Inlägg

Inlägg som Xclusiv8 har skrivit i forumet
Av Xclusiv8
Av Xclusiv8

Använder du Google+ ?

Jag är lite nyfiken på hur många som aktivt använder sig av Google+. Jag menar inte att man har det bara för det ingår i Gmailkontot utan att man aktivt använder tjänsten istället för facebook eller ihop med facebook och andra sociala medier. Om ni använder tjänsten, hur använder ni den. Till vilket syfte osv osv.

Tacksam för svar.

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av Xclusiv8
Skrivet av leafbranch:

Gissa hur mycket hat tråden skulle få om det var MS som kom med en sådan kontroll.
Denna kontroll skulle få 0 uppmärksamhet om den kom från något B Kinaföretag för det är så det känns.

Bara för att det är Valve så behöver man inte fjäska och plötsligt vara helt öppensinnade. En fin kontrast mot Windows relaterade trådar.

Precis min tanke.

Av Xclusiv8

Way to state the obviouse. Vem kunde tro att det jobbar så sjukt smarta människor på Nvidia.

Av Xclusiv8
Skrivet av evil penguin:

Jag skulle förvänta mig att svaret på frågan är "ja, det finns". Har ni sökt något själva?

Yes har sökt men inte riktigt vetat vad exakt jag ska söka efter. Men jag ser att personen ovanför mig fixade orden jag sökte efter Tack

Av Xclusiv8

Visa syntaxer med färg?

Håller på med ett projektarbete i skolan där vi skall utveckla ett program som skall hjälpa vår lärare rätta våra laborationer.
I programmet så läser vi in filer från en server. Dessa filer har studenter laddat upp. Problemet är att när vi läser in dem så visas de som svart och den fina formateringen som Visual Studio gör när kod presenteras följer självklart inte med. Finns det något bibliotek man kan inkludera för att formatera inlästa filer/text på detta sättet? Jag har letat på nätet men hittar inget. Är nog mer att jag inte vet vad exakt jag ska söka på.

Tacksam för svar.

Edit: Vi kodar i C#

Av Xclusiv8

För bökigt för slutkunden. Kunden köper ett spel som kräver något windows-bundet program. Kunden missnöjd för spelet ej fungerar. Sen vad är det för mening att streama spel från en windows dator? Om man nu har en windows dator är det väl bara att spela på den.

Av Xclusiv8
Skrivet av stormense:

Blir förundrad över att det skrivs spaltmeter om Sexet i GTA 5 när spelet tvingar spelaren att tortera en människa för att komma vidare. Scenen är såpass verklighetstrogen att jag stängde av konsolen. Jag tycker att Rockstar gått för långt, det är inte roligt längre. Tappade lusten att spela vidare.

För det första, tack för spoilervarningen. Eller vänta lite....

För det andra. Spela inte spelet då. Eller ska hela världen rätta sig för att du är känslig?

Jag börjar blir riktigt trött på alla människor idag som tror att de är berättigade till allt vad de vill. Man har ett val, köp spelet, köp ej. Är du missnöjd returnera det. Men sluta för fan tjata som ett litet barn. Det är personer som du som är orsaken till all skit spelindustrin får idag.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Xclusiv8

Jag vill gärna se en Netflix-app här i Sverige först

Av Xclusiv8
Skrivet av Dra0mz:

Hej har köpt ett xbox 360 för en stund sen och tänkte chippa/flasha det men jag undrar om man kan spela köpta spel live och fortfarande kunna köra rippade offline utan att bli bannad ?

Anmälan in 3..2..1..

Av Xclusiv8

Jag tycker definitivt att det är värt att köpa en "gammal" vita. Det jag tycker man ska låta avgöra är batteritiden och skärmen. Vi vet ej vilken kvalite den nya skärmen kommer hålla.

Av Xclusiv8

Jag och min flickvän spelar alla sorters spel nu för tiden. Just nu håller vi på och lirar Slinter Cell Blacklist samt Resident Evil 5. I början var det väldigt höga krav på hur spelen skulle betee sig samt vara uppbygda. Omöjliga krav, uppfyldes inte av några spel i princip. Det gäller bara att övertyga henne om att släppa de där fjantiga åsikterna om köttighet och att det är våldsamt hit och dit. När de väl börjar spela inser de att det inte är så farligt, det gjorde min i alla fall. Samma gällde filmer. Kändes som att hon hade någon förutfattad mening om vilka sorters spel och filmer som är okej att ta del av som tjej vilket var tråkigt. Med lite tid så bröt jag ner den skeva världsbilden och nu kan vi tillsammans njuta av alla sorters spel och filmer.

Av Xclusiv8
Skrivet av MathNinja:

Gå till Menyn Customize och välj Preferences...
Välj fliken Viewports och klicka på Choose Driver... och testa de andra alternativen.

Testade alla drivers. Samma problem med alla

Av Xclusiv8
Skrivet av TuHack:

Fullt stöd menar jag (OS/gränssnitt) - dvs tar till vara på SSD för max prestanda. Bryr mig inte alls om att ha tusen spel installerade... men de jag kommer spela ska inte lida av onödiga laddningstider.

M3 testar PS4

Den där snubben visste fan inte vad han snackade om. För det första vet han inte vilka version av spelen som spelas på konsolerna. Kan vara tidiga builds därav den lägre fpsen. Det har absolut inget med konsolen att göra.

Av Xclusiv8

3ds max design crashar

Hej,
jag läser en kurs där vi ska lära oss göra modeller i 3ds max design samt animera dessa. Jag har ett problem som jag kan återskapa varje gång. Problemet uppstår när jag öppnar material editorn (måste vara i compact mode), stänger ner den och sedan skall öppna den igen. Varje gång jag gör detta så krashar programmet. Jag vet ej varför och hittar ingen fix genom google. Det verkar däremot vara ett vanligt problem men inget verkar ha gjorts åt det. Är det någon som känner igen det och kanske har lyckats fixa till det?

Jag har testat att installera om, ladda ner programmet på nytt osv. Allt det vanliga man kan tänka sig.

Tacksam för svar.

Av Xclusiv8
Skrivet av leafbranch:

Inte någon annan som är lite bekymrad över skillnaden i kylning mellan dessa konsoler?
Xbox One är nästa dubbelt så stor, massor av ventilationshål samt svagare grafik och ram som borde alstra mindre värme. När jag kollar på PS4 så ser är den väldigt kompakt, (nätdelen i sig??) och har bara ventilationshål där bak som ser rätt begränsat ut. Frågan är hur fläktljudet är vid belastning och hur varm den kommer att gå.

Man kan ju alltid hoppas att sony har någon superkompakt vattenkylning =P

Av Xclusiv8
Skrivet av phz:

"Whaddup" är svårt att svara på om du inte utvecklar mer vad du menar. Nyckelfrågor för diskussion är annars, om jag får anta att du när du säger "troende" menar t ex "kristen": ser du inga motsättningar mellan ovanstående uttalanden? Hur hanterar du isf eventuella motsättningar?

Jag tycker frågan kring hur man "tror" på evolutionsteorin är lika intressant. Det finns väl inget att tro på. Man accepterar eller så förnekar man den.

Av Xclusiv8

Jag har en teori där jag observerat att religiösa människor i stor utsträckning har en lägre intelligensnivå än dem som ej anser sig vara religiösa. Oftast saknas förmågan att reflektera över frågorna i fråga och att större vikt läggs på enklare samt snabbare förklaringar som saknar grund i någon vetenskaplig metod. Man lägger även stor vikt på det egna tyckandet istället för den fakta som finns.
Det går inte att diskutera med personer som utgår från sitt "tyckande" i dessa frågor.

Självklart har jag absolut ingen grund för det jag skriver men jag tror att de flesta här har observerat att det är lönlöst att diskutera med en människa som är både blind och döv.

Av Xclusiv8

Problem solved

Av Xclusiv8

Måste visst whitelista det IP som skall kunna ansluta till databasen. Vet någon hur man gör detta? Jag antar att det skall ske någonstans i phpMyAdmin men jag hittar inte funktionen. Kanske heter den något annat?

Tack