Inlägg

Inlägg som thunderinternet har skrivit i forumet
Av thunderinternet

Köpt sommardäck och dubb

Av thunderinternet

Nu verkar Felia ha problem tv'n och farsans dator är döda hehe

Av thunderinternet

Skoj Hoppas de släpper en variant där man får in fullhöjds kort och ett stortnätagg.

Av thunderinternet

Hmm jag kör med VGA dels för att kwm switche gör det och sen s¨å har jag special lösning med vga signalerna som går köra igenom en tp kabel utan någon utrustning frågan är om det fortfarande finns stöd för detta eller om signalen hackas sönder så man förlorar dessa fördelar som finns med vga.

Sen PS/2 kontakterna ska vara kvar!

Av thunderinternet
Skrivet av Hammar:

Ligger något i det, faktiskt.

Egentligen var jag primärt ute efter koncentrerad spolarvätska, men den var f.t. slut.
Jag brukar årligen köpa på mig en ungefärlig årsförbrukning där (6-8 fyralitersdunkar).
Prisskillnaden på den de har mot här hemma betalar faktiskt bränslet för resan, vanligtvis.
Dessutom luktar den inte skit, vilket många andra sorter gör, det är (hade varit) trevligt.

Ska jag vara ärlig så tycker jag det blivit för stort och en del saker är fan dyrare än vad de är hemma. Dock kan man göra fynd. Sen att de har slutat med udda storlekar på jeans stör mig.
Sen vilka killar gillar gå i affärer? 15minuter sen är man klar

Av thunderinternet

Tycker det skulle varit en blandning av de alla tre. Känns som det fattas något på alla.

Av thunderinternet

Tycker att de skulle varit en blandnign av de tre

Av thunderinternet

Frågan jag ställer mig är varför de inte beställt 10 000 datorer från tex Dell 10 000 Från leanov 10 000 från hp etc etc borde ju kunna hitta mer hårdvarubuggar när det är olika hårdvaru och inte helt snöa in sig på en hårdvara vilket iofs kan vara bra.
Sen att de skulle kunna förlägga en del på Intel propper och en del på AMD och sen ett par av andra mindre märken. hade varit skoj att se om det är en fördel att sitta på en annan processor etc.

beta testare kan de säkert hitta annars så har de väl ett par hundra snubbar som kör ett förprogramerat program och kör igenom lite cykler.

Av thunderinternet
Skrivet av Hammar:

Åkt fram & tillbaka (tot ~50 mil) till Ullared (GeKås) & shoppat lite:
Blev strumpor, kalsonger, WiiMotionPlus, nya Kosslurar, en penna, lamineringsmaskin+plast,
snöspade till bilen, arbetshandskar, deodorant x4, tandkräm & en sexpack "fegisar" (folköl).

Vad är det för anläggning Svenskarna måste besöka minst en gång per år? Gåkås i Ullared (bilprovningen)

Av thunderinternet
Skrivet av anton_mjor:

Inte så farligt, bara ta det lugnt

Min "uppkörning" till moped var löjlig, jag skulle accelerera upp i 45, sakta in, göra en u-sväng och väja för en kon.
Jag körde rätt på konan men fick förarbeviset ändå, det var tider

Lilla uppkörningen gick bra förresten så nu är det bokning av riktiga uppkörningen på g

Jag hade lättare bromsa en gång med bakbromsen och en med frambromsen och en med bägge klart. skrev provet på 5 minuter utan att ha provat ^^

Av thunderinternet

Kört Telia. är väl samma skit där egentligen dock så äger de större mängden av näten så varför betala samma pengar till någon annan som hyr in sig hos Telia?

Bryr mig inte vad det kostar då jag bara gör av med ett par hundra om året på mobilräkningar då folk sällan ringer till en mm.

Jag avskyr säljare brukar låta de snacka en stund och sen avbryta. Ingen vill bli störd av en jobbig säljare när man kommit hem från jobbet eller är trött eller sitta och käkar.
De må vara människor men de har valt att jobba med yrket och därför får de tåla att ta lite skit

Av thunderinternet

Hmm.. bytta vindrutetorkare på farsans bil.. tog en stund att få väck de asen då de inte ville lossna. brukar bara vara att vrida i läge och rycka.. aja. nu sitter de nya där iaf.

Skulle byta en lampa till tempmätaren med och jag lyckas nå socklen med att komma underifrån med handen utan att lossa instrumenthuset. men tro fan inte att jag lyckas vrida loss den då.
Nehe. fick bli att ta bort hela instrumenthuset. suck. leta fram en långsmal plåtbit och trycka in så metallramen runt huset ploppar dän. skruva bort 6st torix med platt mejsel

Plocka ut huset ta fram polygripen snurra bort socklen och leta fram en bätte begagnad lampa och ersätta. skruva dit med polygripen igen och dit med huset. och börja skruva fast skruvarna igen. hålla uppe huset så långt det går så inte det ligger för långt ner så det döljs av ramen sedan.

Tror fan inte att väl när den är på plats så lyser inte lampan vid varvmätaren.. ajaj suck skiter i den den glappar ändå och det kvittar om man åtgärdar det då den glappar strax efter igen. plastfilm suck.

Av thunderinternet
Skrivet av MulleEng:

Skaffa en sån här istället The Electric Tesla Roadster | Tesla Motors, fordonsskatten tror jag man slipper i minst 5år. Dessutom så kostar den inte alls mkt att tanka

Nu får det ju gärna vara någon bil man har råd med och som man gillar.. Jävla nymodigheter.. tss
Förstår inte varför lilla sketna sverige ska vara så bra på allting och vara så miljömedvetna och ha vland världens högsta skatt på allting. Suck.

Finns andra länder med mångdubbelet större befolkning som knappt har några skatter. de spyr ut giftiga ämnen och de bryr sig inte sen olje länder betalar ett par ören för en L bensin och de blir rasande över något öre hit och dit.. ja I-landsproblem? eller är det ett 'U-lands'problem?

Visst det är väl bra om man tar hand om jorden men det känns som det kvittar när inga andra länder vill vara med och hjälpa till. man skulle levt en 20-30 år tidigare då var det fan bättre förr.

Av thunderinternet
Skrivet av Ala_95:

Jo... Har ju bara tankat moppen en gång än så länge. Tänker faktiskt ibland på hur jobbigt det måste vara för brorsan som åker en hel del i och med sin utbildning och får ingen ersättning.
Sedan skoteråkningen, hua... Brorsan sålde ju skotern för att han inte hade råd att köra med den. En heldag på skotern kostade över tusenlappen -.-

Bortskämda unge

Jag har fått pendla med bil två mindre perioder och det är inte skoj att behöva tanka bilen var 4de dag bara för att man ska ta sig till jobbet. man behöver jobba en dag för att ens ha råd att ta sig till jobbet Då är det +/- noll.

Av thunderinternet

Låter som de försöker sätta dit han för något annat än vad han isf är 'anklagad för'. Han gick ju själv till polisstationen och hur troligt är det att han skulle sätta sig i klistret i Sverige av alla länder?

Av thunderinternet
Skrivet av Ala_95:

Håller nästan med...

va då nästan? Du bor ju med utanför civilisationen och du tycker nog det är dyrt att tanka moppen och snöskotern. tänk oss som tvingas lägga en 700kr på att tanka bilen. busskort är ju inte så billigt häller och sen så går det piss dåliga tider och när de inte skottar gång och cykelvägar mindre än vad de skottar vägarna så blir de ju bilen och många kallstarter och idioter som inte kört på snö och is förut som man stör sig på.. suck

EDIT: jag betalar 645kr CSN (tror de kostar en 950kr annars) på ett busskort som jag använder 8-11 gånger i månaden sen tvingas man ju köpa ett nytt varje månad då idioterna inte har ett 30dagars resekort utan det är ett månadskort. suck.

Av thunderinternet

De jävlarna höjer bara bensinpriset mer och mer. fattar de inte att folket i småstäderna inte har tunnelbana mm som 08a idioterna-... suck ta bort skatten på skiten.

För 2 år sedan var det nere på 10,30 idag är det på 13.56 om inte mer på vissa ställen!
Suck. E85 är ju inte billigt häller att tanka meningslöst bränsle! kostar ju lika mycket per mil då det drar mer

Av thunderinternet

Sitter och fryser i skolan.. de jävlarna håller på med ventilationen och har stängt av värmen buurrr är värmare ute nästan

Av thunderinternet
Skrivet av Aka_The_Barf:

skrik: datatajm!!! så kommer den programmerade koden i tjejens dna stänga av alla el slukare i huset så du lungt kan sätta på datorn medan hon placerar sin filt bakom datorn för att få lite värme på sig från nätagget + andra fläktar? för alla stug levade tjejer har väll den dna koden...kanske...

klagar hon kan du alltid köra hund ögonen och fråga om hon inte tycker om dig längre

ELLER så kör du en skarvsladd från "huvud huset" som är ca 100m lång som får hänga lite snyggt i närliggande träd, glöm inte att det ska vara en utomhusvariant

Det är väl olagligt att dra skarvsladdar mellan två byggnader och sen så tror jag knappast att en fjuttig skarvsladd är bättre snarare sämre.

Av thunderinternet

Hmm.. borde vänta på bulldozer istället för att dreggla på dessa.