Inlägg

Inlägg som Shoffen har skrivit i forumet
Av Shoffen

Möjligtvis du köpt något från en oseriös internet Affär?

Tror det finns annars engångskoder/kortnummer man kan använda sig av, men vet inte så mycket om det...

Av Shoffen

http://img504.imageshack.us/img504/5705/post2211159232984uq.th.j...

där har du en guide hur du gör din luva med en t-shirt enkelt och billigt.

Edit. vet itne varför bilden ser cp ut, men den funkar fint om du klickar på den.

Av Shoffen

tomax.. håller med dig fullständigt att 3 gör vad som helst för att du ska stanna kvar som kund.
Kommer ihåg när jag sa upp mitt abonemang för mina 12 månader var använda och jag skulle byta till ett kontantkort och låsa upp mobilen.
Efter jag låst upp den stoppat in mitt kontantkort fick jag fortfarande räkningar från 3 som jag var tvungen att betala även om jag hade sagt upp mitt abonemang. tog totalt 3 räkningar innan de förstog att jag hade sagt upp mitt abonemang 3 månader tidigare. de hade även flyttat över mig till ett annat abonemang utan min tillåtelse. De erbjöd mig 3 gratis månader, 1000 kr att ringa för hur jag ville, bara för att jag skulle stanna kvar som deras kund. Jag skiter i 3 och hoppas dom lämnar vårat land för gott! för jag vill inte ha med deras urkassa service att göra igen.

Av Shoffen

provat med ny firmware i den? den kanske borde uppdateras... annars får du kolla på supporten på deras websida och se om du kan hitta något där.

Av Shoffen

Jag kan dock inte hplla med maDa med att FF är hetast idag...

En beta version på nya IE7 har kommit i dagarna och den provar jag just nu och är mycket nöjd. ser fram emot slutresultatet som ska komma i höst/vinter vad jag har hört. men som sagts tidigare, prova dig fram.

Av Shoffen

Kolla igenom dina inställningar i din D-link så att den inte är schemalagd att koppla ifrån internet efter en timma. mycket möjligt det är en sådan fuling du har råkat ut för.

Av Shoffen

Det ska väl inte vara några problem ifall du länkar till Dell i form av en banner?
Rätta mig om jag har fel någon...

Av Shoffen

på han nu å ge han era beställningar själv behöver jag inget

Av Shoffen

fan läcker den e

Av Shoffen

maxtor Sata, förlorat filsystem, hänger sig i uppstart.

Hej!

Jag har en Maxtor 250 GB Sata som verkar ha förlorat sitt filsystem. jag vet inte hur, bara att de hände 3 av 4 diskar i andra datorn, samtidigt. alla utom denna har jag fått igång igen.

Model: 7V250F0
250GB SATA 3.0Gb HDD

Disken verkar hittas vid uppstart av datorn när man ser vad den har för sig vid uppstart, även om man går in i bios inställningarna hittas den.

Vad som händer när man startar datorn är att när XP laddningsbilden kommer så när det är slut stannar datorn upp och bara väntar med svart bild så man omöjligt kan se vad som försigår.

Finns det något sätt att ta reda på om det är något liv i disken och eventuellt få den att fungera igen? Finns det någon chans att man kan rädda det som finns på den?
Jag har för mig det finns ett program man lägger på en diskett och bottar ifrån för att kontrollera felaktiga diskar, men minns inte vad det heter eller vart man får tag i det.
Jag har provat mig fram med Knoppix utan resultat. Har använt det tidigare för ca ett år sen med bra resultat, men något annorlunda fel hade jag då.

Update. Hittade programmet jag letade efter nu. det heter MAXTOR POWERMAX och med det kan man kontrollera och köra ett diagnostikprogram med en speciell bootdisk.

Update2
Körde programmet Powermax utan resultat, den hittade inte ens disken den skulle kontrollera.

vad skall man göra nu?

Av Shoffen

Varför säljer dom då bilar med en redan installerad bilstereo? antar dom då att man betalar sin licens redan i bilbutiken?

Av Shoffen

Jag hatar 3, det är det värsta jag någonsin har ägt.
Började med att dom inte höll i sitt erbjudande, eller så var det telefonförsäljaren som kom med vilseledd information.
Jag fick 3 guld eller vad det nu heter beställt efter att jag haft abonemanget i ett halvår, viket jag absolut inte ville ha, så jag ringde dom och fick betala för det iallefall tills det gick ut månaden efter, eftersoom jag sa upp 3 guld ( trro de hette så )
När jag skulle säga upp mitt abonemang efterssom det gått ett år från att jag köpte det så ringde jag flera gånger för att vara säker på att de skulle stänga av det men nej, dom gav mig en massa erbjudanden för att hålla mig kvar, du får 1000 kr i samtalstid att ringa för, du får 3 månader gratis månadsavgift etc etc, jag sa att jag inte var intresserad längre för ajg skulle skaffa kontantkort med erbjudande att få väldigt billigt kompis pris när jag ringer och smsar kompisar.
Dom erbjöd mig ennu bättre erbjudanden än tidigare och det slutar med att dom sätter upp mig på ett nytt abonemang för ett år, vilket jag sa att jag absolut INTE ville ha för jag skulle säga upp mitt abonemang när min bindningstid tog slut.
så sa dom okej och så avslutade vi samtalet, fick en räkning nästa månad, bara på den fasta månadsavgiften, ingen trafik kostnad efterssom jag inte använt abonemanget för jag hade ju sagt upp det. ringer dom och frågar vad de håller på med och dom förklarar att jag ville ha de andra abonemanget dom prackade på mig, jag sa till dom att jag inte beställt det, men tvingades betala räkningen iallefall och så satte dom upp mig på att återigen stänga av mitt abonemang.
samam visa nästa månad, men nu får jag prata med någon som var ansvarig och han stängde av mitt abonemang på direkten när jag fått allting förklarat, men fick endå betala för dessa 2 månader även om jag inte använt abonemanget.

nerkortat. 3 gör ALLT för att man ska stanan kvar som kund och fifflar och har sig. Jag tycker inte dom har någon vidare support heller för övrigt.

Av Shoffen

jävligt schyyst dator-gubbe-låda...

De där måste väl endå vara din docka.....ska ju inte skylla allt på ungarna

Av Shoffen

jag hittade en fin modd...

tja.. hittade en fin modd på en likkista får ju ha me sig datorn i graven

http://img57.imageshack.us/img57/3926/jmkxygks2xp.jpg

la upp bilden på imagehack för dom som inte kunde se bilden...

skulle gjort de från början...

Av Shoffen

När elektronik blir varm när den används de första gångerna så är det ganska så vanligt att det börjar lukta lite. lite olika plaster och möjligen flammskydd/rengöringsmedel som blir varmt och ger ifrån sig olika gaser.
Inte nyttigt att andas in, men antagligen inte livsfarligt heller.
ha bra ventilation i rummet i början så undviker du mycket av gaserna. Men det bör försvinna efter ett par 3 dar beroende på hur mycket du har igång din dator. Om det inte försvinner och ditt nätaggregat blir för varmt så kan det ju bli brandfarligt. så lämna inte din dator utan uppsikt under en längre tid. Blir det bara värre så kan du skicka tillbaka det och få ett nytt. glöm inte skriva orsaken till att du skickar tillbaka det

lycka till

Av Shoffen

kanske bara jag.. men det ser ju inte ut som du tog bort luddet där du har kylflänsen... ialfall vad jag kan se från bilderna. eller för att jag är trött och inte tittade ordentligt... vill få bekräftat att inget ludd finns bakom kylflänsen på sidan.. för den gör väl inte så mycket nytta annars?

Av Shoffen

Najk.. antagligen för att någon skriver som en kratta? och jag skriver mina svar som en fråga så klanka inte ner på det hehe

Av Shoffen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av A.N'doja
spela fear i 2 timmar så har du minst 40c.

det här va inget för att hacka på dig personligen eller dumförklara dig utan lita inte så mycket på tempsen i win, dels för att win är skit och program är program.

köp en multimeter

vad är det för en multimeter du har som kan mäta temperatur??

Av Shoffen

Om Abit Fatal1ty AN8 SLI (problem )

Hejsan.

Har lite oljudsproblem... lite då och då låter den som en siren... och jag hittar inga varnings signaler någonstans i böckerna jag fått till, så jag vet inte hur jag ska tyda signalerna och åtgärda problemen.

Sen har den en så kallad "Appendix G. POST Code Definition" på moderkortet. en slags visare som ger olika siffror och eller bokstäver så att man kan tyda de olika koderna i manualen.
får fram siffran 2.2. när jag är inne i mitt xp... men den koden står inte med i manualen.... någon som vet vad den kan betyda?

Av Shoffen

kom på en sak till.. är det inte opraktiskt att ha usb kontakter nere vid golvet? blir ju lite granna som att ha dom bakom datorn...osmidigt att plugga in dom

ok chassit kanske ska vara fritt från gerjor överallt, men ska utseende gå över funktionalitet?