Inlägg

Inlägg som bfN har skrivit i forumet
Av bfN

Tycker 9600GT presterar helt OK! satt och funderade på ett sånt när man läste testerna, fast 3870 verkar ändå lockande;) vi får se sen hur budgeten är senare i framtiden.

Av bfN

Ett program som man inte behöver köpa.!

Av bfN

Återställ systemet

Tja, jag har formaterat datorn och jag vill åt några bilder som jag glömde att "spara". Nån som vet ett program som gör att man kan gå tillbaka och hämta bilderna eller på nått vänster.

Tacksam för svar!

Mvh/David

Av bfN

Grafikkortet har inte nog med ström för att kuna driva runt allt, där sitter kruxset men lite mera prestanda mässiga grafikkort måste ha en Extern strömkabel till grafikkortet det heter PCI X står det på kabeln!

Av bfN

Tror inte det är så stor skillnad mellan olika 3870, kanske nån Mhz på Gpun här och där, men inte är det nå stora prestanda skillnader!

Av bfN

Första minen jag såg "hakan nere i backen" helt sjukt måste jag säga.. Fina minnen och grafikkort:P synd bara att du inte kan ge dom till mej, min Celeron har börjat gjort sitt snart:P

Av bfN

autosol? då skulle det bli fint

Av bfN

Hoppas det inte blir nått kort som käkar W uta f'n

Av bfN

Ligger väll på 500W idle;)

Av bfN

3870 Tror dom har bättre för film och media än vad 8800GT menar 3870 dom stödjer 1080 P medans 8800GT inte gör det.. har jag för mej.

Av bfN

30,7 ifall man ska vara exakt

Av bfN

Dikten måste jag faktist säga att man vart tårögd, God jul.

Av bfN

Finns i marknaden!! ett 8800GT skynda skynda!!!!!!!! www.sweclockers.com/marknad

Av bfN

Kan vara så att grafikkortet inte stödjer 1080P, eller så stödjer det 1080 P fast inte i så hög upplösning Radeon/ati 3870 det stödjer 1080P, kolla upp ifall det gammla 8800GTS stödjer 1080P.

Av bfN

Min tjejs amd 4400+ orginal med kylare o hela kittet ligger på 30 idle Load runt 40-45.. med orginal pasta dock

Av bfN

Var det bara jag som såg, att raptor hårddisken inte var ikopplad med 4pinar kontakten.

Av bfN

grafikkortet som är kört..

Av bfN

Måste faktist försvara sweC, dom gör ett j'vla jobb för att vi ska kunna köpa det mest privärda grafikkortet/datorkomponenterna och sen så sitter ni och klagar på att dom inte har tagit med det o blabla.. tycker synd om SweC tänk hur jävla många timmar dom har suttit kan man inte vara possetiv och säga Tack för detta test blablba.. snälla

Stavfel bjuder jag på.

Av bfN

Ska jag vara ärlig så tror jag inte att det dära Kromade plasten eller vad det är är ljuddämpning, man använder sånt dära till bla.. motorrumm osv för att skydda mot värmen, vad jag vet sen kan dom ha en liten gnutta ljuddämpning.

Av bfN