunnit bekräfta. ska se den igen imorgon och kolla efter detta!

Av Konne-

Still looking!

Av Konne-
Skrivet av Tobz0r:

haha ååh går det va närmare annahilation än så här (förutom när man får det)
http://data.fuskbugg.se/skalman01/hon%202010-07-19%2020-26-13...

man ser min attack komma mot andromeda men keepers autoattack är typ 0.001 sec före. :/

I ett sånt läge SKA man ju bara släppa killen, osköna jävel

Av Konne-

Fick ingen på facebook så är även jag intresserad

Av Konne-
Skrivet av Frantz3n:

Kommer jag med lite reklam igen :D... Ni som vill vara med i en svensk HoN klan som spelar Scrim/NO AB och Inhouse så har jag en klan för er.

Swedish clan for all swedish players! - Heroes of Newerth Forums

Klicka in på länken för mer information.

Såg just att en god vän verkar vara med där. kanske inte så coolt dock

Av Konne-

Sökte läkare bara föratt. Ligger på reservplats 498. Bättre än jag trodde. Är intagen på teknisk fysik. Uppsala på båda

Av Konne-

Subacc for the win. Picka random hero, go mid, get farmed, dont gank, be awesome and flame all you want, Confidence booster!

Av Konne-

omgomgomgomgomgomg... 9(!!!) raka förluster. Nu blir det sommarlov från HoN och väntar tills fler i hongänget är tillbaks. Fy, usch och blä vad tråkigt

Av Konne-

använde en igår. Var lite seg, så jag tog kartongen som var runt den och viftade som bara den och det tog sig på en gång. Den behövde bara lite luft

Av Konne-

Har också hört massa awesome om det! Är det nån som har en så tar jag tacksamt emot.

Av Konne-

Nere i världens svaka. Huvva, dags för en paus under midsommar kanske man kmr tillbaks lite mer taggat :/

Av Konne-

Han missade några men vem gör inte det Såg nån med de svenska kommentatorerna? Killen som satt itll höger är ju en riktigt bra spelare i klanen unZ, känndes som att han satt och var lite irriterad på killen till höger som inte kan ha spelat varken dota eller hon ^^

Av Konne-

DreamHack LIVE - Summer 2010

Finalen streamas live nu med bättre kommentatorer än de svenska! It's BREAKY and Tobi. Gl hf