Inlägg

Inlägg som Pilan har skrivit i forumet
Av Pilan

Här är en som också blev blåst på Tradera

Jag kollade upp säljaren och han hade sålt sedan 2000 och allt såg lungt ut, jag vann en globalknivs auktion. Dum som jag var betalade jag mina 2700 innan jag fick pratat med snubben. Fick bara ett mail som talade om på vilket sätt jag skulle betala in.(som var självklart seriöst utfört)

Jag betalar efter några dagar kollar jag upp killen igen då märker jag att flera efter just dagen jag vann hade blivit lurade. När jag började kolla upp även min transaktin så fick jag till slut tag på killen som hade kontot.

Som hade blivit kapat och han hade polisanmällt som polisen snabbt la ner för dom hinner inte kolla upp alla målvakter som står i slutänden av sådana kapningar.

Frågar man Tradera vad dom kan göra så är det som vanligt inget, dom borde ha en transaktions sida när varan har nått köparen så betalas pengarna ut. Men tyvärr så skiter dom i detta dom får ju sin betalning ändå och dom vill inte "krånga" till sin tjänst.

Men handlas det över typ 1000:- så tror jag att bägge parter vill vara säkra på att affären går igenom.

Nu har jag fått gnälla lite ,jag ville bara på detta sätt varna er andra för affärer med lite större pengar. Var 100 på att killen existerar prata gärna direkt med han innan ni betalar, är det inte långt så åk på plats och betala på plats. Det var bara några råd från mig.

mvh Pilan
ps livet är till för att levas, inte att överlevas ds

Av Pilan

Skriv ipconfig /all så ser du hur lång leasetiden är

Sedan är nog det felkopplat, för Modem--router----2 datorer skall inte vara något problem.

Kolla bara att wan är kopplad emot modemet så är nog denna frågan löst

Av Pilan

Tjena alla

En fråga är det någon mera än jag som har haft bekymmer med att just Sony W710i gummit runt släpper från telefonen.

För har man lysnat på musik och blädrat runt några gånger så började gummit släppa.

Har någon mera än jag samma problem så skriv gärna det, jag har haft denna mobil just lite över ett år så garantin har slutat fungera.

Så jag tänkte kolla om det är värt att bråka med Sony och fabrikations fel

mvh Pilan

Av Pilan

Det kanske var tillfälligt eftersom han inte är mera aktiv

Mysko fel om inte annat, vore kul om han testade ftp eller en vanligt download av någon större fil. Det finns ju många filer att testa på runt om i cyberspace.

mvh Pilan

Av Pilan

Var i GBG bor du !!
Är det bara DC++ som strular, är det över hela dygnet !!