Inlägg

Inlägg som MrMadMax har skrivit i forumet
Av MrMadMax

nice pris...är det bra kvalitet?

Av MrMadMax

"geforce 1950xt utbytt kylning."

inte en chans att det är geforce!! ati är det som har gjort x1950xt

Av MrMadMax

jag har 3st seagate 7200.8 (200gb), 7200.9(200gb) och 7200.10(320gb) det enda jag kan klaga på är 7200.9 som knastrar annars är dom andra tysta och funkar perfekt!..Tummen upp för seagate

Av MrMadMax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av magic_shoot
Jag blev egentligen medlem om att jag gillar datorer sen jag var 5 år och så satt jag å hittade denna hemsidan! Åå vad jag blev glad. Så jag satte genast igång med att koppla in min webb kamera och intstallera drivrutinerna. Det första jag gör är tar kort min på dator låda. Inte bara lådan men jag satt och kollade på shg.biz och hittade detta chassiet. Oboy var grymt det var sa jag och det är det. Önskade mej den tills jag fyllde 10 år den 1 september. Sedan klockan 9 på morgonen ungefär så öppnar man "presenten" och jajamensan. Där står det en karton med Aerocool på skrivet.Öpnnar genast kartongen för och se hur den ser ut på riktigt. Ojj shit vad grym och så blev jag super glad. Farsan sätter genast igång efter frukosten med och flytta alla grejer från min gamla låda Sonata 1. visst sonatan är mkt stabilare och så men det är inget jag tänker så mkt på. Kör igång datorn och den är grym. För några månader före så fick jag min "speldator" som var anpassad för mej. CPU: Amd 3600+ MB: Asus m2npv-vm, 2gb.. Den är en ren super dator för mej efter som jag aldrig har haft bättre. Sen blev jag medlem på sweclockers och laddar genast upp bilder på min dator och hörna. Första gången får man 5p tackvare pontus_mri. Sen sänkte dom till 2,2. Men jag var lika nöjd för det. Laddar upp bilder på senaste hur det ser ut och nu! nu säger dom "skaffa dej ett riktigt chassie". Va äcklig dator. Min dator är inte alls äcklig. Jag har ju inte värdens bästa dator för jag tjänar inga pengar och jag behöver inte det för at vara så gammal som jag är. Jag har skrivit rätt mkt nu men det är bara för att skriva hur jag känner mej. Jag är väldigt nöjd med min hörna och dator. Visst, jag får skylla mej själv för alla ska ju tycka vad dom vill. Men jag tror inte det är många 10 åringar som sitter och är datornördar på swec. Ja. Detta var var jag kände för att skriva!! Och kabeldragning, det är ju lätt för en 10åring och göra. Visst det är häftigt men vi som nästan öppnar datorerna 1 gång i veckan kan inte sprätta upp dom hela tiden. Blir för jobbigt då!

vilken historia. Jag hade ett skabbigt "color" nått hette det som var sjukt skabbigt. När jag fick syn på Antec Lanboy så var det min dröm. Men det blev ett bZerk istället. Sen tröttnade jag på fönster och massa lyssande grejor så då blev det ett Coolermaster Centurion 5 som jag är nöjd med. 3 Datorer på några år lite skrämmande vad snabbt utvekligen ska gå.

Av MrMadMax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av swerobin91
a visti fan nu klicka det till när du sa dreamhack vart kan man kolla lite mer fackta om det lanet

google is your friend!!!

http://www.google.se/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%...

Av MrMadMax

varför 2st på 850mb?....det finns minneskort som är lika stora som nagel på lillfingret som rymmer mer

Första datorn? Ja min första dator bestod av

Amd 2400+ Athlon 2.0Ghz
Epox moderkort med allt inbyggt
512mb ram
40gb hd
geforce 5500 256mb
Dvdläsare
19tums crt skärm xD

6poäng

Av MrMadMax

förstora sista bilden så kan man se en färg burk ått vänster..!..nja min färglada dator har jag blivit för gammal för..men klart man har haft en sån burk

Av MrMadMax

var har du i burken?..och hur mycket liggar dina hd:s på?

Av MrMadMax

ja prov kommer förre mest bilder jag är intresserad av..men alltid ett plus om du skriver vad du tycker om skärmen

Av MrMadMax

ja den ser riktigt snygg utt..en liten recension när du får den kanske?.. alltid schysst att få

Av MrMadMax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Genome
I klassisk vy finns det under Program och Funktioner, men nej, det står faktiskt inte Lägg till/Ta bort i Klassisk Vy. Det står bara Program och Funktioner. Ingenting om att "Lägga till" dock. Du blandade kanske ihop det med Lägg till maskinvara?

Anledningen till att vi påpekar detta är ju det simpla faktumet att du hade fel och ville få det att framstå som att Microsoft var onda för att du inte lyckades läsa ordentligt.

ja okey. men du kan ju inte säga att microsoft inte är onda för dom tvingar folk att köpa nytt operativsystem. för att man ska kunna använda direct x10. och bara slutar att sälja xp. sen att dom släpper ett operativ system utan tillräkligt många drivrutiner och sånt gör inte saken bättre. hade häldre väntat ett år till på vista bara allt sånt hade varit fixat..om en produkt fungerar jätte bra från början så är det fler som rekomenderar det ju, eller hur?. jag tycker ioch med detta att microsoft är onda.

Av MrMadMax

orkar att ni whinnar?...jag har nog haft det på klassiskt läge eller nått ..jag kände inte igen det alls . whatever vista suger imo . ni kan aldrig få mig att ändra det bara windows med sina uppdateringar.

Av MrMadMax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Genome
http://i151.photobucket.com/albums/s155/Genome82/kontrollpane...

Finn felen i ditt uttalande.

"wow" det har dom fixat?..på min fars acer dator så fanns inte det.

Av MrMadMax

Re: Amatör

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tigern78
MrMadMax
Ta och gå en kurs, för det verkar du behöva.
Eller skaffa en skrivmaskin i stället, du verkar ju inte veta vad UAC är för något ens. Jag tycker att Vista funkar bra, har kört det smärtfritt sedan den 27 november utan några problem, dessutom blir det bara bättre och bättre. Det som strulat mest är att inte F-Secure fått fram ett väl fungerande skydd förrens en månad senare.

varför ska jag gå en kurs?..jag är inte det minsta intresserad av det.. Jag tycker xp fungerar som jag vill. Wow om man har vista får man lite extra detaljer i directx10 spel..nä det är inte argument som kan få mig att bytta till vista precis..eller oooh wow allt är i 3d..

sen btw vista skulle väll vara så lätt och sånt?..man ska väll itne behöva gå en kurs för att lära sig ett operativ system?...då är det jävlar mig kasst

Av MrMadMax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kott
Väntade själv en halv evighet innan jag köpte Vista (Home P. 32-bit), främst för att det ej fanns drivrutiner för varken mitt ljudkort eller grafikkort då operativsystemet lanserades. Det negativa med Vista som jag ser det är det relativt höga kravet från hårdvara vilket man märkt på jobbet när man får HP-burkar med 1GB RAM vilket absolut är för lite. Sen att det råder kompabilitetsproblem som givetvis är frustrerande så ska man väl inte enbart lägga skulden på Microsoft.

Personligen är jag mäkta imponerad över Vista hemma (C2D 2.67GHz, 3GB RAM), har inte stött på ett problem sedan jag installerade det för drygt en månad sen.

Självklart har alla människor rätt till sin åsikt, folk får tycka att Microsoft/Windows "suger" hur mycket som helst men att säga att folk "köper Microsofts propaganda" är väl en aning barnsligt.

Vad är det som får dig att ogilla Vista MrMadMax?

det som jag reagerade på första gången jag testade vista på en dator var att så fort man skulle göra nått så skulle vista fråga en "är du verkligen säkert på att du vill" för säkert liksom bara jobbigt och drygt när det håller på så. Sen i kontrollpanelen så finns det inte "lägga till/ta bort program" det finns endast "lägga till". man måste ju få ta bort program om man vill det?.. Sen var det problem när jag skulle koppla upp datorn till det trådlösa. Sen ska vista vara så "duktigt" och föröska finna lösningar till problem. Det är vad jag kommer på nu ska se om jag vågar sätta mig vid den bärbara med vista en liten stund igen då kommer jag garanterat på mer

Av MrMadMax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av WrongTarget
Det beror på vilket X1600 som han hade innan, ett X1600Pro presterar ju sämre än 6600GT till och med. Däremot är det endast lite skillnad mellan X1600XT och 7600GT.

ja det är kalrt ..men ändå men jag hade iallafall inte byttat x1600pro/xt ja vilket det nu än är så hade jag inte byttat det till ett 7600gt . hade nog minst köpt ett 7900gs.

Av MrMadMax

visst det är skillnad på 7600gt och x1600 men inget jag hade uppgraderat till. Hade nog isåfall sparat pengarna en månad eller två och köpt bättre då

Av MrMadMax

den samsungen skärmen som du funderade på kommer du nog bli mycket nöjd med. den hade jag nog köpt..

Av MrMadMax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dundermuppen
Tror inte det finns så många som verkligen bryr sig om din åsikt faktiskt.

Ser man det från den ljusare sidan så fungerar vista mycket bättre som nyfött OS än windows xp gjorde när det kom. XP var en katastrof med sitt nätverksstöd och fungerade knackigt mot microsofts serveroperativ. Vista kunde åtminstone koppla upp sig mot domänservrar och hade hastigheter som påminner om de man får med XP.

jag får väll skriva vad jag vill och vad jag tycker? Jag hade inte xp i början när det kom iheller. Och jag tror inte det är mångs som bryr vad du tycker iheller. Det skiter jag fullständigt i jag skrev vad jag tycker och det var ingen som tvingade dig att skriva hur dom olika var när dom precis släpptes för det vet jag själv. Windows har väll aldrig släppt något som var bra i början. Ingen nyhet liksom.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av MrValle

Tror dom som har problem med vista har rätt så dåliga datorer.

Har kört många beta av vista, som alla sugit hårt och länge jämfört med XP. Men nu när jag satte in retail av Vista så funkar det ljusår mycket bättre än XP nånsin funkat för någon. Helt suveränt OS, kör dessutom x64 av det och alla 32bit program funkar också i det.

Jag har kört vista på både bra och dåliga datorer men tycker ändå det suger än sålänge.

"Vista så funkar det ljusår mycket bättre än XP nånsin funkat för någon. "

Hur kan du veta det?. Stämmer verkligen inte.

Av MrMadMax

vista imo suger. men det kan ju inte bli sämre med detta.