Inlägg

Inlägg som Squallie har skrivit i forumet
Av Squallie
Skrivet av tfwo:

Funnits sony walkman lurar länge ju som inte är smartphones som har riktigt bra mp3spelare

Jag hade en Sony Walkman telefon men bar ändå runt på en mp3-spelare för ljudet var inte tillräckligt i telefonen. Har kvar den mp3-spelaren fortfarande och den har bättre ljud än min nuvarande telefon också, men nu är skillnaden i ljudet mycket mindre och jag vill kunna streama så använder telefonen ändå såklart.

Men visst, det fanns redan då och fungerade.

Av Squallie

Kringgår eller bara helt enkelt ignorerar?

Av Squallie

Zowie EC1, gillar den! Enda jag önskar är att den hade tumknapparna längs nedre kanten men verkar vara ont om möss som har det nu för tiden?

https://zowie.benq.com/content/dam/game/en/product/mouse/ec1-a/g...

Av Squallie

Någon annan som har problem med att bilden stannar upp i nån sekund ibland i Netflix? Kör 1080p och det händer typ 0-3ggr i timmen ungefär.

Av Squallie
Skrivet av frong:

Rocket League

Just detta spelet var känsligt för mig med min förra dator. Dock var det nog GPU som strulade då, men ändå oväntat. Antar att det blev konstigt med strömmen när spelet inte är så krävande eller något.

Av Squallie
Skrivet av epaaj:

Dålig språkdesign men det är väl försent att åtgärda nu.

Jag tycker du ska göra ett försök!

Av Squallie

Hoppas verkligen att amd skärper till sig lite med sina grafikkortssläpp så man kan undvika Nvidia nästa gång det är dags. Har som tur är inte köpt gsync skärm ännu.

Om Nvidia vill ha egna namn på korten så tycker jag att dom kan få nya namn istället för att amd ska tvingas få nya.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Squallie
Skrivet av Yomster:

Oavsett hur man vänder och vrider på det så får kollegan ledigt när han vill men det blir bäst för alla om det är ledigt för semester han får.
För din del blir det inte så kul för du får inte de veckorna du vill men det är inte mycket att göra åt när lagen är som den är vad gäller föräldraledighet.

Bättre för alla vet jag inte. Det är väl bättre för honom ifall kollegan tvingas ta föräldraledigt för detta äter upp föräldradagar vilket betyder att kollegan får slut på dessa och inte längre kan använda det kortet i framtiden. (man måste ta ut minst 5 dagar i veckan för att få vara helt ledig efter att barnet nått en viss ålder)

edit: såg nu efter jag postat att detta tagits upp redan.

Av Squallie

Och Nvidia kommer ju såklart inte hoppa på någon öppen standard. Dom ska ju försöka börja sälja "egna" "TV apparater" nu istället, vilket stärker det antagandet.

Av Squallie

@Returtony: Vet inte om du missade det men TVn är 4K. Vill man köra i 120hz behöver man dock köra den i 1080p.

Av Squallie

@pa1983: Ah okej det hade jag ingen aning om. Jag var ny på datorer då och köpte faktiskt ett TNT2 AGP först, kom hem och insåg att det var fel port för min dator. Så åkte tillbaks och bytte det till ett Voodoo3 som hade PCI. Men det blev ju bra tillslut!

Av Squallie

Vi hade en hem-pc med PII 350mhz, den hade inte AGP port så mitt första kort blev ett Voodoo3 2000 PCI. Var nöjd med det.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Squallie

Jag har precis tagit upp Zelda botw igen så det blir väl det, men mest blir det saker i #livet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Squallie
Skrivet av ipac:

Så knepigt är det inte... Det skulle väl vara att en del tror/trodde att lanseringen av Pascal oxå innebar ett nytt namn-schema där man gick från YXX till Y0XX.

Där då Y=1 indikerade en ny-start. Och Y=2 då skulle vara nästa generation på det. Fullt logiskt, i motsats till vad vissa här hävdat....iaf om man har för vana att räkna "1,2..."

Att nvidia skulle hitta på något så revolutionerande som att byta namn-schema verkar dock ha ställt till det för många Sweclockare, tänk att man ska behöva tänka utanför boxen på det sättet, så det är nog bäst att nvidia håller sig till YXX, uppenbarligen mångas cirklar som blir rubbade annars.

Skickades från m.sweclockers.com

Det konstiga är ju att anta att dom byter namnschema. Man antar väl att dom inte gör det tills det faktiskt har hänt?

Av Squallie

När jag hade 60mbit med vdsl så fick jag faktiskt ut 63, så man kan få mer t.o.m.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Squallie

Länken för BFI var fel, här är det: https://youtu.be/zAjZcjm-yi8?t=4m53s

Av Squallie

Ingen variabel uppdateringsfrekvens antar jag?

Av Squallie

Jag har gått ur kyrkan och vi ska bara ha namngivning för vårt barn nu. Det blir ingen stor ceremoni utan mer som en lite större/avancerad fika. Detta mest för att släkten jag inte träffar i vanliga fall ska få ett bra tillfälle att komma och träffa barnet om dom vill.

Förstår inte varför man ska ha dop eller konfirmera sig om man inte är troende.

Av Squallie

http://www.hyresnamnden.se/byta-lagenhet/

"En hyresgäst har rätt att byta så snart han eller hon har ett löpande förstahandskontrakt. Hyresgästen behöver alltså inte ha bott en viss tid i lägenheten innan han eller hon kan byta sin lägenhet. Detta under förutsättning att hyresgästen uppfyller de förutsättningar som anges i lagen."

http://www.hyresnamnden.se/Byta-lagenhet/Forutsattningar/

"Hyresgästen har beaktansvärda skäl till exempel när han eller hon behöver en större lägenhet, en lägenhet med lägre hyra eller en lägenhet som ligger närmare arbetet."

Av Squallie

@pege75: Dom vill nog sköta support på så få produkter som möjligt.