Inlägg

Inlägg som [IND] RoniN har skrivit i forumet
Av [IND] RoniN

Jag körde på z906 som start på den projektorn, och vart riktigt nöjd.

Av [IND] RoniN

Ca 20-25 vid Medborgarplatsen, valde den då jag trodde Sveavägen skulle vara värre...

Av [IND] RoniN

Fick du den såld, om nej har du lådan kvar också?

Av [IND] RoniN
Skrivet av Hucke:

@[IND] RoniN: Jag "saknar" lite en sådan switch nu i tider där man blev kommenderad hem tills annat sägs. Så istället för att varje morgon krypa runt och flytta på kablar så fick jag helt enkelt plocka med mig en hel uppsättning från jobbet (docka, skärmar, tangentbord, mus, headset etc).

Tyvärr har jag inget separat rum där man kan stänga in sig för specifikt arbete, men jag har byggt upp en liten hörna i vardagsrummet som bryter av mot min vardagliga datorplats (och det är framförallt mycket ljusare!)

Det värsta känner jag är den sociala delen. Jag kan egentligen jobba hemifrån när jag vill, men väljer att gå till jobbet just för att man faktiskt kan träffa andra personer också.

Vi från min grupp jobbar fan lika bra i kanalen (teams) och trackar varandra där, så det sociala finns där för mig i alla fall.

Av [IND] RoniN

Kör egnetligen inga speciella rutiner när jag kör hemifrån.

Dock har jag KVM Switch så man kan föra med sina vanliga prylar till datorn och på en knapptryckning är det hem-datorn eller jobb-datorn. Har bas station till den bärbara från jobbet också så man slipper sitta med en liten bärbar och plåga sig vilket jag vet att folk från jobbet gör...

Av [IND] RoniN
Skrivet av SCORPIUS:

Om inte drivrutinerna bråkar så kan du blanda vilka grafikkort du vill för att få bild på fler skärmar.

Så ja det går.

Det var det jag undra, hur vida det fortfarande har stöd i drivrutiner. Mer praktisk erfarenhet.

Av [IND] RoniN

2 Olika AMD GPUer på samma moderkort?

Hej, undrar om någon kan svara på hur vida man kan driva två olika AMD GPUer på samma moderkort.

Vet att det gick på gamla HD48XX-68XX, att man hade ett kort som drev sin skärmar och sedan det andra som drev sina respektive skärmar. Hittar inga svar som är kopplat till de nyare kort 2XX och uppåt, går det fortfarande?

Av [IND] RoniN

Bjuder 700 + Frakt för moderkort om det är kvar

Av [IND] RoniN

Nu hoppade den igång efter jag flyttat runt minnen :-S ber om ursäkt att jag stört

Av [IND] RoniN

Har kopplat produkterna till tråden, men annars är det ett asus z97-p, core i5 4460, 8gb hyperx fury red, corsair RM550w nättagg

Av [IND] RoniN

Hjälp! Byggt ihop datorn och den startar inte...

Har satt ihop sonens burk, men den startar inte. När jag trycker på on knappen så startar fläktarna men inget mer, får ingen reaktion alls på skärmen...

Av [IND] RoniN

Min Sony Xperia Z Ultra är det bästa som finns, ingen j***a surfplatt är nödvändig. 6.4tum och glider ner i vilken ficka som helst! Guys, go big, or go not at all!