Inlägg

Inlägg som Flipen har skrivit i forumet
Av Flipen

Jag gjorde som henrik sa och det funkade inte.
Hur laddar man optimized default settings då?

Av Flipen

Hur rensar man BIOS?

Av Flipen

Problem med mitt bios.

Tjena! Jag har ett litet problem med min gamla dator som jag vill få igång igen. När jag startar datorn så står det "Scanning bios image in hardrive"och jag kan vänta hur länge som helst utan att datorn går igång =/. Jag har redan gjort en tråd här om just deta och då fick jag svaret att jag skulle byta ut ett batteri som satt på moderkortet. Det gjorde jag och datorn gick igång! Men sen när jag stängde av datorn stog det samma sak som innan. Sen dess har inte datorn gått igång. Nu när jag känner för att göra ett nytt försök så frågar jag här efter hjälp.

Finns det några mer delar man kan testa att byta ut?
Behöver jag köpa ett helt nytt moderkort?
Jag är nybörjare på det här med att byta ut delar och pilla inne i datorn men med er hjälp tror jag att jag ska fixa det.

Mvh/ En som vill få igång sin gamla dator

Av Flipen

Var kan jag köpa ett nytt batteri?

Av Flipen

Problem med mitt bios.

När jag startar om min dator står det "Scanning bios image" och så står det hela tiden även ifall jag väntar hela dagen =/. Det ända jag kan göra är att stänga av datorn (Hålla inne avstängnings knappen)och vänta typ 20 min sen startar jag datorn och då funkaar det. Jag skulle vilja veta vad det är för fel med mitt bios och hur jag skall kunna fixa det så att det funkar som vanligt! Tacksam för hjälp.