Inlägg

Inlägg som XS7 har skrivit i forumet
Av XS7
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kalleballenalle
Köp inte ac 8800.. köp Ac S1 eller HR-03 - de är bäst. Kommer ihåg ett test där S1 bara var några grader varmare än extreme 8800.. med en nexusfläkt på 12v var den rätt mycket kallare, även om alla _TRE_ fläktar på extreme snurrade i maxfart och lät extremt mycket mer

Jag har sett tester där ac 8800 vinner stort över hr-gt plus
http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=527&pageid=3

Hittade bara ett av dem atm. Bara så du vet har jag precis beställt en hr-gt plus till mitt kort. Arctic cooling varianten finns inte att få tag i!

Av XS7

Arctic cooling extreme 8800 finns också, och den är bättre än hr-gt plus. Den tar också bara 3 pci platser tillskillnad från hr-gt plus som tar upp 5 platser med fläkt. Tyvärr finns den inte någonstans än. Kan lägga till att Arctic coolers variant är mkt billigare

https://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?Product=ACVGA-XT...

Av XS7

Man får förmodligen köpa ny monterings adapter. Men de kommer från kylarens tillvärkare!

Av XS7

Vad är det man förlorar om man tex skulle köpa detta istället för d2?

Av XS7

Satt in ström kablarna fel?

Av XS7

Det jag älskar med Firefox är att de är lika snabbt i scrollen som i ie6 och använder tabs. Det jag stör mig på att de kan sega ner datorn ibland!

Av XS7

Tuniq tower?

Av XS7

Min dator har börjat hänga sig så fort jag drar ur nätverkssladden =S. Och när jag sätter in den igen så funkar systemet igen. Någon som haft detta?

Av XS7

Nån som vet var man kan köpa denna och tuniq tower? Samma ställe ofc!

Av XS7
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Aka_The_Barf
[B]gemin är väll bättre då eftersom man inte behöver lappa skiten för att få bättre temps?
som att alla säger att volvo är bättre än porce MEN bara efter man har trimmat sönder volvon...ja ni fattar...
/B]

Vilken är den andra kylaren du snackar om?

Av XS7
Citat:

Ursprungligen inskrivet av AlbinNdoja
Och Borka gör allting för att hålla sitt stackars 2900XT vid sin sida som för övrigt presterar skit. Varför måste du alltid hålla så hårt om saker Borka? Varför?

3Dmark är ointressant, jag håller med dig men om boosten innehåller en faktisk prestandaboost overall om nu detta inte är något aprilskämt så är det väl skit bra? Eller är du skraj för att Nvidia skall köra över ATi 2008 också?
Jag personligen tror inte så mycket på 9 serien då det är en refresh av 8 serien, med andra ord och förmodligen inget nytt men man behöver inte bojkotta allting som du gör och sedan komma med falska påståenden som fusk av ett exempel. Drivrutinen om Crysis har du ingen aning om det skulle vara fusk så jag förstår inte varför du överhuvudtaget gör ett så omoget uttalande.

Skärpning på dig Borka. Att du inte gillar Nvidia tror jag de flesta har föstått under en längre period.

För han betalade kortets vikt i diamant för det..

Av XS7

Låter trevligt, fördelen med gemin ll är väll också att dne kyler minnen samt nordbrygga! Jag beställer nog en zalman CNPS9700LED, såg att den hade samma tempraturer som TRUE och tuniq tower och den är billigast. Några invändningar?

Av XS7

Vad har du för kylare? Jag ska beställa den nya kylaren på datorbutiken för 8800 kort. Bästa kylaren atm!

Av XS7

Jag kör min i 3.4 ghz med 1.35 vcore =O Vet inte om den är stabil i orthos men jag spelade crysis i 8 timmar i rad i den volten. Däremot kan jag inte ha den volten i 3.6 då måste jag höja väldigt mkt!

Av XS7

Agp är dött. Satsa på nytt!

Av XS7

GTX är väll billigare?
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=332049 - kostade 2800 förra veckan!

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=343750 -5%

BTw, vad har ultra för frekvenser? Ultra och GTX använder väll inte samma sorts minne? Om jag inte minns fel har ultra mer värmetåliga minnen

Av XS7

Oh, nice. Jag vill se resultat nu!! ^^

Av XS7

GTS är inte billigare

Av XS7

Har du tummen mitt i handen eller? Det är lätt

Av XS7

Japp, det är mig han vill byta med. Jag köpte kortet för 3100 kr för ca 3 månader sedan. Jag har tänkt köra CF men undrar om prollen kommer flaska i spel. Om jag märker nån skillnad med CF. Nån som vet?