Inlägg

Inlägg som thunderinternet har skrivit i forumet
Av thunderinternet
Skrivet av Landy:

Stöld mja, kanske det men troligtvis inte.

Om TS har skickat USB jiggen i ett vanligt vitt papperskuvert, har usb jiggen med största sanolikhet slitits ur sitt kuvert när det gått genom brevsorteringmaskinen, och ligger i en låda med upphittade grejor vid just den brevsorteringsmaskinen lr helt enkelt blivit mos.

skulle starkt tro på detta. har jobbat innom posten så kan en del om hur det går till. Sen så visst det finns oärliga personer som stjäl post men sen åker de dit dessutom hårt!

Hur vet du att det inte är någon som har gått i brevlådan och öppnat brevet? för det behöver ju inte vara postens fel!? Göt ett bättre företag om du själv kan det och sluta whiiina om det på nätet att Posten suger etc.

Av thunderinternet

Bryr mig inte men skulle tippa på 350W iaf plus skärm så runt en 450W isf. Tur att elen ingår i hyran xD

Av thunderinternet
Skrivet av SueCia:

Ska du dissa ungen så kan du väl åtminstone göra det rätt själv? Du är inte ens i närheten av rätt här.

millibit har jag aldrig sett någon mäta bandbredd i, alltså menar du Mb och Mbit, och inte ens där har du rätt för Mb och Mbit är samma sak, det är MB och Mbit, eller t.o.m MB och Mb som du tänker på.

tss Du verkar ju tro att jag sa det till han? sen hur många skriver ordagrant på internet egentligen? Ditt påhopp här funkar inte. gå och göm dig under en sten eller något.

Av thunderinternet
Skrivet av anton_mjor:

Kopplade in farsans helvetesugn i den jävligt felplacerade kopplingsdosan i köket.
Tillfällen som detta påminner mig om varför jag valde automation och inte installation på gymnasiet
Stackars jävlar som måste arbeta i felbyggda hus som detta.

Been there.. fått göra massa skitgöra med att fixa avsågade kablar och flytta dosor mm i lgh då de bygger och och härjar.. suck xD fast rätt skönt ändå.

som tidigare talare nämt så är vuxenlivet ingen bra idee. sitter själv varje månad och knåpar ihop de sista kronorna för att man ska kunna köpa sig en läsk till helgen och sitta framför dumburken i brist på annat. att boende kostnaden och massa räkningar käkar upp i stort sett allting man får ut. Det är faktiskt så att man drar sig både en och två gånger att man köper sig en läsk eller Negerboll ibland på jobbet när folk tycker att man ska ta en fika. Det bästa man kan göra är faktiskt att bo kvar hemma ett par år och spara exakt allting man kan . runt en 100 k räcker inte långt om man ska flytta ut. bara säng och soffa bränner man ju 20k Direkt på utan problem.

Fick förövrigt redigt ont i broöstet/hjärtat idag. tror fan man borde kolla upp det. arbetskamraten blev lite orolig men man är för dum för att åka upp till sjukhuset och EKG fick man ju kolla bara för någon månad sedan och det verkade ju vara lugnt då iaf. tror nästan jag skippar AW idag dessutom.

Av thunderinternet

Dessa kanske.

Av thunderinternet

snyggt! nu är det bara typ förstärkare och övriga produkter som det ska göras chasin till

Av thunderinternet

Fått springa som fan idag känns det som. varit på ett stambyte.

En trappuppgång. jaha in i en lgh dra lite kabel och rör mm och fixar så snickarna kan sätta igen och laga etc. sen är man i nästa och bråkar med rörmokaren som tycker man är minst lika mycket ivägen som man tycker de är Sen får man flytta om ett par rör och kablar då ventilationarna har planer på att bygga sina trummor på ett annat sätt och gå en annan väg.

Jaha där sågade rivningsfirman av både data, tele och matningen till ett element i trapphuset.. suck. ajaj bryter ifrån värmen nere i elcentralen och plomberar. ger mig i kast med att byta ut Tp och telesnöret i en lgh hade tur denna gång då det bara gick mellan två uttag och inte ner till rackskåpet i källaren. hade inte varit kul att dra om den. iaf kopplar ihop allting och telefon finns och modemet fungerar perfekt. Sen kommer deras son typ 14 år som förövrigt nämner att fääääjshbook inte funkar och laddar segt.

Jag kontrollmäter det lilla som man har utrustningen för och det känns väldigt lustigt att hastigheten skulle påverkas för att man bara byte lite telesnöre (nyttjade ADSL och Inte statsnätet) iaf drar lite allmänt datasnack och funderar på om han körde en rövare för att försöka få oss att fixa högre hastighet på sunkigt adsl. Förövrigt så tror jag han blandat ihop prefixen mellan mb och mbit xD

Iaf snor ihop det där och lämnar det åt bredbandsleverantören som får mäta upp det då telefonen funkar och nätet funkar ju iaf. Kanske något med att stationen ballar ur om det blir kortis på kabeln?

Aja. fortsätter i en lgh med att dra lite kabel till vattenmätare och termostat mm. får springa som fan mellan 2 trapphus för att ta mig upp på vinden och fiska fram slangen så man slipper lägga ner jobb inne i lgh. plus att det blir snyggare.
springer där lite.. Jaha. får sticka i mellan och dra om lite kabel i ett badrum då de ville sätta igen väggarna.

blir bort kallad för att nu har ventkillarna sågat av ett rör till en annan elradiator. plomberar och sånt där och låter det vara tills de har lekt färdigt så man får fixa sånt i lugn och ro istället.
Får sen lösa ett problem med att ett rörutsläpp för ett badrumsskåp till belysningen har hamnat 4-5cm åt sidan. går dock att lösa smidigt efter att ha kollat hur badrumsskåpen är uppbyggda. Designskit.

har utöver detta flyttat en dosa. dragit ny tvättmaskinsmatning i 3 lgh och lite småfix med massa kablar. slaktat lite kablar i källaren som ingen orkat sanera bort och haft det allmänt skoj faktiskt lite körigt men så det ska vara.. morgondagen erbjuder väl en massa små fix och kompletteringar och får väl fixa ihop el radiatorerna med så.

Av thunderinternet
Skrivet av Zentix:

Fin som fan. Ha bara inte sönder den bara hade en röd 740 själv i 3 år innan jag sålde iväg den för billigt. snyft. saknar den.

Av thunderinternet
Skrivet av Flamso:

Absolut! Fraktfritt över 1000kr fungerar ju också! Snygg avatar för övrigt.

Jag kommer ihåg att vi skaffade våra avatarer samtidigt. vem som var först vet jag inte men det var inte många dar imellan iaf. Någon moderator kanske kan se vem som laddade upp sin först

Tycker förövrigt Komplett är en bra butik.

Av thunderinternet

Köpte mycket på Komplett för många år sedna. nu har jag inte handlar där på länge. Varför just frakten och att ibland var utbudet och priserna skeva eller så var det inte i lager så valde man ibland ett lite dyrare pris men att man slapp frakten så man tjänade in det ändå. tror det är svårt att slå sig in med sänkt frakt. Måste till någon fraktfritt för typ 500kr eller uppåt för att folk ska välja en affär framför en annan.

Av thunderinternet

Hjälp att Hitta 'En Svensk Tiger'

Tja.

Jag söker efter en högupplöst bild av 'En Svensk Tiger' eller ett ställe där man kan köpa en stor plansch av denna.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRqC71EzKuqVctjnF6XqEII...

Denna versionen då. Helt i färg men en i Svartvit skulle kunna funka.

Av thunderinternet
Skrivet av Toivo83:

Woho,polisen ringde.
Dom river min pbot

Gött. senast de ringde mig så ringde de aldrig upp igen fast de lovade.. hmm

Av thunderinternet

Röstar alltid tvärtemot vad galleriet har för betyg.

Gillar inte när folk säger typ 5 poäng för att man har en likadan musmatta eller något. Känns så snevridet röstsystemet. vissa som bara målat om ett chassi kan ha mer poäng än någon som färst ut något med en sticksåg och lagt ner några timmars jobb. Resultatet behöver väl inte alltid uppväga en bra produkt? det är väl ideen som ändå är den större faktorn?

Av thunderinternet

http://www.alina.se/images/produktbilder/thumb/300/tn_9196b8399b...

verkar som de uppdaterar lite då och då bra reklam för Alina med andra ord xD

Av thunderinternet
Skrivet av Ackee22:

Folk säger att det är som en vanlig skärm!
Enligt mig VERKLIGEN INTE, sitter själv på en Panasonic FULL HD 42". Du får väldigt ont i ögonen, suddig text, väldigt stora pixlar!
Längtar efter en ny datorskärm mer än allt annat!

Men upp till var och ens ögon!

Det beror ju en hel del på vad man har för upplösning och sen på tex internet så kan man ju förstora upp en hel sida väldigt lätt.. får inte alls ont i vare sig ögon eller så och då sitter jag 3 m ifrån tv'n.
Stora pixlar vet de fan. inte så att man ser de iaf så att man kan sitta och räkna... pfffh.

Alla verkar vara så jävla kinkiga om att det är inputlag osv alla upplever olika och sånt där onödigt. att sitta en meter ifrån en tv är dumt. ca 1m per 15" brukar vara lagom. (nu sitter ju dagens generation och hänger framför bildskärmen visserligen.)

Jag har inte upplevt det som några problem med att nyttja en tv som datorskärm alls. Det är vissa hemsidor som ibland kan vara störande eller ej redigt anpassade men som sagt man scrollar lätt in/ut med hjälp av ctrl plus scrollen. Det går ju även tex ändra textstorlek i msn, skype, irc whatever folk sitter med idag.

Av thunderinternet

sitter med en 40" platt tv från samsung. kör den som primskärm med datorn. har inte känt av något mer än ytterst lite ghosting vid snabbt scrollande på rätt så ljusa sidor.

tittar lite på tv och spelar lite N64 inte märkt något märktvärdigt.
spelar lite fast inga direkt nya titlar. iofs är den i ett dyrare segment.

Av thunderinternet

Någon som vet om de nya bestämmelserna för släp och sånt börjar gälla? har för mig att de skulle öka vikten lite så man fick dra mer då typ alla nya bilar idag knappt ens får dra ett släp i tomme. på B kort

Av thunderinternet

Tror inte DDos har någon större verkan. De måste ta sig in och släppa källkoden för sidorna och massa material. Sen behöver man inte släppa ut personers namn som inte är delaktiga i det men att man släpper namn etc på personerna bakom är okey för mig.

Av thunderinternet

http://i.imgur.com/tAFZy.jpg

Knark? nää bara nermald plast och skit under alla år. Feldesignad styrmojäng som äts upp av styrspaken vilket medför glapp och damm framför sensorerna.

http://i.imgur.com/P37WZ.jpg

hålet har varit kvaderatiskt och inte ovalt.

http://i.imgur.com/3FrWf.jpg

Skillnad Nya till vänster och gamla till höger.
Skillnad är att spaken inte går ner i hålet och således har annan utforming så den inte slits sönder så det glappar.

Av thunderinternet
Skrivet av SiD:

Märkligt att "alla" som inte har körkort på hoj säger just "Skulle bara köra ihjäl mig", trams säger jag.

Nog om det, jag har reserverat denna hoj och ska åka ner nästa helg och är den i så bra skick säljaren säger så blir det affär.

Triumph Speed Triple 1050

http://forumbilder.se/images/dc9201215044Pb5d5.jpg

Nja va då? har haft moppe och skulle ta mc kort men fick lägga ner en DS R1a för att folk verkligen inte vet att man inte kör i rondeller. Har varit med om en väldigt stor olycka med bil (Voltat ett par varv)så skulle jag sätta mig på en hoj igen så kan jag nog säga att jag skulle kört ihjäl mig eller blivit ihjälkörd. Har dock åkt väldigt mycket mc i mitt liv dock.