Inlägg

Inlägg som Loika har skrivit i forumet
Av Loika

Annonsen är avslutad

Av Loika

KFA2 GeForce GTX 1080 EXOC

Säljer mitt förra grafikkort då jag nu uppgraderat. Inköpt 2017 och bara använts för gaming. Går tyst och fint, google kan berätta vad ett rtx1080 är kapabel till! Kan antingen hämtas i Sala i helgen, eller skickas. Har ej kvar orginalkartongen utan skickar den isåfall väl inpackad i en nyare gpu-kartong. Budningen avslutas 27 januari kl 20 och jag förbehåller att sälja till vem jag vill.

Läs hela annonsen här

Av Loika
Skrivet av Allexz:

Men suck på din hyresvärd.

Be dem ta sin late röv till din lägenhet och hjälpa dig med problemet. Det är väl därför man är hyresgäst

Det blir prat med honom!

Skrivet av holo:

Är vattnet som kommer ut varmt eller kallt? svagt dropp eller ordentligt rinn?
kommer det varmt vatten så borde ju elementet värmas upp om det inte är så dåligt tryck att det inte orkar fram eller nåt märkligt stopp efter luftningen.
Oavsett så är det väl inte hyresgästens ansvar direkt. Är det ens normalt att låta hyresgäster lufta ur elementen?

Vattnet som kommer ur är mycket och kallt, bor längst upp. Så förmodligen har du och Edson rätt i att trycket orkar inte leverera varmt vatten till mina element.

Av Loika
Skrivet av FlyingFinn:

Antagligen är det nålen under termostatvredet som kärvar, hade såna bekymmer med elementen i min gamla lägenhet som var byggd på 60-talet. Man plockar loss vredet komplett med basen och pillar lite på nålen så funkar det tills nästa vinter om man har tur.

Ah, tack för tipset!

Av Loika

Hur luftar man detta element? [bild]

För att göra en lång historia kort, elementet är kallt och jag hyresvärden säger lufta det, men när jag luftar så kommer det endast vatten som det ska, men elementet förblir kallt. Ska ens luftningen sitta mellan termostaten före elementet? På de mindre elementen i hemmet sitter luftningen längst bort från termostaten. Ska man lufta på ett speciellt sätt? Tack på förhand //frusen person

Bild

Av Loika

Ni har helt rätt, det är inspelningstid jag syftar på!

Av Loika

Ljud och "warmup period"

Mina gamla Denon D2000 som har varit mina huvudbyglar till pc-ljudet sen 2014 har blivit slitna, och ersättarna blev till slut ett par Shure 1440 som var på rea. Får hem dem, kopplar i dem och ser fram emot att optimera ljud hela kvällen. Men ljudet är svagt, som att någonting håller dem tillbaka. Spelar upp i alldeles för hög volym, jo tack där sitter ljudbilden som den ska, men volymen gör ont i öronen. Sitter och funderar flera kvällar om jag helt enkelt får anpassa mig till att ljudet ska låta som en laptop, accepterar att jag överdriver och fortsätter använda dem. Femte dagen inser jag vad jag missat! Nu låter de fullfjädrade, inget mer 2w-laptop ljud utan rika toner i både bas och diskant.
Jag lärde mig en gammal läxa igen som jag tror jag googlat 2014: Ljudspelare har en "warm-up period" innan de når fullt flås, och du bör låta dina hörlurar (eller högtalare), stå och spela ett par dygn innan de låter som de ska. Hade glömt det för att jag misstänkt det vara skrock, men är lite visare nu.

Ps, ge era ljudenheter en chans att spelas in.

Av Loika
Skrivet av LinusG:

Men jag har ju en gen 11 CPU?

Markerade fel mening, jag skulle markera att första sloten m.2 inte stöder pcie 3.0 som din disk jobbar i. Flyttar du disken till nästa m.2-slot borde datorn starta.

Av Loika

https://i.imgur.com/IfJT2YX.png

Om du har satt din m.2 i första sloten så bootar den inte, du måste flytta disken till en annan slot.

edit: Drog röda strecket vid fel mening, första sloten m.2 stöder inte pcie 3.0, så flyttar du disken borde datorn starta

Av Loika

Användare: @anon34443
Typ av affär: Perssonabbe sålde
Tillvägagångssätt: Frakt
Produkt: Asus Essence STX II

Positivt:
Smidig kommunikation, väl inslaget paket inför frakt. Produkt fungerar som den ska, originaldelar följde med. Toppsäljare!

Negativt:

Slutbetyg: 5/5

Av Loika
Av Loika

Skulle gissa på att ett dammfilter nuddar en fläkt, som föregående talare sa så prova stoppa varje fläkt, en åt gången tills du identifierat vilken.

Av Loika

Om kunden anslutit skärmen till geforce-kortet, får hon bild om hon kopplar in den i interna? Hade ett liknande problem tidigare i år: Byggde ihop en dator som fungerade till 100%, åker sedan ut med den till vännen som ska köpa den och plötsligt svart skärm. Efter felsökande (fick bild via moderkortets hdmi) så upptäckte jag att i bios att med Primary Graphics Adapter inställt på interna grafikkortet, så startade inte geforce-kortet alls mer än första gången datorn startades efter ström kopplats in.

Av Loika

Eftersom det är både på dator och telefon låter det mer som ett fel hos Facebook tyvärr, har du anmält ett fel på hemsidan så kommer någon titta på det

Skickades från m.sweclockers.com

Av Loika

Har du tittat i aviseringsinställningarna på facebooks hemsida? Push-notiser är de notiser du får i telefonen, de ska vara aktiverat på allt.

Av Loika

Du kan spara 1000kr om du beställer grafikkortet från annat håll, t ex: https://www.netonnet.se/art/datorkomponenter/grafikkort/nvidi...

Annars ser det bra ut!

Av Loika

Corsair Vengeance 16GB 3000Mhz DDR4

Mer specifikt CMK16GX4M2D3000C16, säljes pga felbeställning. Är helt nya och oanvända. Kan mötas upp i gävle-sandviken.

Läs hela annonsen här

Av Loika

Sitter du hemma väljer du privat, sitter du på en dator som används publikt (internetcafe, bibliotek etc) kryssar du i offentlig.

Av Loika
Skrivet av lazyhackerz:

Tack, men aldrig i mitt liv att jag betalar 300 spänn för ett plastskal, no way.

Då får du beställa från kina:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1311.R1...

Av Loika

Jag provade byta en noctua till be quiets silentwings, kan säga att jag bytte ut samtliga noctua till dem, de är tystare och fläktar på lika bra!