Inlägg

Inlägg som Nakai har skrivit i forumet
Av Nakai
Citat:

Ursprungligen inskrivet av plastjolle
Råkade trycka in ventknappen när farsan kom in i rummet. Guildpolarna fick sig ett gott skratt på det.

"Är alla klara, ska vi gå in?"
"Neeeeee, inte just nu! Eller jo fan, stek på några köttbullar till mig!"

haha den där var fan bra. Många andra i den här tråden måste seriöst stänga ner datorn och ta en promenad ett par gånger i veckan.

Av Nakai

Jag tror att Halo är den enda som kommer vara värd att se. Fattar inte Uwe Boll att folk inte tycker om hans filmer? Hans filmer borde ju vara olagliga och han borde få böta för att han gjort såna där skitfilmer.

Av Nakai

GC: Baten Kaitos
PC:bf2

Av Nakai

eller så kan du köpa en wavebird(trådlös), kostar lite mer men de kanske e värt d

Av Nakai
Citat:

Ursprungligen inskrivet av matte010
Det fungerar på helt opatchade versioner, ja. Inte på patchade. För er som har tillgång till bredband och vill testa vapen innan ni bestämmer er för att låsa upp så finns ju faktiskt "global unlocks"-servrar.

ja trodde EA skulle blacklista alla som låste upp vapen(iallafall privata servers) men d kanske inte gäller rankade servers. Men ja har iallafall aldrig haft alla vapen upplåsta på en rankad server men d kanske är jag som är inne på skräpservers

Av Nakai
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Icetec
Hur ska man spöa den där första killen man möter egentligen? Han som är norse. Han skickar ut tre arméer direkt när hans första tre har dött, och alla i mina byar är skitsura trots att dom inte har några needs ö.h.t. Vad ska man ta sig till?

hmmm. ja fick hans folk att emigrera in i min stad som ja hade byggt en mur runt. har du tagit över nån by? för ifall du har det så borde du bygga en mur runt den. Jag har dock ingen anning om varför dina bybor e sura, du kanske byggt ett armory mitt i stan, bybor gillar inte det tror ja (nån som man konfirmera ifall d stämmer?)

Av Nakai

hur länge håller ni på?? för ja vill ju inte missa ''american dad''. men ifall ni avslutar före 21:30 så kommer ja en annan dag.

PS. skitbra ide

Av Nakai

ja har samma problem. Musen,datorn å ljudet börjar lagga, det händer när ja ser på film. Jag har ingen anning om vad jag ska göra.

Av Nakai
Citat:

Ursprungligen inskrivet av badbolll
Du klarar detta, kämpa på!

inshallah

Av Nakai
Citat:

Ursprungligen inskrivet av PlastAnka
Jaså har du spelat Black and white 2?

ja d har han, han har spelat Starcraft:ghost åxå. Så de så

Av Nakai
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr.Schnucky
Bra metafor eller vad man kallar det.

Jag tror att Ulf är pedofil dock.

hahaha *kom hit mina små barn å smaka på korven*

Av Nakai
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sim
Jag försvarar ingenting. Innan diskussionen hade jag ingen speciell åsikt om EA. Jag var bara nyfiken på varför det finns så många tomtar som inte gillar EA. Efter att tråden har kommit igång har jag fått höra flera olika åsikter, vissa genomtänkta och vissa som inte sträcker sig längre än "Öh. Du är trög!!11"

Nu efter över 100 inlägg och många olika synpunkter har jag skaffat mig en egen uppfattning om situationen. Det kan vara att jag är äldre än de flesta här och vet kanske hur världen fungerar. Företag består inte av godhjärtade små älvor som gör allt för sina konsumenter. De vill tjäna pengar och det är inget konstigt med det. Så länge de samtidigt gör jäkligt bra spel så får de tjäna och köpa upp vilka företag som helst för mig. Kanske har jag större förståelse för fenomenet som kapitalist och programmerare, kanske är jag bara smartare än majoriteten av medlemmarna här. Skit samma vilket, jag ville skaffa mig en egen uppfattning och det har jag gjort.

Jag ser fortfarande framemot bra argument mot EA. Bara de inte är ännu fler upprepningar än de vi har hört hitills, för i ärlighetens namn så spelar det ingen roll hur många som klagar över att de tvingar sina anställda att jobba hårt eller att de släpper expansioner som säljer bra, det rör mig inte ryggen.

det är bra argument mot EA som räcker för många men tydligen inte för dig(menar inget illa, alla har rätt till en egen åsikt å ja respekterar din).

Av Nakai

bf expansions har inte precis varit dom bästa men vi får se ifall ja köper det eller inte

Av Nakai
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sim
Och här har vi ett exempel på hur Blizzard utvecklat sitt spelkoncept.

World of Warcraft
Warcraft III: The Frozen Throne
Warcraft III: Reign of Chaos PC
Warcraft II: Tides of Darkness
Warcraft: Orcs and Humans
Warcraft III: Battlechest
Warcraft II: Beyond the Dark Portal
Warcraft II: Battle.net Edition
Warcraft II: The Dark Saga

Att det görs expansioner och uppföljare är inget nytt, inom något företag ska du se.

sant sant, men jag ser och märker iallafall skillnad när ja spelar en expansion till warcraft spelen vilket är mer än vad jag kan säga om ''the sims'' serien.

Av Nakai

här är en lista på alla the sims spel och expansions som ja kan hitta (ursäkta ifall ja missat nått)

the sims
the sims:hot date
the sims:vacation
the sims:unleashed
the sims:superstar
the sims:makin magic
the sims:house party
the sims:livin it up
the sims 2
the sims 2:nightlife
the sims 2:university
+ en hel del konsolbaserade spel.

Och d ja undrar är, hur varierande e dessa spel egentligen?
EA har lyckats med att sälja s**t, klona den, och sålt den igen 1000 gånger om

Av Nakai

hej mackan kolla mig sig

Av Nakai

ja håller oftast tyst men ibland när ja lyckas ta någon som dödat mig x antal gånger kan d hända att ja säger saker som ''känn dig våldtagen''. men d händer sällan.

Av Nakai

när det börjar gå dåligt i typ bf2 eller nått så börjar ja mumla lite tyst för mig själv om hur feg motståndaren är och hur mycket dom baserapear