Inlägg

Inlägg som thunderinternet har skrivit i forumet
Av thunderinternet

Sitter än idag och lyssnar på Monkey Island Temat . Skulle gärna se många äldre spel i 'ny tappning' Nej inte grafikmässigt eller sådär utan bara känslan och alla ideer de hade. Saknar Descent en hel del även fast det inte är samma genere.

Tycker spelen var mycket bättre för och grafiken ja mer livlig och bättre på något sätt.
Saknar malcholms revenge eller vad spelserien hete.

Edit. Bara jag som tycker att Det där klura lösa problemet i pyramiden var rätt så skoj förutom när man kom typ till fråga 50 och inte visste svaret så man dog?

Av thunderinternet

Skulle tro det är samma företag som tillverkar deras nya agg

Av thunderinternet
Skrivet av Erpatjoff:

Audio Technicas ATH-M50!

Dessa såg inte helt fel ut faktiskt!! Någon mer som rekommenderar dessa?

Av thunderinternet
Skrivet av Lopphunden:

Du sa Volvo?

Blev denna kärra som kommer att mekas en hel del med och fixa skavanker! Den här kontainern blir sommarprojektet!
http://i.imgur.com/efTP8.jpg

En turbotrycksmätare till bilen, så man har lite koll!
http://i.imgur.com/ywd7N.jpg

Dra åt skogen vad bilderna blev stora!

Ser bra ut. har haft samma mätare jag i en bil med så ^^
Skenladd vill man inte ha. vet att jag spände min wasgate åt fel håll. fy fan vad det skenade. dock sa motorn ifrån rätt så fort

Av thunderinternet

HTPC till Farsan

Tja.

Tänkte bygga ihop någon lite lätt dator till farsan han kan ha vid tv'n.

Något lätt och smidigt och litet.

2TB hdd
Gärna AMD Cpu (inget Intel krig nu va?)
evt möjlighet att fästa bakom tv'n
Trådlöst tangentbord evt
Kort för att spela in från tv'n i HD format har jag liggandes.

Prisbild? 5K kanske?
Ska bara användas till lite surf och filmtittande. Inget avancerat dvs.

Av thunderinternet
Skrivet av SueCia:

Jag trodde inte du dissa ungen personligen, du dissar ungen över forumet och sen gör du inte bara ett, utan TVÅ fel på något så enkelt som begreppen MB och Mb, ska du dissa honom här kan du åtnimstone ta och ha kunskapen som krävs själv.

Är du nybliven elektriker föresten? Förstår inte varför du försöker göra hela den här tråden till din elektrikerblogg

Stör du dig så hemskt på kan du ju blocka mig iaf haha

Av thunderinternet

några tips på runt 500-1500kr som har lite lätt streampunk över sig men ändå rätt så 'normala' gärna lite större hörlurar

Av thunderinternet

kapar tråden lite. Finns det några vettiga mobiler i dag i stil med W880i som har knappar och som inte är toutchscreen men ändå något nytt?

Av thunderinternet

Hur man kan gilla Samsungs mjukvara vet de 17on.

Sony eller mja Sony Ericsson har ju alltid haft jäkligt bra mjukvara iaf

Av thunderinternet

Enda sak jag kan tänka mig är att rörelsehindrade eller folk med olika funktionsnedsättningar kan ha hjälp av dessa produkter. annars tror jag marknaden de närmaste åren kommer vara relativt låg.

Av thunderinternet
Skrivet av JonnyK:

Sen så kanske en huvudsäkring gått pga att den blivit överbelastad?

Jag hade hjälpt om jag såg att oerfarna höll på med el, iaf informerat över farorna att göra det själv utan kompetens.
Speciellt om nu detta strömavbrott drabbar mig själv?

Att se på när "Mr Svensson" pillar med el utan någon kompetens och gå därifrån och inte bry sig är så otroligt idiotiskt.

Nej! Den var bara löst urskruvad. En säkring skruvar dessutom inte ut sig själv hipp som happ.
Det är ju inte min anläggning och om anläggningskötaren sitter och fifflar med något? Jag vet inte ens vem eller var som gjordes eller om bara någon tyckte det där var en fin sak att skruva på. Men om de stryker med så kan man ju hoppas att problemen kommer saneras bort förr eller senare.

Jag skruvade iaf inte i säkringen. Så vad exakt är det jag inte har brytt mig om menar du? Jag vet inte vad du är för 'hobby' elektriker. Men är man så funtad att man inte ringer en elektriker som utför jobbet eller tro sig kunna göra det själv då Erforderlig kännedom har försvunnit sedan länge så varför ska jag bry mig?

Av thunderinternet
Skrivet av JonnyK:

Förlåt, men menar du att du är idioten?

Hoppas dom inte anlitade dig svart, för elektriker som dig med sådan nedlåtande ton mot privatpersoner inte behövs inom det yrket.

Du förstod inte sarkasm?

Jag ger mig inte in på andras marker när de pillar el. jag bryr mig inte om herr svensson pillar el och dör. De ska anlita elektriker som på ett säkert sätt kan utföra det. annars är vår säkerhet meninglöst som vi har byggt upp under många år. Det borde du med veta!

Jag menade att ja jobbar la inte svart åt någon annan när det inte är 'min' anläggning och går således inte in på någon annans mark. Har någon annan skruvat ur en säkring så tar jag inte på mig det ansvaret att skruva tillbaka den. Jag vill då inte vara orsaken till att någon ha fått el i sig eller i värsta fall omkommit.

Som elektriker kan jag avsäga mig allting vad kontroll och driftsättning antyder om jag känner att jag inte är säker på det jag gör och kan ringa dit någon annan som dubbelkollar eller tex chefen som tar på sig det yttersta ansvaret och anbringar säkringen.

Sen vad du nu grundade min nedlåtande ton på vet jag inte.

Men varför ska andra se det som en självklarhet att de kan knacka på om de har något problem och vill få det åtgärdat gratis eller så? Jag jobbar la inte gratis? Men jag förmodar du gör det? Sen så när Svensson är och bryter strömmen för andra så blir man sur just pga att Det finns regler och förordningar som säger att de inte få göra vad de vill än mindre släcka ner en hel fastighet.

Av thunderinternet

brukar kosta runt 1,5kr kwh med alla påslag så priset är typ samma för ala ändå. det jag menade var att en del gör av med mer på mindre kwh.

Sen kan det ju bero på att ny teknik oftast drar mindre ström och att de inte är dumsnåla. sen så beror det ju till stor del vad man har för uppvärmningskostnad dessutom.

Av thunderinternet

skulle gissa på 7 000 kwh är väldigt olika känns det som. pratas en del om det på jobbet och vissar betalar 3 gånger mer för mindre hus/lgh och de får inte ihop det. Men beror ju hur ofta man är hemma och nyttjar grejorna. Har själv Elen inbakad i hyran.

Av thunderinternet

Jag funderar lite påsamma sak. eller att kanske renutav köpa mig en mindre fastighet med 3-6 lgh och bo i en och hyra ut resterande. lite pengar har man men antar att det är 10 mille man får pröjsa för att ens hitta något fallfärdigt

Av thunderinternet

välsoterad stormarknad. kolla inne på bygg avdelning/ rengöring eller barnavdelning. använder själv en hel del våtsevetter med lite lätt slipmedel i sig. bra att ha i jobbet om man vill få bort lite smuts snabbt och sådär från lister och väggar.

Av thunderinternet

Jag funderar på att göra en rövare.. ta bästa bild man hittar och skala upp och sen få den utprintad. säger de något så går man ju bara till en annan affär. hur det är med rättigheter vet de tusan. orkar inte bry mig helt enkelt. får väl bränna upp bilden isf om någon tycker de ska ha pengar för den xD

Av thunderinternet

Vanligt att front spoiler tar i eller att man skadar framvagnen och massa stag för framhjulen mm eller oljesumpen till motorn då. bak brukar vara rätt lungt. oftast dragkrok som sitter lägst eller någon infästniing till bakvagnen.

Har plöjt ett fartgupp lite fort så det tog i. duktigt bra. ett annat tog jag i med bakvagnen efter att ha bromsat/gasat mig över typ

Av thunderinternet

Någon idiot som skruvad ur Huvudsäkringen på mätarblocket till fastighetsmätaren idag vilket medförde att tv och datorn dog bland annat.. Jag gick bara där ifrån och lät andra grannar leka elektriker och lösa det eller ringa anläggningskötaren.

Jag skruvar då inte i en säkring som jag inte vet vad någon annan håller på och fifflar med i andra änden. Iofs borde jag kanske gjort det så hade man nog blivit en idiot mindre på denna planet. Man ska informera och plombera om man ska hålla på med sånt sen så var han säkert inte ens Elektriker. Väntade nästan bara på att någon skulle knacka på och att man skulle jobba svart..

Av thunderinternet
Skrivet av skruvis:

Den ingår visst som en schablonkostnad.

ja.. men då han både är trög och snål så måste jag kompensera för att få ut allting vad jag betalar.

Tex spisen funkar bara en platta och en ugn på. Folk går och skruvar ur säkringar i källaren lite hur de känner för det. och jag får inte ha en ytterlampa tänd då den kostar otroliga 6 öre i timmen... suck