Inlägg

Inlägg som frni har skrivit i forumet
Av frni

Det är en LG17 skärm, skuttade ned på ON/OFF och blev väl inte överförtjust. Som det känns nu är det "case closed" i hempc projektet och jag beställer en Lian Li pc70 och ett skysst nättagg. Flyttar över grejorna och kör på dessa till jag har bestämt vad för prolle och minne jag ska ha. Corsair minnena verkar få bra kritik så det lutar åt det hållet. Radeon9700 låter bra men det kan få krypa ned i pris en aning. RAID verkar kul oxå 2st 80GB och sedan är det bara att kompletera med serial ATA diskar eftersom det blir fullt. Landstinget kommer med ny erbjudande var 3:e månad så skulle det bli panik så kan man ju alltid hoppa på senare.

Av frni

Det är Siemens Nixtdorf. Blir lite orolig av det. Jobbar med Siemensprytllar hela dagarna

Av frni

Beslutsångest a la kvinna i klädaffär

Har nu beslutat mig för att kliva upp en nivå. Dvs att att inhandla lite vassare grejor. Denna gång UTAN impuls. Nu skall det vara kirurgisk precision, långsiktigt tänkande som är framtidsäkert. Jag har inte brottom utan tar det lite pö om pö liksom.

Mitt grundtes är att jag börjar med låda. Efter måttning ser jag att en Lian Li PC70 går in under databordet och upp hängt funkar det att damsugarmunstycket kommer under(tänker på allt). I den stoppar jag min PIII800 tsv och de 5HDD. Sedan blir det en nät del 430-480W. Troligtvis en Antec. Kan köra på dett tills jag vet vilket minne, MB och proffessor ja ska ha. Sugen på att klocka lite oxå så det måste lira i hop. Ett kul projekt tycker jag men då kommer!!!!!

ETT HEMPC erbjudande.
PIV3.06, Ti4600, 17"TFT osv kostar 350 spänn i månaden (3ÅR)levererat till dörr. Och helt plötsligt blir jag ambvivalent som fan. Det är kostar att köra bägge alternativen så jag måste välja.

Guidance please