Inlägg

Inlägg som MrMadMax har skrivit i forumet
Av MrMadMax

ja kartongen är ju det viktigaste.. xD

det är ju nice att det räcker med en såpass dålig kylare..kan nog få nice temp med en tredjeparts kylare då ..och fläkten på lågt varvtal!!

Av MrMadMax

varför i helvete har dom satt strömkontakterna på ett sånt dumt viss?
dom är ju rakt upp istället för liggande

Av MrMadMax

shit har du din dator utomhus eller?..Dina temps är något skumma

Av MrMadMax

jag tror alla på sweclocker vet hur p180 ser utt behöver inte lägga upp fler.om ni inte moddat det plz!!

Av MrMadMax

nej usch detta är ju hemskt.. längre kort än ett moderkort är brett är bara så fel. Jag trodde framtidens grafikkort skulle vara små och strömsnåla. Dom glesta elektroniska saker har blivit mindre fysiskt sett men grafikkort är ett undantag. kolla bara tex tv eller mobiltelefon

Av MrMadMax

grymt men inte min smak..

Av MrMadMax

någons som vet temp när man har 4grafikkort?.. xD speciellt det andra uppe ifrån kan ju itne må så bra..när det 3är i vägen för fläkten eller?

Av MrMadMax

dröm jobbet eller mardrömmen?

Av MrMadMax

angånende priset så kommer nog 3870kosta 2200kr och 3850 2000kr ...det är så jag tänker sen om det blir billigare när det komer är ju bara trevligt. men skulle dock inte förvånna mig..

Av MrMadMax

märker att vissa tycker det är oretvist att 8800gt var klcokat. vad fan har det för betydelse?..så mycket på resultatet hade det inte gjort ändå.. Tror många som har ett 8800gts eller bättre har svårt att erkänna att dom gjort ett dumt köp men så är det kortet man köper är inte alltid så himla bra som det är när man köpte det. Vänta bara tills dom nya 8800gts osv korten kommer då kan ni nog bli lugna igen..

Av MrMadMax

vad det inte snack på nån tråd att ett för bra grafikkort måste ha x16 som pcie har men det blir för lite på ett agp kort som har x8?

g1sk3n man behöver inte vara fattig för att vara idiot.. Sen kan det bero på att man inte lägga alla pengar på sin dator som tydligen visa andra gör. Många har ett socialt liv också utanför dator världen och lägger pengar på det med.

Av MrMadMax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av belga
Trevligt.
Gillar Noctuas fläktar, tysta och effektiva. Inte så mycket mer att be om när det gäller fläktar tycker jag. Lite dyra kanske, men värt det om man frågar mig.

Noctuas fläktar, tysta och effektiva utan dioder, krom eller annat blingbling. Det säger iallafall mig att de inte är gjorda för att beundras utan för deras funktion, och för funktion så är estetiskt tilltalande inte ett krav. Precis som att fönster i plast inte är att föredra framför aluminium även om en så liten mängd inte gör någon egentlig skillnad rent prestandamässigt.

men om dom nu inte är till för att beundras varför då inte helt svarta som andra fläktar är?.

Kan inte Sweclockers göra ett test med dom mest omtyckta fläktarna. Jag vill se om Noctuas fläktar verkligen är så satans mycket bättre än tex nexus som är så pass mycket billigare.

Av MrMadMax

ser bra utt..blir spännande att se på resultatet..då får du betyg av mig !!.. kan bli hur coolt som helst bara fantasin och hur nogga du gör det som sätter gränser ;)...Vad tänkte du ha för komponenter i datorn?. En alien på framsidan med lysande ögon.som kanske ändrar färg efter hur varm datorn är?..någon cool och lite hemlig knapp hur man startar datorn?..

Av MrMadMax

visst lätt att ta sig in..men coolt!..

Av MrMadMax
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Funnyvlad
Det är klart att ett sådan grafikkort är en rejäl förbättring över 7600GT men ska du få ännu mer kräm i din burk så skulle jag rekommendera att du skaffar dig en bättre processor ty annars får du en onödig flaskhals.

härligt att det finns folk som skriver "ty"

OT: Ett 8800gt kommer sitta i min dator innan året är slut !

Av MrMadMax

coolt..gärna mer bilder

Av MrMadMax

det var stiligt..gigabytes tidigare chasis har sett ut som "fan" men detta var nice

Av MrMadMax

btw varför har du inte hårddiskarna där nere istället så får du ännu bättre kabeldragning.. Var det svårt att få upp 3600 till 3Ghz och var den stabil då?

Av MrMadMax

håller med alla förutom toozee97 .. =O

Av MrMadMax

Min dator heter Morris som min katt pga att när jag skulle installera xp så kunde man inte skriva in Max ..testa själv =O..jaja