Inlägg

Inlägg som Konne- har skrivit i forumet
Av Konne-
Skrivet av Ninotramp:

Måste va kul. Du är jävligt duktig då asså. Va har du för psr?

Det är de roligaste matcherna! Tyvärr är jag inte övedrivet duktig. Ligger på dryga 1 i kd och hoovrar runt 1750 psr. Tar dock på mig väldigt mkt support och iniate. Tycker jag är hyffsad på det iaf. Roomar en del också så mina creepstats är inte överdrivna. Spelar jag carry får jag ofta storhetsvansinne och övermod och går in på dumma ställen och dör.

Angående MSI v. empr i TWL finalen så har min kompis aldrig varit så exhalterad. Han älskar att spela Valk och trixi visade verkligen hur man gör det

Av Konne-

Spelade nyss mot eG där China (föredetta F8 som spelade i 5) spelar nu. Det roliga var att vi spelade superbra ibörjan och hade ganska hyffsad ledning. Fokuserade dock lite för mkt på att stänga ner china som spelade SS så deras SR blev lite grov. Sen spelade deras tempest helt otroligt bra och landade några riktigt viktiga ultis för dom. Var dock extremt roligt, även fast vi förlorade tillslut.

Av Konne-
Skrivet av CloX:

Undrar hur många pms som har flugit in i inboxen?

Pms

Av Konne-
Skrivet av Axne^^:

Lite småkul när Printscreen drog skämtet för några sidor sen men nu vad det bara drygt.

Fick man för att man inte orkade läsa. Darn.

Av Konne-
Skrivet av belga:

Ny hoj!
En GT Ruckus UF 2010. Lite tung och inte riktigt så smidig som min Giant STP, men den var så galet skön när jag testade att det är värt det

Produktbild, men den är på montering så det kommer riktiga bilder när jag fått den
http://www.cyclery.de/ebay/bilder/gross/gt_ruckus_uf_2010_1.j...

Nu ska jag bara få hem nytt drev, styre, grepp, pedaler, kedja och eventuellt vevar också. Och ny slang till oljan.

Följer stödhjulen med?

Av Konne-

Dalwin's whiskeymarinerade hamburgare med den där superdressingen dom har (ingen anning av vad det är) är verkligen det godaste man kan få. När det gäller snabbmatshamburgare är MAX bäst

Av Konne-

Spelade Lol en gång under tidigt beta. Stängde av och avinstalerade så fort det var över. Kanske orättvist att döma efter en tidigt beta men uscha vad tråkigt och långsamt det var. HoN däremot har jag spelat i snart ett år. Jag tycker det är som dota fast snyggare.

Av Konne-

Det går fan inte att spela bakis har jag konstaterat idag

Av Konne-
Skrivet av Pinkspear:

Haha skrev någon lite pinsamheter i natt som denne ångrade dagen efter och tog bort?

bara lite olämpliga saker ^^

Av Konne-

.

Av Konne-
Skrivet av Loika:

för mig droppar fps:en om jag har exclusive mode påslaget, prova stäng av det och se om det hjälper..

EDIT: äntligen 1800! nu vågar jag inte röra kontot^^

Kännde lika dant sj! sen droppa jag till 1730 på 3 dagar...

Vilka är det föresten som har köpt eller kommer köpa nu till fullrelesen?

Av Konne-
Skrivet av LightBlizz:

http://i42.tinypic.com/2eaqyrt.jpg

Adidas Superstar II 799KR @ Intersport

Classic

Av Konne-
Skrivet av Ninotramp:

Fick du den farmen ifrån? Aldrig sett så möe pengar.

Farm och hero kills? Dör man inte så är det inte särskilt svårt

Av Konne-
Skrivet av Devlaska:

Vilken hjälte blir inte farlig med de sakerna ?

Chronos,Swift Blade, Madman, Scout med samma saker blir minst lika farliga om inte mer.

oj. Ser att jag skrev ganska flummigt och missade hälften av vad jag tänkte -.- ... Grejen var att jag var konstant gankad men överlevde varenda gång och kom ofta undan med en eller två kills. Hon är som så extrem att komma undan med. och gör man ulti får man även xp med den illusion man lämnar efter sig (var så i testklienten iaf, har inte kollat sen patchen iofs). Vet inte om det blev mer förståeligt nu och jag grundar mina slutsatser på 1 (!) match och practice spelande. Jag gillade henne extremt ^^

Av Konne-

Ärligt, Fayde? Alltså HELT ärlig, hon kan ju bli sjukt imba. Hade steam, geo, charged, aby, rift och shrunken. hon har fan nästan 2 escape meknismer och en stun. svår att döda i början. bra attack animation etc etc.

Av Konne-
Skrivet av metalbast:

matchid? Hade varit kul att se

36639326

Av Konne-

codex på rampage har väl hänt ett par gånger... Går att spela Ophelia med codex i 15-1600 games men högre upp blir det svårare då folk gankar jungeln, wardar creepspawns etc. dessutom suger det late game och du förlorar _MASSA_push utan astro, nomes och sånna items

Av Konne-

Farsan av josef fares. Underhållande på sitt sätt

Av Konne-
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Schnuff
Jag sitter på lan med polarna och hade tänkt att testa HoN.
Jag gör ett konto, laddar ner, installerar, startar upp som administratör (windows vista), men när jag ska gå med i polarnas spel så går det inte... alla andra på lanet kan gå in i varandras och nu spelar de utan mig. Jag kan se och prata med dom via chatfunktionen. Men jag kan inte se några andras servrar.
Så vitt jag vet har jag stängt av alla brandväggar, men det är möjligt med min bristande kunskap att det är något mer jag bör göra. Kan någon hjälpa mig?

Be hosten skicke en invite till gamet via /invite nick
En del verkar av nån outgrundlig anledning inte kunna hitta games på andra sätt. Min lillebror ha lika dant. Jag måste stänga av brandväggen på modemet/routern för att det ska funka.

Av Konne-

Herregud, måste dela med mig av min första annhiliation ever! spelade Swift och lanade med glacius. Det var 4 kills i matchen när det hade gått 20 sec. Helt sick, actions hela tiden. Hade 35-4-9 på 32 min. Fick bloodbath 3 gånger. dog när jag fick övermod och ws ultiade mig. Men fick som sagt en annilihaiton och det var asweome. Tog en ganska snabbt med spin, blev CC:ad och hade aslite liv kvar, fick iväg ultin och tog 2. slog ihjäl 1 till och hör quadkill. Får panik och letar efter sista. Ser puppet löpa iväg, börjar jaga och ser till min förtvivlan att han håller på att fadea med assasin men når fram och drar en critt på första slaget och får han. Hinner få en Quadkill till där maliken "stealar" en av mig. Annars hade det varit hårt med 2 i samma match matchen efter så baby sittar jag han som baby sittade mig med plauge och han får 20-2 typ. Swift är en sån awesome carry om man inte möter en anti swift lane. antingen får man kills eller så får man farma i fred för att dom itne vågar göra något.