Inlägg

Inlägg som Jimmen har skrivit i forumet
Av Jimmen

Hade en DE bokad på Media Markt. De mailade just att man kunde byta till en PS5 med skivläsare vilket jag gjorde. De estimerar att den kommer levereras nästa vecka.

Erbjudandet om byte gäller bara i 24 timmar så kolla mailkorgen ni som står i kö där.

Av Jimmen

Tack alla. Varan är såld

Av Jimmen

Hejsan, har precis stressat GPU med öppet chassi. Jag hör inget high pitched coilwhine, men kör jag in huvudet nära så hör jag ett svagt brummande ljud. När chassit är stängt hör jag det inte (Fractal define med glaspanel)

Av Jimmen

Hejsan, sorry att det drar ut på tiden. Har blivit ombedd att kolla kortet för coil whine. Har inte hört något när det stått i stängt chassi, men vill kolla ordentligt även med öppet chassi för att undvika tråkigheter efter eventuell försäljning.

Av Jimmen

Hej kamrater, låter tråden leva vidare i 2 dagar och kontaktar budgivarna i turordning till helgen för att se om deras bud fortfarande gäller.

Av Jimmen

Ni kan ha rätt att 4k var lite mycket. Får se vad vi når helt enkelt

Av Jimmen

1080 TI Asus Strix 11GB OC

Säljer mitt 1080 Ti inhandlat på webbhallen 2017-11-24 då jag har uppgraderat. Det har gått sparsamt utan överclock.

Originalkvitto kan nog fås fram, kvittokopia kan jag definitivt få fram.

Önskar 4000:- eller högstbjudande.

Ser gärna upphämtning men kan skickas på köparens bekostnad.

Läs hela annonsen här

Av Jimmen

Verkar som om 3080 gigabyte gaming fortfarande finns att knipa för fredag
https://www.inet.se/produkt/5411692/gigabyte-geforce-rtx-3080...

Av Jimmen
Skrivet av zorken:

Tack för tips, la bokning på ett EVGA kort

Jag med! Såg även denna
https://www.inet.se/produkt/5411688/msi-geforce-rtx-3080-10gb...

Av Jimmen
Skrivet av ibland:

Jag tänkte att jag skulle väntat lite med att ge mig in i köphetsen som uppstått. Beställde dock ett 3080 från netonnet i måndags och fick nu bekräftat att jag får det på måndag. Måste haft en jäkla tur.

Har också beställt ett 3080 från NetonNet. Var det ett kfa2 du beställde?

Av Jimmen
Skrivet av cyklonen:

Var ser du detta?

Snurrade till det. Är non OC på g in

Av Jimmen

Hejsan @webhallen,

Ser att det är ett fåtal gamerock oc på g nästa vecka. Jag undrar lite om vilken plats jag kan ha i den kön. Väntar på ett annat kort som jag kanske får denna vecka men om det är troligt att jag får ett palit från er nästa vecka väntar jag hellre på det. Ordernr ***636.

Edit. Snurrade till det, var gamerock non OC på g in.

Av Jimmen
Skrivet av Karolisv:

Verkligen..
Jag ställde samma fråga igår och killen sa att man får spelkoden, men det är inte hans "avdelning". Sen erbjöd han en email till de som jobbar med detta på netonet. Jag tackade nej för jag var inte säker om jag ska få kortet ens. Men vi pratade inte om om man får spelkoden så mycket utan vilket spel man får. Han sa att man får watch dogs eller vad det nu heter och kaaanske går det att byta till CoD

Vi får hålla tummarna, personen jag pratade med i måndags sade att de väntade på 60 och hade just då 61 beställningar. Så troligt är väl om de får in de 60 så är du en av dem som får ett.

Av Jimmen
Skrivet av Karolisv:

Skulle precis ringa de och fråga om samma, har beställt en av kfa2 kort. Enligt netonet så om de inte får en annan datum vid försening av leverans, det betyder att förseningen är inget stort. Max 3 dagar... så vi får se 🤷‍♀️

Hoppas personen du pratade med hade bättre koll, för i min chatt verkade de som att de inte hade minsta aning. Frågade även om spelkod ingick och det ingår inget via Netonnet.

Av Jimmen

Pratade med netonnet kundtjänst och den leverans av 60x kfa2 3080 som de i måndags sade skulle kommit in igår har numera inget ankomstdatum.

Av Jimmen
Skrivet av Kirchen:

Kul, jag har en tidig beställning på det kortet. Har du någon koll på om netonnet medverkar i kampanjen om spelkod? Det har ju inte sett ut så vid något tillfälle på siten vad jag sett.

Jag frågade inte, så ingen aning.

Av Jimmen

NetonNet KFA-2 3080

Pratade just med NetOnNet ang en beställning jag hade på ett Galax-KFA2 3080. Det kommer in 60st imorgon, och de hade 61 bokningar. Så med lite flyt om det kommer in en avbokning så kanske man kan knipa en där. Alternativt vara säker på att få en i nästa leverans när det nu skulle vara.

Av Jimmen

Undrar när det är dags att börja spamma f5 för att @webhallen har lagt upp en ny 3080 SKU. Finns ju ett par som andra ÅF har som ännu inte är uppe på webhallen.

Av Jimmen

Tack hedall för länken, ska testa den när ja kommer hem. Verkar lovande då vissa rapporterar att det även fixat deras LCD monitorer.

Men hur kan man veta skillnaden mellan en död pixel och en pixel som fastnat. Min gröna prick satt där när jag startade igång skärmen.

Av Jimmen

Död pixel

Tja. jag har bara en fråga, kanske dum men det är värt ett försök.
köpte en L90D+ med en död pixel. kollade runt och såg att många haft samma problem, går döda pixlar att laga? skit hyundai låter en ju inte reklamera skiten, den är grön och sitter precis mitt i så man stör sig rejält då man spelar och bakgrunden e lite ljus eller lite mörk. ¨

Tack för svar.

MVH Jim