Inlägg

Inlägg som aldabal har skrivit i forumet
Av aldabal

Problem med micen

Jag har ett stort problem med min mic jag har. Jag får den helt enkelt inte att fungera. Har testat alla ingångar jag har på kortet och alla inställningar i creative consolen. Helt värdelöst program för övrigt. Det står i ljudinställningarna i vista att micen är tillfälligt otillgänglig:S Har suttit i flera timmar nu och försökt att få igång den. Men den vägrar fungera. Plus att färgerna till ingångarna är åt helvete så vet man ju inte vilken man ska välja alls. Hatar creatives ljudkort.
Är det någon som vet hur man ska få det att fungera?

Av aldabal

Det finns pennor som fungerar på sånna skärmar också.

Av aldabal
Citat:

Ursprungligen inskrivet av tompa86
Är deppig över en polare som gick bort i tisdagskväll efter en olycka på sitt jobb....

Sånt är så jävla tråkigt...

Är förbannad för en fest igår. Har precis börjat i en ny klass på högskolan och redan är det sånt skitsnack alla ligger med alla och min bästa kompis som har varit kk med en bra tjejkompis i klassen "stötte" på någon annan och då blev hon skitförbannad för det och jag fick vara medlare mellan dom två och det slutade med att jag tog ut det på ett bord som stod på festen. Gjorde min flickvän jävligt rädd och ledsen.
Just sån här skit jag inte ville skulle hända...

Av aldabal

Du har nog bara sett på wp 6.5 det är bra. Kolla wp skillnaden mellan 6.1 och 6.5

Av aldabal

Jag fattar inte var alla trådar ska utvecklas till ett iphone vs resten av världen hela tiden?

Av aldabal

Ja håller med wp 6.1 är rent ut sagt skit. Har en omnia nu o håller på bli galen på den för det är så litet:S
Håller med, iphone har den bästa använadupplevelsen. Men det allra största minuset är helt klart att den har väldigt begränsad multitasking. Tex med spotify. Måste stänga ner hela programmet för att tex skriva sms. Där faller den telefonen för mej.

Av aldabal

Har ni sett wp 6.5? STOOOOOOR förbättring,

Av aldabal

Htc Hd2

http://www.minhembio.com/forum/index.php?showtopic=238448&st=...

Blir nästa inköp helt klart utan att tveka:D

Av aldabal

Hydra

http://www.nordichardware.se/nyhet,16493.html

Kolla där nu verkar det hända saker

Av aldabal

Jag har redan gjort detta. När jag klickar på diagnostisera och reparera så står det att det är ett problem med DNS och att det inte går att reparera. När jag stoppar kabeln direkt i jacket så går det hur bra som helst men så fort jag kopplar genom routern så fungerar det inte. Jag kan se på ikonen nere i hörnet att det är kontakt till internet. Alltså jordgloben och två blinkade datorskärmar precis som jag har när det fungerar. Vad annat kan vara fel?

Jag märkte nu att både ladda upp och ner på datorn fungerar utmärkt och även att spela på internet. Det som inte fungerar är tex webbläsaren, spotify, och butiken på steam. Hoppas nån kan hjälpa mej.

Av aldabal

Problem med DNS

Hej har ett problem med min nya router jag precis köpt. Jag studerar på campus och man var tvungen att ha en router för att ha fler än en maskin på nätverket. Jag har nätverket direkt från jacket och ingen modem emellan. Men nu är det så att jag verkar inte få någon DNS på datorn och internet funkar inte alls. Vad är det jag gör fel. Har en D-Link DIR 100 och har följt den där snabbguiden slaviskt. Man kan ju egentligen inte misslyckas :s. Vad är det jag gör för fel?

Av aldabal

Blir till att importera då:D

Av aldabal

Väntar på star wars force unleashed:D

Av aldabal

Problem crysis

Hej har ett konstigt problem. Muspekaren och var man faktiskt klickar är inte samma position. Är det något känt probelm och hur fixar man det?

Av aldabal

Tack så mycket fungerade perfekt. Hade inte en aning om att man skulle göra så:S

Av aldabal

Problem med 360dosa

Hej har ett problem med min nyköpta 360dosa. Den är en orginaldosa som är trådlös. Problemet är att den inte verkar hitta xboxen. Lampan i mitten bara står och blinkar och den får ingen kontakt. Min andra dosa som jag fick med funkar perfekt och hittar direkt. Även den trådlös. Någon som vet vad man ska göra?

Av aldabal

Kotor

hej har stött på ett konstigt problem när jag ska starta spelet. Det står att datatexekveringsskyddet har stängt av spelet och sen går det inte igång. jag har testat att även göra ett undantag för programet så det ska köras utan men då står det bara att programmet behöver köras med skyddet för att kunna starta. Hur ska jag göra för att få igång det igen?

Av aldabal
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mikerrer
Japp, verkar som min enhet ballat ur helt. Har lyckats med hårdreset nu men kalibreringsproblemet kvarstår. Tack för hjälpen iallafall

Du använder väl pennan när du kalibrerar? Jag gjorde inte det på min omnia och den blev likadan som din. när jag använde pennan blev det perfekt.

Av aldabal
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Leinhart

Särskilt svårt är det nu då flickan och jag inte kommer träffas på 1 månad och 2 veckor! Så mycket tjejer som direkt och indirekt föreslår myspys... Aja ska hålla mig i skinnet kommer ha fantastiskt sex när tjenen min är tillbaka sen!

Haha att hålla en månad är inga problem. Kom tillbaka istället när din flickvän ska vara borta 13 månader:)

Lena ska användas flitigt...:D

Av aldabal

Ddr2 X58?

En enkel fråga. Finns det något x58 med ddr2stöd som inte kostar som fan?