Inlägg

Inlägg som noob007 har skrivit i forumet
Av noob007

går ide och sata ihop??

hej jag har en fråga. jag kör just nu med en "ide" disk och kör OS på den,så nu har jag tänkt å köpa en sata2! går "ide" och "sata" ihop,elr slöar "ide" ner? jag tänkte att det är väll smartast och drar ur "ide" disken och sätt "sata" disken ensam och installera och köra OS på den istället,och sedan klämma dit min "ide" igen? ,och lagra musik och filmer på min gamla "ide"?

kör just nu med gammal "samsung sp201 200GB" (ide)

Av noob007

är det en SERIÖS sida???

Av noob007

hjälp med firefox!

hej jag undrar om någon vet hur man kan få bort en lite störande sak i firefox,jag undrar om det finns nån inställning i firefox som gör att dom där röda små prickarna försvinner där som bilden kommer att komma fram på hemsidor,i internet explorer är det bara vitt,går det få så i firefox 1.5?? =P

Av noob007

klocka hur mkt? (radeon)

jag har ett radeon x800xl med orginal fläkt.

Core: 400
memory: 490

hur mkt kan jag klocka med orginal fläkten? och hur vet när hur mkt jag kan pressa?

Av noob007

haha? inte så jag menade,för ofta man har högre än högre än rek elr minum så brukar det hacka typ ändå? elr hur mycket stämmer det egentligen? xD ä noob

Av noob007

f.e.a.r SPEC??

vad behöver man för dator för att spelet F.E.A.R ska flyta bra och med bra graffe??

minne: ?
processor: ?
grafikkort: ?

=P

Av noob007

hårddisk påväg att gå sönder?

hej,min hårddisk surrar lite konstigt.. iriririr.. som om den står snett,den står lite snett tror jag. är detta farligt? och när den belastas vädligt hårt så börjar den tjuta och pipa! är den påväg att gå sönder? och är lite småseg av sej.

Av noob007

VF hackar q4 me dual core?

jag har ett problem! när jag spelar quake 4 så segar det ner som fan på vissa ställen i spelet =S,och ja kör med senaste patchen. är inte det lite märkligt med tanke på min prestanda?

har som det står underst:

amd dual core 4200+ (2,2ghz)
ASUS a8v-x
512mb corsair cl 2.5
512mb corsair cl 3.0
radeon x800xl 256mb gddr3 (nyaste drivisarna)
Samsung 201 (200gb) IDE

Är det min hårddisk som är för klen för att det ska flyta,elr finns de nån bra lösning? snälla hjälp mig är inte så haj på datorer!

Av noob007

tjut från hårddisken!?

jag spelade fear single player demot,då började hårddisken helt plötsligt börja tjuta,och sen när jag starta sjlva spelet så försvann det,men låt fortfarande fast mindre. är det dags för en ny hårddisk som pallar? för övrigt så blir det inte samma sak med quake 4 (full)!

Av noob007

hårddisk tjut!??

håller min hårddisk på att gå sönder?? jag test spelade fear demot,och min samsung hårddisk började tjuta! men de var bara då,inte i vanliga windows och andra spel. men blev det så för hårddisken inte riktigt palla att köra fear demot ^^. jag spelar quake 4 utan att de låter det minsta.

Av noob007

är det möjligt att quake 4 kan hacka även fast man har mycket högre än vad som krävs? för på en del ställen i Q4 så hackar det sig när de kommer monster!? ^^ har amd dual core 4200+ (2,2ghz), radeon x800xl,1024mb ram. ? hänt så för nån mer?

Av noob007

kan inte spela cs? va kan va fel? (radeon)

jag har ett problem! när jag ska starta 1.6 startar det upp som vanligt. men när jag ska välja i menyn finns det ingen =S ser bara cs bilden,men inte sjlva texten! HJÄLP,vad är fel???

Av noob007

så man kan testa det där med artifacter med äldre 3dmark för att se om artifacter uppstår? hur ändrar man spänningen för kortet då? för jag kunde inte klocka mycket :S

radeon x800xl orginal (orginal fläkt)

core: 400mhz
mem: 490mhz

har just nu

core: 415mhz
mem: 518mhz

sen kommer det upp artifacter =S,är inte det klockat väldigt lite? =S

Av noob007

ok ^^

Av noob007

för jag har klockat med ati tool,och klockade tills de kom fram artifacter! sen änskte jag lite mer! har jag gjort rätt då? det finns alltså ingen fara annars eller? när man ska klocka graffe,har de något med att göra hur bra moderkort man har?

Av noob007

överklocknings risk??

när man klockar radeon kort,kan man så kallat klocka för mycke så det blir istället sämre för bättre? JA elr NEJ

Av noob007

quake 4 elr doom3?

vilken tror är det mest krävande spelet till dator? quake 4 elr doom3??

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av noob007

jag har sökt runt överallt. jag har 16pipelines öppna,ska klocka mhz!?

Av noob007

klocka radeon kort!??

hej jag behöver hjälp med clockning med mitt radeon x800xl kort,hur mycke kan man klocka? vad är mycket och vad är lite generellt?? ska man klocka tills det blir artifacter och sen drar ner lite och strunta i tempen??

P.S vill inte ha onödiga kommentarer om saker som inte har med detta att göra!!

Av noob007

jo det funkar,men blev lite orolig,men det verkar funka. men úndrar om prestandan på kortet blivit sämre? xD