Inlägg

Inlägg som Squallie har skrivit i forumet
Av Squallie
Skrivet av Ozzed:

Samsung är ett företag med miljarders miljarder kronor i omsättning. Jag tror att de har råd med utrustning som mildrar effekterna av ett strömavbrott.

Om dom har råd eller inte behöver ju inte vara intressant. Om det är mer kostnadseffektivt att förlora 11% av produktionen en månad nån gång ibland jämfört med att varje månad varje år ha ordentlig backup så kommer dom ju att välja det förstnämnda såklart.

Av Squallie

Min XPS15 9550 låter bara mycket om jag belastar ordentligt, t ex spel. Dock har jag med 1080p skärmen.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Squallie

Om du menar för spel så är dom nog ganska lika. i5an förmodligen lite bättre, men å andra sidan är den dubbelt så dyr, så i3 bättre köp prestanda per krona.

Men tänk på att dessa fungerar inte med samma moderkort, så beror också på vilket moderkort du vill köpa/vad dom kostar.

Ska du köpa och väljer i5 så köp den nya istället? 8400 eller 8600k

Av Squallie

Kan dom inte lägga energi på att göra nya 1440p 144hz skärmar med bättre bild och HDR stöd istället?

En upplösning man faktiskt har en chans att driva och som räcker långt för 27".

Av Squallie

Jag kör samma moderkort och har inte problem med ljudet ut men däremot har jag ganska låg volym på mic ingången, så jag behöver köra mic boost för att det ska bli lagom. Är det något man kan lösa utan mic boost så man behåller kvalitén bättre?

Av Squallie

PixelJunk har några trevliga coop-spel.

PixelJunk Monsters , Charmigt tower defense som är bra.

PixelJunk Shooters , Styr små skepp där man skjuter fiender och ska rädda människor. Också bra och ganska lugnt tempo.

Dom har några fler också, några jag inte provat, men dessa två bör ni kika på iaf.

http://store.steampowered.com/search/?term=pixeljunk

Av Squallie
Skrivet av improwise:

Sen blir det väl lätt en viss hyesteri kring uppdateringsfrekvens och så kan jag tycka, det var inte länge sedan som FHD@60hz var the shit och så mkt bättre än allt annat

Nej fy, jag satt med min CRT i 120hz till år 2012 när jag köpte min första 120hz LCD.

Av Squallie

Om CPU kör i 100% så är det förmodligen därför GPU inte gör det. GPU får vänta på CPU.

BF1 är ganska krävande för CPU. Vad har du för fps? Vilken upplösning/grafikinställning?

Av Squallie

Behöver mining mkt minne på korten? Vore ju bra om dom kunde öka takten utan att bli begränsade av minnestilverkning.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Squallie

Bor med sambo och ett barn i hyresrätt i Uppsala, hon är student och hemma med barnet så hon har begränsad inkomst just nu. Men vi lägger ca 35% av totala inkomsten på hyra och förråd, parkering, bredband osv.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Squallie

Samma här jag använder det endast för shadowplay-inspelning och drivrutinsuppdatering. Men jag gillar det.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Squallie

Har du möjlighet att prova kortet i en annan dator?

Installera om Windows?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Squallie

@Tacomix: Minns inte vad S01E02 var för avsnitt men jag minns att jag tyckte första avsnittet inte var ett bra avsnitt att starta serien med. Så jag föreslår att se några fler.

Av Squallie

@SeF.Typh00n: "eller så länge lagret räcker." har man redan fått en kod så borde ju den fungera eller? förutsatt att man gör det i tid då förstås.

Av Squallie
Skrivet av Starric:

Men, nu har de ju alltså gått igenom en nummerserie. Då kan det ju likaväl komma en ny nu. Precis som att de efter 9800 började med nuvarande istället för att släppa 10800.

Ja visst kan dom göra det. Men det var ju troligare att dom skulle gjort det efter 900-serien isåfall och inte först gå upp till fyrsiffrigt för att sedan hitta på något nytt.

Av Squallie

För mig är problemet snarare tvärtom att det kan vara lite svårare att trycka på knappar som ligger för nära kanten, antar att dom sänkt känsligheten för att man inte ska råka trycka på saker.
Men det funkar okej, det värsta med det böjda är ju att bilden blir böjd och mörkare/fel färger längs kanterna.

Av Squallie

Har en S8+ och saknar dom framåtriktade stereohögtalarna som jag hade på Sony Z2. Men förstår inte riktigt vart stereohögtalarna sitter på S9?

Eller är det bara stereo i porträtt läge?

Av Squallie

Att det är mer i menyer och när man laddar banor etc är för att det brukar vara högre fps då och högre fps ger (oftast?) mer spoltjut. Du kan ju som molliz säger sätta en maxgräns för fps för att försöka minska tjutet.

Av Squallie

@cooldude: Som sagt så sparas din level lokalt så om du raderar filerna så nollställs detta. Men den har inget med matchmaking eller något att göra. Det viktigaste är din rank och den påverkas inte.

Antar att du kan testa bara radera filerna i Config-mappen medans du behåller filen i SaveData-mappen, så kanske du får önskat resultat.

Av Squallie

Din level, loadouts och endel statistik osv sparas lokalt i filerna på din dator så raderar du dom så blir du av med det med. Rankingen online osv är sparat på servern däremot.