Inlägg

Inlägg som Xclusiv8 har skrivit i forumet
Av Xclusiv8

Jag åkte på detta idag. Vanligtvis svarar jag inte på hemligt nummer men blev ett undantag idag. Har ingen TV men åkte dit på datorfrågan. Är sjukt förbannad. Känner mig nästintill våldtagen. Jag vill inte betala för något jag inte stödjer eller tar del av. Vem ska man kontakta för att uttrycka sitt missnöje? Vilket parti bör jag rösta på för att skippa skiten????
Värsta är att jag ska betala för skiten med lånade pengar då jag är student.

Av Xclusiv8
Skrivet av pixelshader:

Ok, så Valve har designat ett litet pc-chassi. Inte imponerad. Handkontrollen är dock intressant.
Nä, vill man köra Steam-OS kan man lika gärna bygga en egen maskin?

Och detta ska den stora massa också göra lr?

Av Xclusiv8

Rekommendera mig en bra VPN-tjänst

Som titeln lyder Är på jakt efter en bra VPN-tjänst. Har googlat runt och det finns hundratals av dem. Svårt att veta vilken man bör välja och varför. Har ni någon ni starkt rekommenderar samt är det något speciellt man ska tänka på osv??

Tacksam för svar.

Av Xclusiv8

Är det någon som har problem med tvåfinger-scrollning? När jag scrollar på detta vis i startmenyn (metro) och sedan återgår till ett finger så öppnas ofta en random app. Oftast kontaktappen.

Av Xclusiv8
Skrivet av krrjon:

Jo nog tjänar man rätt dåligt måste jag säga, nu på national B racen så drar man in ~6000-7000 per race. Vilket är riktigt dåligt. Visst jag har tjänat in drygt 150000CR men bara ~100000 kvar då man har uppgraderat lite. Men det är som i alla spel nuförtiden Forza, GTA V(där är det värst tycker jag) mm,man tjänar dåligt å dom säljer ingame cash för riktiga pengar i PSstore/Xbox marketplace. Värdelöst å jag har inte tänkt köpa ett enda öre.

Gillar dock spelet riktigt mycket såhär långt men har ju inte spelat mycket alls. Men man får kämpa för CR så dom rika kommer ha ett stort försprång tyvärr.

Just av den anledning till varför jag inte köper GT6. Mikrotransaktioner känns som en stövel i ansiktet för mig som konsument.

Av Xclusiv8
Skrivet av tomle:

Ta en titt på denna tråd:
http://www.sweclockers.com/forum/52-nyhetskommentarer/1251071...

Tror not att den klarar Visual Studio men räkna med att den inte kompilerar kod lika snabbt som en i7

Tack

Av Xclusiv8

Asus Transformer Book T100

Är det någon här på forumet som äger denna maskin och skulle vilja dela med sig av sin upplevelse? Jag funderar själv på att köpa en då de verkar vara rätt smidiga. Tablet om kvällarna och laptop om dagarna Jag studerar programmering så det är rätt viktigt att den klarar av att köra Visual Studio.

Tacksam för svar.

Av Xclusiv8

Jag måste säga att det där var det löjligaste jag sett. Har svårt att hur det kommer fungera i praktiken. Lär inte vara lätt att spela online med den bland alla reflex-spelare. Lite lättare att röra en styrspak än flytta ett helt föremål.

Av Xclusiv8

Om något så har den nya generationen visat hur stor efterfrågan det faktiskt finns efter konsoler. Jag tror inte att de kommer försvinna inom min livstid.

Av Xclusiv8
Skrivet av Dhanjel:

Dracks nog för mycket öl på danska lagret, de blandade ihop beställningar och skickade till folk efter mig i kön.
Ingen ps4, och definitivt aldrig mer handla från de oseriösa spelbutiken!

Hur vet du detta om man får fråga? Listorna är väl inte publika eller?

Av Xclusiv8

Någon som vet om detta påverkar den svenska marknaden??
http://www.eurogamer.net/articles/2013-11-25-xbox-one-tv-inte...

Av Xclusiv8

Jag vill inte vara taskig men om du tänker efter, vad vore orsaken till att släppa en playstation 4 om du nu skulle kunna spela ps4 spelen på en ps3? Eller varför köper man en bluray spelare om man skulle kunna spela bluray skivor i en CD-läsare?

Av Xclusiv8

Detta är inte acceptabelt!

Av Xclusiv8

Det här fick mig att skratta så jävla hårt. Fy fan vilken skit som produceras på tv nu för tiden. Undrar vilken del av hjärnan som är igång på dessa människor.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article17873336.ab

Av Xclusiv8
Skrivet av Brallor:

Vad är ni rädda för? Jag hoppas verkligen LG och alla andra spionerar på mig och ser hur jag använder min tv för att göra den bättre!

Personer som dig. Naivitet de innehar och vad den kan innebära för oss alla.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Xclusiv8
Skrivet av Tivook:

Nej, är fullt allvarlig. Om du på allvar tror att dom vill ha utökad övervakning för att komma åt fildelare så är du dum.

Jag tror inte man kommer använda det för att komma åt fildelare. Jag skiter fullständigt i vad de kommer använda det för egentligen. Det är en principsak. Du spionerar inte på en person om det inte finns misstankar om brott. Det finns absolut ingen anledning till att övervaka precis alla. En domslut ska enligt mig avgöra om det är okej att övervaka en person inte någon högupsatt chef på SÄPO.
Att kalla folk dum på internet måste göra din penis mycket större. Verkligen lågt.

Du kanske tycker att det är okej att någon läser din post men det gör inte jag.

Av Xclusiv8
Skrivet av Tivook:

Folk med rent mjöl i påsen har inget att oroa sig för.

Dom som tycker att Sverige håller på att bli ett nytt DDR får ju ta o inse att DDR övervakade oliktänkande och befolkningens politiska åsikter och tystade dom högljudda.

Skillnaden här är att övervakningen kommer att användas för att bekämpa grov brottslighet och terrorbrott, något jag knappast vill se i samhället. Olle 17 som tankar en 720p torrent kommer knappast bli drabbad. Mer övervakning tack!

Sarkasm antar jag.

Av Xclusiv8
Skrivet av Zotamedu:

Och det alla direkt borde reagera på är siffrorna. En miljon enheter sålda, 359 recensioner och 132 är på en stjärna för BF4-versionen och 2420 med 639 med en stjärna för launch edition. Nu är det svårt att veta hur många enheter Amazon har sålt men vi vet att de drog in 2500 förbokningar i minuten efter E3. Så det är en minuts bokningar som har orkat skriva en recension. Så de är minst sagt vinklade och antagligen helt statistiskt irrelevanta. Såg att någon gissade att Amazon hade sålt i storleksordningen 100.000 enheter så då är de där siffrorna inte lika illa längre.

Visar bara hur korkade människor är när de drar slutsatser och tar nyheter som dessa seriöst.

Av Xclusiv8

Jag blir så glad av alla hjärnlösa människor som drar slutsatser utan någon empirisk data. Eller de som får för sig att amazons ratingsystem är ett bra mätinstrument för sådan data. Det gör mig så glad i själen

Av Xclusiv8

Jag tycker det är skitkul när folk går in på GameStop och köper ett "begagnat" spel för 500kr hahaha. Och det roliga är att man hittar samma spel på nätet, helt nytt för typ 400kr. Människor alltså