Inlägg

Inlägg som Mor5ives har skrivit i forumet
Av Mor5ives

Trevligt med en IBM veteran vid rodret. Bara att hoppas att AMD har bättre tider framför sig.

Av Mor5ives

Mindre strömförbrukning i laptops är alltid välkommet. I alla fall bra att detta är den sista revisionen vi ser av bulldozer baserade kretsar. Skulle vara fantastiskt om nästkommande arkitektur slog Intel på fingrarna men kommer de i alla fall ikapp vore det något.

Av Mor5ives

Det ska mig veterligen fungera med vilket tangentbord som helst som stödjer 4.0. Sony har även ett eget bluetooth tangentbord i sortimentet men jag vet inte om det har kommit med svensk layout på tangenterna ännu.

Logitech K480 är annars ett lämpligt alternativ.

Av Mor5ives

Kanske dags att byta ut mitt gamla härke till laptop nu. En med dessa kretsar i skulle sitta riktigt fint.

Av Mor5ives

Är nog den klenaste stadsministern landet haft på länge. Både till vad han kan åstadkomma samt kompetens. Förtroendet är noll för betongsossar av hans kaliber.

Att han dessutom är beroende av ett extremistparti till vänster(V) för att få som han och MP vill i riksdagen bäddar för en katastrofal regering. Att just V med sina ynka 5.7% får diktera vilkåren är enbart tragiskt för landet nu när han slängt igen dörren för FP och C.

Ska bli intressant att se om budgeten går igenom riksdagen.

Av Mor5ives

Minnen, chassin och Nätagg är det jag köper från corsair så det hela är ganska mycket en icke fråga för min del men jäklar vilket liv det blev. Visst, loggan är ful men omfattningen av stormen överraskar mig.

Av Mor5ives

Äntligen. Kunde inte bli ett tydligare kvitto på vilket debakel windows 8 är och kommer att vara i IT historien. Denna nyhet tillsammans med den att win 9 blir grattis uppdatering för win 8 livade upp dagen.

Av Mor5ives

Kan bara hoppas de i alla fall kommer ikapp intel nu. Ett ny period likt Athlon 64 tiden är de sopar mattan med intel kretsar vore underbart dock osannolikt idag.

Av Mor5ives

Verkligen ett steg i rätt riktning även om det inte är färdigt.

Kan inte begripa att de inte gjorde detta från början. Windows 8 fiaskot hade säkerligen uteblivit.

Av Mor5ives

Lite mer valmöjligheter för utseendet vore glasyr på denna kakan. Annars är det bara bra att de lyssnar på användarna denna gången istället för att strunta i dem och tvinga fram en ogenomtänkt produkt.

Ropar dock inte hej förens det är på marknaden men det går åt rätt håll.

Av Mor5ives

Känns verkligen som en gen1 pryl men efter att nu ha sett keynoten är jag mindre skeptisk till den då smaken är som baken vad gäller utseende. Den kommer garanterat sälja men gen1 som sagt, första iphone var inte utan problem den heller men den sålde bra mer än alla andras tidigare smartphones.

Apple watch gen2 lär garanterat korrigera de större bristerna. Ska bli intressant att se vad som sker framöver både hos apple och konkurrenter då den lär säkert påverka branschen då hårdvaran knappast inte är lika imponerande som mjukvaran.

Av Mor5ives
Skrivet av Thunderstruck:

Helium används ju i ballonger ...

Skickades från m.sweclockers.com

"This server is for lightweight operation."

I alla fall, imponerande kapacitet, för en stund tills nästa milstolpe. Inget prestanda monster till disk men det vore riktigt nice i en NAS.

Av Mor5ives

Får inga bra vibbar av detta.

Av Mor5ives

Behåller min Tissot. Iphone 6+ var det mest intressanta för mig. Lite besviken på att det inte blev safirglass på mobilen. Lite intressant att inga klockgissninar träffat rätt. Nästan så man misstänker att Apple lät iphone läckorna dundra på för att ta uppmärksamheten från klockan.

Av Mor5ives

Hoppas själv mest på att safirglass grejen nu får ordentligt genomslag och alla tillverkare kommer köra det på high end.

Klockan struntar jag i personligen men ska följa det hela. Det som kan ge den en kick är batteritiden och då Apple designar egna ARM kretsar samt mjukvaran kan de mycket väl ha hittat en strömsnål design.

Blir intressant ikväll.

Av Mor5ives

Har varit relativt skonad och bara fått från V och SD, på samma dag! Dessa båda extremistpartier skyr jag som pesten så de fick åka makulator gemensamt. Satte därefter upp en lapp tillfälligt på inkastet. "Har redan röstat. Val-info etc önskas ej." Sen fick jag inget mer.

Av Mor5ives

Intressant. Länge sedan man hörde något från Matrox.

Innebär detta att de slutar utveckla egna GPU kretsar och bara kör AMD istället?

Av Mor5ives

Det går inte att bli förvånad. Oavset mobil OS, stäng alltid av all autosync mot molnet för bilder(eller för all del viktgare saker) eller skyll dig själv. Moltjänsterna är vad de är, lätta byten för rätt gäng hackers. Det är aldrig mer än en tidsfråga.

Av Mor5ives

Ointressant och redundant på desktop, användbart och välkommet på platta. Om de nu bara kunde sluta försöka tvinga det ena på den andra plattformen och vice versa.

Av Mor5ives
Skrivet av KlyfftPotatis:

tjänar man något på att köpa windows 9 då, om man sitter på windiws 7 64 bits fortfarande?

Den frågan är nog faktiskt bäst besvarad den dagen Win 9 faktiskt släppts och både diverse publikationer och användare fått säga sitt. Spontant skulle jag säga ja men med förbehåll tills det faktiskt finns ute.