Inlägg

Inlägg som Squallie har skrivit i forumet
Av Squallie

Nån som vet om även Doom VFR fått stöd för Rift?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Squallie

Vi kör endast git

Skickades från m.sweclockers.com

Av Squallie

Förstår inte heller varför den ska klara android-appar.

Angående spakarna så håller jag med om att dom är ganska dåliga vid stationärt spelande framför TVn, där ligger dom långt efter standarden man är van med. Men å andra sidan så är det väl dom bästa spakarna som finns om man istället jämför med bärbara enheter, så av den anledningen är det lite lättare att acceptera.

Själv använder jag alltid Pro kontrollen när jag spelar på TVn, dom spakarna är bra!

Av Squallie

Nä jag delar inte någonting på Facebook. Jag använder inte Facebook öht.

Av Squallie

@Vissii: Comviq har ju fortfarande P20 som månadens mobil. Så om du är beredd att binda dig på 2år så får du ju den för bara 2400kr (100kr/mån i 2år).

edit: förlåt missade biten att du inte gillade P20, haha. då var det inget.

Av Squallie
Skrivet av AndreaX:

Är man van vid kontroll så kan handling i rörelse funka bättre iom att det känns mer intuitivt. Det har inget att göra med vad som är bäst rent tekniskt utan sitter i ryggraden sas.

Tror fördel eller ej hänger mest både på genre och spelstil dock.

Förstår inte vad du menar med det första där.

Men ja det är såklart olika stor skillnad beroende på genre. Men skillnaden är stor i Quake, har svårt att tänka mig att man kan röra sig lika fritt och precist och vända sig lika snabbt och samtidigt ha samma precision i skotten med handkontroll. Spelen är ju extremt snabba och sättet man tar sig fram (strafe jump, circle jump osv) passar inte handkontroll.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Squallie

Mer information finns på vår nätplats

Av Squallie

Jag har också minnen specade till 3000mhz. Min dator laddar inte windows varje gång om jag kör dom i oförändrad XMP. Jag har nu först satt dom till XMP sedan sänkt till 2933mhz och höjt volten litegrann, då funkar det att starta datorn varje gång.

Problemet är samma som för dig att det är bara uppstarten förbi bios som krånglar, när windows väl börjat ladda så är det inga problem sen oavsett vad jag gör med datorn.

Av Squallie

Har du provat deras viabox eller vad den heter? Nu var det länge sedan jag gjorde det men då när den kom så hade den mkt bättre kvalité och kanske främst flyt (50-60hz) jämfört med att streama på andra enheter.

Nån som har erfarenhet av det idag?
Nehe nu läste jag att dom har lagt ner boxen...

Skickades från m.sweclockers.com

Av Squallie
Skrivet av s0sdaf:

https://www.gamespot.com/articles/why-quake-champions-isnt-co...

Xbox One har ju för övrigt stöd för mus/tangentbord numera också.

Aa, men det har Playstation haft stöd för länge (minst två generationer, kanske alla fyra?), problemet är nog att folk inte vill använda det på konsol. Eller utvecklarna tror iaf det. Unreal Tournament hade ju t ex stöd för det till Playstation.

Då blir det ju tjafs om att det är en fördel att använda mus och tangentbord istället, och hela spelet är balanserad runt att man har det. Vissa karaktärer har unika egenskaper i sitt rörelseschema som skulle vara mycket svårare att utnyttja med handkontroll t ex. Utöver att Quake är väldigt snabbt som det är.

Men det är klart att det skulle gå att spela med handkontroll också, om alla gör det. Men man skulle inte spela spelet riktigt som det är tänkt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Squallie
Skrivet av hACmAn:

Ja då kanske ID kan porta Quake Champions till konsol de sa ju att det var avsaknad av 120hz som det var pc exklusivt.

Har du källa på det? Tror snarare dom menade både mus/tangentbord/hög uppdateringsfrekvens(och prestandan för den), flera olika saker som hör till pc snarare än konsol.

Av Squallie

Kul initiativ! Skulle gärna hoppa in men har för lite tid just nu för det tyvärr.

Förstår att ni vill börja med vanilla versioner till en början men föreslår att köra CPMA (eller kanske OSP) mod till Quake 3. Det är ju bara förbättring av vanilla Q3 snarare än något nytt så det kan ersätta vanilla helt och hållet.

Av Squallie

Vet att det inte är ett alternativ för alla men som någon sa i en annan tråd så har comviq P20 som månadens mobil vilket innebär att den kostar 2400kr om man binder sig på två år.

https://webbutik.comviq.se/huawei-p20.html

Av Squallie

"Båda modellerna är certifierade enligt DispayHDR 400, vilket innebär en maximal ljusstyrka på 400 cd/m²"

Bara en liten detalj men tycker det låter lite fel, som att ljusstyrkan inte får överstiga 400. maximal ljusstyrka på minst 400 borde det väl vara?

Av Squallie
Skrivet av Nivity:

Jag har fått massvis paket skickade med DHL ifrån Korea och Japan, har aldrig någonsin betalat några 125kr kan jag ju säga.
Dyraste jag betalat var 123:- har jag för mig (totalt då med hantering+moms), det var 2 möss med deklarerat värde på över 100$.

Här i tullverkets exempel står det 125kr iaf.
http://www.tullverket.se/sv/privat/avgifter/allmantomavgifter...

Konstigt att betala 123kr tot på över 100 dollar när bara momsen är betydligt mer än så. Men bra för dig!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Squallie
Skrivet av lord_vasagos:

Problemet ligger lika mycket hos post mord för det lär knappast kosta 75kr att skicka ut mindre försändelser när man annars kan skicka samma inrikes för 20kr och hade man agerat smart hade man kunnat tjäna ganska bra på kina saker

Inrikes har ingen hantering av moms osv.

Skrivet av Nivity:

Spelar detta någon roll nu ?
Kinapaketen är typ icke existerande nu och sen tar postmord ut 75kr handläggningsavgift vilket är högre än någon annan speditör i Sverige.

Och ja jag vet att det är det administrativa, men 75kr är rätt högt, så den lilla nu förlorade frakten borde det finnas gott om utrymme för där.

Jaså? Vad tar dom andra ut? Trodde att det var 125kr som gällde innan, vilket ju är mer och inte mindre.

Av Squallie
Skrivet av GuuFi:

Vill bara försöka göra TS medveten om att det inte blir någon wow-upplevelse bara för att man köper Pro, det skiljer ändå mycket pengar mellan modellerna.

Och jag ville göra honom medveten om att det inte krävs en 4K-tv för att utnyttja Pro. Sen är det inte självklart att köpa Pro för alla ändå det håller jag absolut med om, men jag hade gjort det.

Av Squallie
Skrivet av TotalF:

Har inte tv att köra en pro på så drog till på en vanlig. Ny tv? Nej. Why? Because wife.

Personligen hade jag köpt en Pro även med en 1080p TV. Man kan få supersampling och bättre prestanda osv (beroende på spel).

Av Squallie

Om du bara är på första året och redan tappar intresset och är kluven så skulle jag nog hoppa av. Det är så tidigt så då förlorar du inte så mkt på det, istället för att gå 2-3år till och komma fram till det då istället.

Av Squallie
Skrivet av inquam:

Men det finns ju flera spel som kräver Steam och ändå kört tex Denuvo vilket känns lite kaka på kaka.

Anledningen att man väljer att ha Denuvo eller liknande är väl för att Steams DRM är för dåligt. Varför man väljer att ha både och vet jag inte, men varför inte.