Inlägg

Inlägg som Tommy_h har skrivit i forumet
Av Tommy_h

Hallå? System shock 2 har ni glömt det eller? Deus ex som någon nämde? Half life 2 var ju en ren besvikelse efter dom något mer "fria" videorna som släpptes, nej usch. Max Payne finns det skönare design/story? "it's time to kick ass and chew bubblegum but i'm all out of gum" behöver jag säga mer?;)

Av Tommy_h

Men om man kollar på Fear bilderna så är texturerna på golvet mkt starkare på nvidias bilder! om ni jämnför "performance" bilderna!

Av Tommy_h

Allt det som var efter gubben som samla på sej massa skräp som snurra det är ju gammalt! den filmen kom ju för flera månar sen!

Av Tommy_h

Men herregud förföljer du mej och klagar hela tin?! om du är så jädra bra på allt om graffikkort kan väl du bidra med det annars var tyst...om någon har ett x800gt med samma kärna borde han väl ändå kunna få upp sina hastigheter lika mycket som mej även om han har andra värmeförehållanden o.s.v!? och du ska inte va så otrevlig bara för att vissa kan minde och vissa mer!

Av Tommy_h

Hehe ja men det vet jag ju att ett 7800gt är bättre än 7600gt en självklarhet ju men om man t.ex fps mässigt eller poängmässigt i 3dmark eller något!

Av Tommy_h

X800GT Klockning

Hejsan jag har ett X800gt och jag undrar om någon här vet hur mycket det skulle gå att klocka kortet utan några grafiska buggar!?Jag kör för tillfället 548 på core och minnet!

Av Tommy_h

Nej tyvärr vet inte alla det! Åh fan då ska jag nog ha det kortet i nästa burk!Men hallå eller hur bra presteras det mot ett 7800gt då? Nu känns det som att jag ligger en aning efter..

Av Tommy_h

Va menar du med sluta nu? svara på frågan eller var tyst istället för det där kommer du inte långt med!

Av Tommy_h

ni skojjar va? ett 7600gt presterar väl ändo inte bättre än ett 6800? eller har jag fel nu:s

Av Tommy_h

Det där med Doom 3 kan väl ändo inte stämma! jag kör UQ/ 1600*1200/ AA 0/ och alla andra prylar "on" då har jag mycket spelvänlig fps! och jag sitter på

amd 64 2,2ghz 3200+
1 gig cl3 minnen
x800gt(agp x8) med 548 mhz på både core och minnet! så nu får ni förklara er!

Av Tommy_h
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SCHiZOx86
Så du tycker det vore bra att Svenska Polisen blir av med en väldans massa pengar? Isf måste du vara riktigt pantad, då de pengar de kan förlora kan ha använts till mycket gott i samhället. För att inte tala om att det är skattepengar vilket kommer drabba hela svenska folket. Så tänk till innan du gör ett sådant vidrigt uttalande.

APB däremot bryr jag mig inte om ifall de blir stämda till konkurs.

Att polisen gör mycket bra i samhället tycker jag inte:P det dom gör här är att ta fast folk som kör trimmad moppe men de har ta mej fan inte tid att ta fast tjuvarna som snodde en polares fars lastbils värd miljoner!!!

Av Tommy_h

Kraven är ju ganska höga men alla ni som skriver svar utan att veta vad ni pratar om kan stoppa upp nått!!!

Som många andra redan har sagt så stänger ju Vista ner mer krävande processer när du ska spela till exempel!