Inlägg

Inlägg som Flippin har skrivit i forumet
Av Flippin

Skulle bli förvånad om de har sådan enkla buggar. Men allt kan hända såklart

Har jobbat med utveckling där för några år sedan och datumhanteringen då var stabil.
Sedan beror det givetvis vilket system eller förmån det gäller. Finns ju rätt många.

Av Flippin

Det bästa är ju givetvis om man kan börja spara så tidigt som möjligt och över lång tid. Man behöver inte vara speciellt intresserad heller. Månadsspara det man har råd att avvara, ISK konto, indexfond av något slag. Börsensavkastning på index sedan start är väl mellan 6-8% per år i snitt. Tror SAVR har billiga fondavgifter vilket kommer påverka slutresultat en hel del.

Att börja spara vid 30 är ingen fara då är det ju ändå 35 år till pension.

Av Flippin

Intresserad av att bara sälja NUC? Om den inte är såld redan då?

Av Flippin
Skrivet av JohanFlodqvist:

I ärlighetens namn tycker jag att det är ett jävla gnäll på små skitgrejer. Inet har en av den trevligaste kundtjänsterna i landet, men likförbannat är det bara en massa gnäll för att folk inte kan få EXAKTA svar om sina grafikkort som Inet säljer mer eller mindre utan att tjäna några pengar, i synnerhet inte när de måste betala för alla kundtjänstmedarbetare som ska ta hand om alla 787 personer som hör av sig och frågar om sina grafikkort.

Så nej, ingen stor grej och nu fick du ta skiten för en allmän känsla jag haft gentemot allt gnäll här på forumet på sistone som jag absolut inte tycker är befogat.

De får in korten på måndag på sitt webblager enligt mailet. Varför då inte svara på måndag vet vi säkert tilldelning. Håll koll på din orderstatus. Dra ut ett mail till alla som fått igenom en order mer information vad som gäller så slipper man onödiga frågor på kundtjänst. Inget gnäll ser bara lite potential till att förbättra😀

Av Flippin
Skrivet av JohanFlodqvist:

Fast du kan ju mycket väl ha varit den 41a som beställde så dom sa nej tyvärr, sen avbokade en person och då fick du ett kort.

Ja möjligt scenario men kundtjänst sa jag kunde se att jag inte blivit tilldelad på ordern. Den hade status obekräftad. Den har fortfarande status obekräftad efter mail nr2 där det stod jag blivit tilldelad. Det löser sig säkert men lite förvirrat bara😀

Av Flippin
Skrivet av Felixark:

Kanske lite svårt ha koll på allt när de får in så sjukt många beställningar och de bara finns ett fåtal kort och sen så ska kolla upp vilka som la sin order först och sånt.

Men om man får 2 olika svar inom några timmar så tycker jag inte man har koll. Känns som att det finns förbättringar att göra gällande kundkontakten. Nu blev det till det bättre. Om det hade varit tvärtom så tror jag många blivit besvikna. Ingen stor grej men bara en åsikt i dessa tider😀

Av Flippin

Lade beställning på Inet. Mailade kundtjänst idag och kollade om jag fått tilldelning. Tyvärr inte fick jag som svar. Lite senare idag kom mail att jag fått tilldelning och kortet ska skickas nästa vecka. Snacka om förvirrat. Tycker man kunde ha lite mer proffsig koll.

Av Flippin

1400 kr för alla 3 diskarna

Av Flippin

Vet du om telefon är låst till någon operatör?

Av Flippin

Beställde ett EVGA GeForce RTX 3080 10GB FTW3 ULTRA 2020-10-19 på inet.
Det kom idag. Gick rätt snabbt endå.

Hur levereras spelkoden ni som fått era kort?

Av Flippin
Skrivet av Shudnawz:

Skicka det till mig istället, jag kan tillochmed betala frakten.

Ja det var lite mer bildligt än faktisk handling😊

Av Flippin

Sjukt laddad! 1080TI åker på tippen!

Av Flippin
Skrivet av Wikai:

@Flippin: 3600 MHz med så låg CL som möjligt.

Skrivet av Jonas79:

Dessa är det värsta jag hittat.

16GB TeamGroup Dark Pro 8Pack Edition DDR4-3600 DIMM CL16 Dual Kit
https://www.mindfactory.de/product_info.php/16GB-TeamGroup-Da...

Caseking tar 249.90 Euro för samma kit.
https://www.caseking.de/team-group-dark-pro-8pack-edition-ddr...

Ok tack ska kolla!

Av Flippin

Vilka är de bästa minnena man kan köra på X570 med nya Ryzen?
Tänkte 2*8 GB

Av Flippin

Ryzen 3600 för 2349:- på Netonnet i Sundsvall. 2 i lager

Av Flippin

Användare: @Zerilia
Typ av affär: Jag sålde
Tillvägagångssätt: Skickade med spårbart brev
Produkt: Corsair Vengeance 16GB 2666MHz DDR4 SDRAM SO-DIMM
Betalning: Swish

Positivt:
Snabb betalning
Bra kommunikation

Slutbetyg: 5/5

Av Flippin

VR statsningen är ju en liten del i misslyckande.

Det stora problemet är att man började utveckla The Walking Dead i egna motorn Valhalla som inte höll måttet. Utvecklarna påpekade även brister i Valhalla motorn men ledningen vill inte lyssna utan körde på för döva öron. Efter 3 år så hoppa man över till Unreal Engine och försökte göra klart spelet där på 1.5 år och det blev inte bra. De anställda fick slita som fanken med övertid för att överhuvudtaget få ut ett spel har jag hört.

Så skulle säga att ledningen gjorde ett stort fel att inte byta motor tidigare och inte vara lyhörda för personalen. Total brände man ~400 miljoner på motorinköp och utvecklingskostnader under 5 år på The Walking Dead. Sedan floppade spelet och kassan började sina.

Även dåvarande VD Bo Andersson och dåvarande CFO Sebastian Ahlskog gjorde väl en tvivelaktig försäljning av aktier innan spelat släpptes ochså. Som sedan ledde till razzia på Starbreeze och granskning av de 2 herrarna från finansinspektionens sida. Detta bidrar ochså till en sur avslutning i denna historia.

Av Flippin

@Zilanto:

japp de blev sålda till Zerilia som bjöd 700 kr

Glömde att posta i tråden.

Av Flippin

@Zerilia:
Tror skillnaden inte är märkbar faktiskt men du får fråga i forumet eller kolla runt vad de säger på nätet. Hur mycket minne har du idag?

Av Flippin

Noterat.

Kan budgivning på torsdag 20.